2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره خدا خیرش بده ، هوامو داشت😍😍 نوردخت جان حتی رفتم نوبت عملم گرفتم ولی دکترم میگفت باید خودت بخو ...

یاسی و جانا یکم از خانوم خونه یاد بگیرین

نکه زود همین اول کاری شل کردین🤣🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

یاسی و جانا یکم از خانوم خونه یاد بگیرین نکه زود همین اول کاری شل کردین🤣🤣

نه بابا 😂😂مثل من خوب نیست اصلا، بزار شل کنن😂😂

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یاسی جون کجا داری میری که قبلشم حموم رفتی     هر جا میری خوش بگذره    

رفتیم خرید باورتون نمیشه ولی یه جورابم نخرید😐انقدرررر سخت گیره دلم میخواست وسط کار گریه کنم از دستش😑😑😑

حالا اگه برا من باشه همه رو میگه خوبه بخر ولی خودش ….

حمومم رفتم بوی گل بدم🥰🤣👀

رفتیم خرید باورتون نمیشه ولی یه جورابم نخرید😐انقدرررر سخت گیره دلم میخواست وسط کار گریه کنم از ...

وقتی واسه ی خرید اینقد سختگیره😅

ببین دیگه نوه حاج خانم چقد چشمگیر و جذاب و نفس گیر بوده که توی اولین دیدار دلشو برده😍😍😍

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
سلام عزیزم خداروشکر.آزمایش دادم جوابش طول می‌کشه آماده بشه دعا کنین چیزی نباشه 

عزيزم ان شاالله که همه چیز خوب باشه ولی در مورد آزمایش به هر آزمایشگاهی اعتماد نکن همینجا یکی تاپیک زده بود که مثلا چه کاری انجام دادین درست نبود و اینا یکی نوشت بود که الکی عدد تو ازمایشا می زنیم پر شه. بره همین جوری الکی بعدم کلی توضیح داد مگه یه جای معتبر وگرنه یا کیت ها تاریخ گذشته س یا حوصله نمی کنن تست انجام بدن و ... پس اگه خدای نکرده ایرادی هم بود دقت کن آزمایشگاه معتبره یا نه و اگه امکانش هست یه جای دیگه تستش کن

یادمه دوستم بچه ش عفونت ادراری شدید نشون میداد آزمایشگاه شهرمون چقدرم به بچه ۳ ساله آنتی بیوتیک قوی دادن دید فایده نداره برد مشهد اونجا گفتن اصلا عفونت نداره مشکل ش یه چیز دیگه بود و خوب شد اونوقت داشتن با آنتی‌ بیوتیک بچه رو می کشتن 

.