2789

شما ک هیچی نمیگین حداقل من غر بزنم برم😅 

هنوز چراغ اپن پیدا نکردم ، لباس و چیزامو جمع نکردم ، باید برا پسرحاجی حلقه بگیرم ، تمام وسایل جهیزیه که خریدم تو کارتونه هنوز هیچی نچیدم اصلا نمیدونم با هم جفت و جور میشن یا نه همینجوری تو ذهنمه فقط ، جمعه تولد مامانشه نمیدونم چیکار کنم چی بگیرم و…

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

شما ک هیچی نمیگین حداقل من غر بزنم برم😅  هنوز چراغ اپن پیدا نکردم ، لباس و چیزامو جمع نکردم ، ...

برنامه ریزی کن و از فردا همه ی کاراتو بکن

بعضی از کارهاتو هم بسپار به کسایی که قبولشون داری 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
شما ک هیچی نمیگین حداقل من غر بزنم برم😅  هنوز چراغ اپن پیدا نکردم ، لباس و چیزامو جمع نکردم ، ...

یاسی من جای تو استرس گرفتم😐

به نظرم اولین کار جهیزیتو بچین دیگه تا اگر کم کسری هست بخری 

هرچی کاراتو زودتر انجام بدی بهتره بزار چند روز به عروسی دیگه یه ذره استراحت کنی و  فکرت آروم باشه 

نزار کارات چند روز به عروسی عجله ای باشه 

🤦‍♀️

کار سنگینت الان جهاز چیدن هست سعی کن هفته آینده وقت بذاری جهاز بچینی وقتی جهاز چیده بشه خود به خود کارها درست‌میشه لباس جمع میشه و...

برای تولد مامانش هم یه کیک بگیر به هدیه ببر خونشون

یا شام بیرون

خوب می کنی  غر بزن بلکه یه کم خالی بشی 

عکاسی  رو بنداز عقب خانومی به جاش به گفته بچه ها کار خونه رو شروع کن سراغ چیدن جهیزیه باش

چیدن جهیزیه خیلی حس خوبی میده راحتم هست  وقت  زیاد نمی بره  

موفق باشی 😫😘

اون اوه ، تولد مادرشوهرجانه ک😂

میتونین برین رستوران هماهنگ کنی خود پرسنل کیکو بیارن سوپرایز شه 

کادو ام که مادرشوعرپسند بگیر😂😂

قیافه جاری دومی در اون روز : 🤯😒

سلام من که در حال اشک ریختنم با انتقالی پسرم به از دانشگاه خودش موافقت نشد پسرم مریض شده اونجا نمی ت ...

سلام خوبید بانو ؟

ببخشید متوجه نشدم

میخواستید انتقالی بگیرید به شهر خودتون؟

اگه نشد چرا همونجا ادامه نمیده ؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام من که در حال اشک ریختنم با انتقالی پسرم به از دانشگاه خودش موافقت نشد پسرم مریض شده اونجا نمی ت ...

عزیزم خدانکنه اشک بریزید انشاالله خداکمک کنه

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا