2789
بگو اما اگه مادرش مخالفت کرد بزار بخرن اونی که دوست داری رو تو عروسی بنداز قرار بود یه چیزی از ماد ...

اگه یه چیزی بخریم بعد من همون قبلیا رو بندازم زشت نمیشه؟😂

هیچی یکشنبه عصر مامانش زنگ زد که بیا خونمون منم استررررس گرفته بودم خدایا یعنی چیکارم داره اخه تاحالا تنهایی نرفته بودم اونجا ، خلاصه رفتم دیدم عه دختر عمو و مامانشم  اونجا نشستن ( فک کنین فقط من و مامانش و دخترعمو و زن عمو بودیم)

همون اول که رفتم مامانش یه جوری گرررم با من برخورد کرد همچین برگام ریخت🤣🤦🏻‍♀️ بعدم یه جوری رفتار میکرد انگار من همیشه میام اینجوری بهش سرمیزنم … 

تا شب اونا موندن منم با اینکه کار داشتم کنسل کردم موندم😐😂تا اخرش پسرحاجی اومد مامانش منو فرستاد تو اتاقش اونام رفتن 

اره منم میخواستم بدونم اونچی بود که فهمیدی دورادور همه چیز و میدونه من توضیح به سبک یاسی می‌خوام نه ...

سبک یاسی چجوری بود؟ 

ببخشید خیلی بد توضیح میدم هرچیزی میخوام تعریف کنم چند بار میخونم ببینم خوب نوشتم یا نه🤦🏻‍♀️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسی از داداش کایکو چخبر؟ گیر نمیده بهت؟ رابطه اش با پسر حاجی خوب شد؟

اون داره  روزی ۱۰-۱۲ ساعت درس میخونه دیگه وقت گیر دادن نداره😢

رابطشونم بهتر شده پسرحاجی هی پیشقدم شده باهم بهتر شن 

من که فوضول نیستم😅 ولی میدونم یه دفعه داداشم رفته محل کارش ولی نمیدونم چی گفتن یا همون یه بار بوده یا نه 

یاسی راجب شب مهمونیتون نگفتی؟ جاریه کرم خاصی نریخت؟ رفتار مامان و بابات باهاش چطور بود؟

مامان و بابام که رفتار خاصی نداشتن مثل جاری اول بودن باهاش ولی پسرحاجی هنوزم باهاش حرف نمیزنه 

خودشم عین قبل دور از بقیه و ساکت بود فقط موقع شام گفت گیاه خوار شده و سالاد و پلو خورد ….من که برام مهم نبود ولی مامانم میگفت زشت شده که چیزی نخورده ، البته خدایی تقصیر ما نبود حتی مامان ‌پسرحاجیم سرمیز شام فهمید گیاه خوار شده دیگه ما از کجا میدونستیم 

سبک یاسی چجوری بود؟  ببخشید خیلی بد توضیح میدم هرچیزی میخوام تعریف کنم چند بار میخونم ببینم خو ...

سبک یاسی جسارتا اینجوری بود که با یه انشا درست قشنگ نوشته شده بود اسکرین گرفته شده با لینک مرتب و کامل جوری که خواننده های خاموش فکر می‌کردند رمان می نویسی 

سبک مولار دو کلمه اونم نصفه نیمه بسه یا بیشتر توضیح بدم  

.
مامان و بابام که رفتار خاصی نداشتن مثل جاری اول بودن باهاش ولی پسرحاجی هنوزم باهاش حرف نمیزنه  ...

شک نکن فیلمش بوده فقط می خواسته چیزی نخوره یه جورایی بی احترامی کنه

.
اگه یه چیزی بخریم بعد من همون قبلیا رو بندازم زشت نمیشه؟😂 هیچی یکشنبه عصر مامانش زنگ زد که بیا ...

به نظرت دلیل اینکارش چی بوده؟ 

عکس العمل دخترعمو و پسر حاجی چی بود؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
به نظرت دلیل اینکارش چی بوده؟  عکس العمل دخترعمو و پسر حاجی چی بود؟

نمیدونم یا میخواسته حال زن عمو و دخترشو بگیره یا اینکه ترسیده من بعدا بفهمم داستان شه 🤷🏻‍♀️

اصلا نمیدونم اینا براچی رفته بودن اونجا ، اخه زن عمو اونجوری صمیمی نیست که با هم رفت و امد این شکلی داشته باشن…

به نظرت دلیل اینکارش چی بوده؟  عکس العمل دخترعمو و پسر حاجی چی بود؟

پسرحاجی که نمیدونست بیچاره وقتی اومد من و دخترعمو رو دید تو خونشون رنگش پرید 😂 البته تو اتاقش کلی غر زد چرا خبر ندادی میای خونه ما و …. 

ولی از همین فهمیدم که برنامشون یهویی شده وگرنه پسرحاجی حتما میدونست 

سبک یاسی جسارتا اینجوری بود که با یه انشا درست قشنگ نوشته شده بود اسکرین گرفته شده با لینک مرتب و کا ...

مشکل اینجاست که قبلا اتفاقا کمتر بودن الان هر روز خودشو میبینم و … ‌دیگه بخوام اونجوری بنویسم میشه هفته ای یه رمان صد صفحه ای😂