2789
سلام به همگی 🤍💜 خوبین ؟ خوشین ؟  دلم برای تک تکتون تنگ شده 😍

سلام به روی ماهت عزیزدلم 😍😍💜💜

دل منم برات خیلی تنگ شده بود 💞💞

پشت دریا شهریست 

که یک دوست در آن جای دارد‌...

هر کجا هست 

به هر فکر 

به هر کار 

به هر حال 

عزیز است...

خدایا تو نگهدارش باش 🤲🤲💜💜🤗🤗

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خانوما ببخشید یه سوال داشتم  شما وقتی در مورد چیزی خییییلی ناراحت هستید یا استرس دارید چطور خو ...

امیدوارم هر موضوعی که هست هر چه سریعتر برطرف بشه و به آرامش خاطر برسی عزیزدلم 🤲🤲🤲🤗🤗🤗

من قبلا هم بهت گفتم عزیزم خیلی بد استرسی ام🤦‍♀️🤦‍♀️

برای همین فکر کنم سکوت کنم و چیزی نگم بهتر باشه🤦‍♀️🤦‍♀️

مال ما که اجباری بود🤧  خانم خونه خیییلی کم میاین اینجا 🙁🙁 قبلا مرتب سر میزدین دلم براتون تن ...

ببخشید عزیزم این مدته خیلی گرفتار بودم ، اسباب کشی و کلی کارای دیگه 😢😢پوستم کنده شده 😁😁

الآنم استرس شروع سال تحصیلی رو دارم😁😁 دخترم میره کلاس اول، فکرم پیششه، یه سری عادتای خاص داره🤦‍♀️🤦‍♀️

امیدوارم که با شرایط خودشو وفق بده🤲🤲

الهی عزیزم😍😍😍😍دخترا که همیشه دختر خونه ی باباشون باقی میمونن😍😍😍😍اما از این به بعد به عنوان خانوم امیرعلی میری خونه ی پدری😍😍😁😁

از ته قلبم برات آرزوی خوشبختی میکنم، چون لایق بهترین هایی عزیزم🤲🤲💜💜

سلام سلام  چرا نبودی💞

سلام عروس خانووووم 😍

یه مدت نشد که باشم 😉🤗

دیگه گفتم این روز های قبل از عروسی خودمو برسونم و دور هم باشیم 🤍💜

خودت خوبی ؟ حس و حالت این روزا چطوریاس ؟ 😍😍

سلام به روی ماهت عزیزدلم 😍😍💜💜 دل منم برات خیلی تنگ شده بود 💞💞 پشت دریا شهریست  که ی ...

سلاااام مهربون جون 💛💛💛

شما عزیز دلی 😘😘😘

چه متن قشنگ و دلنشینی 😍😍😍🤗 خیییلی ممنونم 😘😘😘 

ببخشید عزیزم این مدته خیلی گرفتار بودم ، اسباب کشی و کلی کارای دیگه 😢😢پوستم کنده شده 😁😁 الآنم ا ...

به به 🤗😍 به سلامتی و دل خوش . 

امیدوارم خاطرات خوشی تو خونه جدید بسازین 💛💛 

سلاااام مهربون جون 💛💛💛 شما عزیز دلی 😘😘😘 چه متن قشنگ و دلنشینی 😍😍😍🤗 خیییلی ممنونم 😘😘😘& ...

شما عزیزدل تری 😍😍💜💜😁😁

قشنگ خوندیش فدای تو بشم 😘😘🤗🤗💜💜

به به 🤗😍 به سلامتی و دل خوش .  امیدوارم خاطرات خوشی تو خونه جدید بسازین 💛💛

خیلی خیلی ممنونم از دعای قشنگت مهربونم 🙏🙏😘😘💜💜

ببخشید عزیزم این مدته خیلی گرفتار بودم ، اسباب کشی و کلی کارای دیگه 😢😢پوستم کنده شده 😁😁 الآنم ا ...

سلام خانم خونه عزیز خوبید؟

منم اسباب کشی دارم نمیدونم چرا هر چقدر جمع میکنم تموم نمیشه ۱۳ تا کارتن بزرگ پر کردم اما انگار هیچی از خونه کم نشده😣

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام خانم خونه عزیز خوبید؟ منم اسباب کشی دارم نمیدونم چرا هر چقدر جمع میکنم تموم نمیشه ۱۳ تا کارتن ...

سلام عزیزدلم😘😘 خوبم به خوبیت فدات شم❤❤

امان از اسباب کشی 🤦‍♀️🤦‍♀️ خدا بهت قوت و توان بده عزیزم🤲🤲🤗🤗

یادمه گفتین خونه رو دوست دارین، آخر مجبور شدین برید ازش ؟؟

راستش من از عید شروع کردم جمع کردن، از نظر خودمم خوب جمع کرده بودم، دیگه این دم آخری میدیدم خدایا هر چی جمع میکنم تموم نمیشه، گفتم پس من چی جمع کرده بودم، یعنی فقط ضروری ها هم سر دست بود🤦‍♀️🤦‍♀️ واسه صف دادنشون هم همینطور، هر چی باز میکردم میچیدم تموم نمیشد، تازه خوبه من به نسبت خواهر برادرام زیاد وسیله ندادم، دورمو شلوغ نمیکنم، 

خیلی سخته، خیلی😢😢

از خدا میخوام به حق همین ماه عزیزی که امشب شروع شده اسباب کشی راحتی داشته باشین و تو خونه ی جدید خودتون صاحبخونه بشید و اون خونه ای که دوست داری رو بخرین و اسباب کشی بعدی به خونه ی خودتون باشه عزیزم🤲🤲💚💚

اگر کسی نزدیکتون هست ازشون کمک بگیر ، راستش ما اصلا کمک نداشتیم، از صفر تا صد با خودم و شوهرم بود، فقط واسه جابجایی کارگر گرفتیم.

به شوهرم میگفتم بعد جابجایی باید دوتایی بریم فیزیوتراپی😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️چون داغون شدیما😢😢😂😂

ببخشید🤦‍♀️🤦‍♀️من باز زیاد حرف زدم 🤦‍♀️🤦‍♀️🤐🤐