2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه ها به نظرتون اشکالی داره بگم دیگه حلقه برا عروسی نمیخوام همون حلقه و پشت حلقه نامزدی خوبه؟؟ بعد دیگه یه رینگ ساده بخرم فقط؟ 

پسرحاجی که فکر نکنم چیزی بگه ولی مامانش نمیدونم چه واکنشی نشون بده😬

دلیل اصلیمم اینه احتمال زیاد چیزی که بخرن سلیقم نیست( کلا چیزای گنده و یه جورای خاصی میپسندن ) و اگه تو عکسا حلقه نامزدی دستم باشه خیلی بهتره😂 

چون مامانش چند بار گفته برا خرید حلقه و سرویس و اینا میخواد بیاد…

بچه ها به نظرتون اشکالی داره بگم دیگه حلقه برا عروسی نمیخوام همون حلقه و پشت حلقه نامزدی خوبه؟؟ بعد ...

بنظرم اجازه بده خرید کنند ولی از اول بگو چی میخوای و چی دوست داری چیزی انتخاب کن که به سلیقه خودت باشه .

در جستجوی آنچه که برایم مقدر نکرده ای خسته ام مکن ✨
بچه ها به نظرتون اشکالی داره بگم دیگه حلقه برا عروسی نمیخوام همون حلقه و پشت حلقه نامزدی خوبه؟؟ بعد ...

بگو اما اگه مادرش مخالفت کرد بزار بخرن

اونی که دوست داری رو تو عروسی بنداز

قرار بود یه چیزی از مادرشوهرت تعریف کنی🤔

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بگو اما اگه مادرش مخالفت کرد بزار بخرن اونی که دوست داری رو تو عروسی بنداز قرار بود یه چیزی از ماد ...

اره منم میخواستم بدونم اونچی بود که فهمیدی دورادور همه چیز و میدونه من توضیح به سبک یاسی می‌خوام نه مولار

.
رفتیم خرید باورتون نمیشه ولی یه جورابم نخرید😐انقدرررر سخت گیره دلم میخواست وسط کار گریه کنم از ...

شاید باورتون نشه منم همین مدلی ام وشوهرم اصلاااااا باهام بازار نمیاد به خاطر سخت پسندی😅

بنظرم اجازه بده خرید کنند ولی از اول بگو چی میخوای و چی دوست داری چیزی انتخاب کن که به سلیقه خودت با ...

برا نامزدی همین کارو کردم مامانش اصلا نیومد ولی الان چند بار تو حرفاش گفته برا خرید حلقه و سرویس و اینا میخواد بیاد