2789
قرار یه چیزی تعریف کنم فقط قول بدین نخندین بهم😂😂 راجع به سخت گیری های دوران عقد😁😁 من یه چند ما ...

چه همسر خوبی داشتین که درکتون میکردن 

منم ۶ ماه اونجوری بودم

دقیقاً به خاطر همین وحشتی که از مجردی تو ذهنمون بود

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ای جانم چقدر سخت ،آفرین به همسرت که انقد باهات راه اومده و درکت کرده خانوم خونه درمان شدی یا آخر&nb ...

آره خدا خیرش بده ، هوامو داشت😍😍

نوردخت جان حتی رفتم نوبت عملم گرفتم ولی دکترم میگفت باید خودت بخوای ، من عملتم کنم فایده نداره🤦‍♀️🤦‍♀️ قوی ترین قرصای خوابو بهم میدادن که بخورم اما از بس ترس داشتم وقتی میخوردم هوشیارتر میشدم😁😁🤦‍♀️

دیگه نهایتش خودم راضی شدم ، چون دوست داشتم بچه دار بشم، بعد از بار اول کلا دیگه ترسم ریخت😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

قرار یه چیزی تعریف کنم فقط قول بدین نخندین بهم😂😂 راجع به سخت گیری های دوران عقد😁😁 من یه چند ما ...

من فکر کنم به خاطر اینکه تو عقد نذاشتن هیچ رابطه ای باشه شما هضمش براتون سخت بوده یهو،

واقعا تو عقد رابطه تا یه حدی لازمه نمیشه یهو همه چی یه شب باش ،بیچاره دخترا باید یه آمادگی داشته باشن نمیدونم چرا بعضی خانواده ها از این سختگیری های بیجا میکنن که انقد ترس به جون آدم میندازن

چه همسر خوبی داشتین که درکتون میکردن  منم ۶ ماه اونجوری بودم دقیقاً به خاطر همین وحشتی که از ...

ممنونم عزیزدلم😘😘

شوهر شما هم خوب درکتون کرده 👏👏

متاسفانه ترس خیلی بدیه، ترس که نه، وحشت روانی🤦‍♀️🤦‍♀️

به مشکل ماها میگن واژینیسم 

آره خدا خیرش بده ، هوامو داشت😍😍 نوردخت جان حتی رفتم نوبت عملم گرفتم ولی دکترم میگفت باید خودت بخو ...

وای چقدر سختش کردی کاش یه روانشناس کمکت میکرد  با قرص خواب  

باز خداروشکر عمل نکردی ،بیشتز از همه خیلی خوب بود که همسرت باهات راه اومده

[QUOTE=304836504]ممنونم عزیزدلم😘😘 شوهر شما هم خوب درکتون کرده 👏👏 متاسفانه ترس خیلی بدیه، ترس که نه، وحشت روان

اتفاقا من الان به تازه عروسا میگم تو رو خدا تو ذهنتون بزرگش نکنید

به این فکر کنید از اول دنیا واسه همه زنا شده واسه ما هم میشه هیچ چیز سخت و نشدنی نیس

من فکر کنم به خاطر اینکه تو عقد نذاشتن هیچ رابطه ای باشه شما هضمش براتون سخت بوده یهو، واقعا تو عقد ...

من از بچگی این ترس همیشه تو وجودم بود، سر همین کلا از ازدواج کردن میترسیدم🤦‍♀️🤦‍♀️

به خاطر همین که همیشه میگن تو جمعی که بچه هست هر حرفی رو نزنین چون بچه ها تو ذهنشون ثبت میشه، شاید من اگر اون موضوع رو نشنیده بودم اونقدر وحشت نداشتم .

[QUOTE=304836504]ممنونم عزیزدلم😘😘 شوهر شما هم خوب درکتون کرده 👏👏 متاسفانه ترس خیلی بدیه، ترس که ...

دقیقا👌👌

هر خانمی رو تو خیابون میدیدم تو دلم میگفتم یعنی انجام داده و زنده مونده😂😂

فکر میکردم بعدش میمیرم 😂😂

عشقم دختر دایی زن داداشم اخرش شوهرش طلاقش داد ۸ سال از ازدواجش گذشته بود و نمی تونست رعشه می‌گرفت بدنش قفل می‌کرد گاهی این قدر بچه رو می ترسونند که فوبیا میشه آخرم. نتونست ازدواج کنه طفلک

.
عشقم دختر دایی زن داداشم اخرش شوهرش طلاقش داد ۸ سال از ازدواجش گذشته بود و نمی تونست رعشه می‌گرفت بد ...

ای وای من 😔😔 چه تلخ ، ناراحت شدم، خدا کمکش کنه😢😢

دقیقا بدن قفل میشه 🤦‍♀️🤦‍♀️