2789
سلام من که در حال اشک ریختنم با انتقالی پسرم به از دانشگاه خودش موافقت نشد پسرم مریض شده اونجا نمی ت ...

سلام عزیزم  اخه چرا نمیتونه اونجا بره ؟

حد اقل براش مرخصی بگیرین این ترم 

شاید ترم بعد حالش بهتر شد تونست بره

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببخشید همه رو ناراحت کردم دچار بیماری روحی شده انگار زیادی وابسته هست. نشد مرخصی میگیرم بلکه بهتر بش ...

سلام زمزمه جان

یعنی به خاطر دوری از خانواده مشکل پیش اومده؟

کاش تحمل میکرد و میموند،نه به خاطر رشته و درسش، به خاطر این که از وابستگیش کم بشه و عادت کنه

هنوز راه درازی داره

سربازی رو چطور تحمل کنه، دو روز دیگه شاید به خاطر شرایط شغلی یا ازدواج مجبور بشه از خانواده دور بشه

براش مشکل ساز میشه که

غصه نخور عزیزم،حتما یه مصلحتی بوده تو این ماجرا

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

سلام زمزمه جان یعنی به خاطر دوری از خانواده مشکل پیش اومده؟ کاش تحمل میکرد و میموند،نه به خاطر رشت ...

سلام عزیزم بیشتر بخاطر اینکه از بچگی مشکل داشته و نمی گفته چون من خودم مریض بودم فکر میکرده ممکنه حالم‌بدتر بشه وگرنه اینجوری نمیشد عمیق و قدیمی از طرفی سرهنگم‌زیادی بهش سخت می‌گرفت بیشتر توهمش اینکه باباش بالای سرش ایستاده اقدام به خودکشی هم‌مال شب کنکور بوده ولی ترسیده و رها کرده یه جای زخم خیلی کوچیک داره که تا نگفت بهم نفهمیدم 

.
سلام عزیزم بیشتر بخاطر اینکه از بچگی مشکل داشته و نمی گفته چون من خودم مریض بودم فکر میکرده ممکنه حا ...

ای وای چقد تحت فشار بوده😢

اگر شرایطش حاده که بیخیال درس، هیچی جبران سلامتی نمیشه.

فوقش بشینه بخونه دوباره کنکور بده

این ترمو مرخصی بگیره

فکراشو بکنه تصمیم بگیره

بقیه خانوما چطوررررینننن؟😘 بعضیام غیبتاشون طولانی شده ها 🧐 بیاین حضوری بزنین دلمون باز شه❤ ...

سلام نیلوفر قشنگ من 😍😍😍😍

خوبی قربونت بشم ؟؟😘😘🤗🤗

خیلی ممنونم که یادم بودی فدای تو بشم❤❤

ببخشید این مدته خیلی گرفتار بودم 🙏🙏😫😫

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام خوب هستین؟ اره صدای هیچکس درنمیاد😂 یاسی که درگیر عروسیه  بقیه هم مسافرت و گردش ان فکر ...

خودت چه خبر؟

کنکوری بودی؟

نتایج کنکورم نمیاد بیام یکم گیر بدم به بچه ها😂