2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین چقد عذاب کشیدی که به پوست کندن همسرت رو اوردی😅😅  خودم ‌تو این دو‌ماه به جنون &n ...

عزیزم دور از جونتون 🤗🤗😘😘

میفهمم چی میگین ، من این روزا همش تا مرز جنون میرم و برمیگردم😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

دروغ چرا منم اذیتش کردم خداییش یه مشکلی پیش اومد بهش گفتم اگه نشد باید عروسی رو یه ماه عفب بندازیم… ...

خداروشکر که حل شد 💜💜 حرصش نده طفلی رو😁😁

نازگل پیامامونو ببینه قطعه قطعه مون میکنه 😂😂🗡🗡

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

پشت گلا 👀   دیگه به همین راضی باشین  هنوزم هشتاد درصد مواقع گل میگیره😂🤦🏻‍♀ ...

با این کلاه یه کم از حالت رسمی در اومد برام و باور پذیر تر شد کلاس رقصتون 🤗🤗 

یعنی میشه داداش منم یه روز انقد دختری رو دوست داشته باشه که به خاطرش کلاس رقص بره 😍😍😍

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
خداروشکررررر خوشبخت بشن انشالله (تو این مرحله مادر شوهرا خیلی مهربونن)🤣🤣🤣🤣🤣 باقیشو بعد عروسی م ...

🤣🤣🤣 

یه مادرشوهر همه چی تموم هستی👍

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اخه خیلی زیادن ولی مهم ترینش چند شب پیش بود 🤐😂  فهمیدم مامان امیرعلی در ظاهر یه کناری برا خو ...

اتفاقا از اول معلوم بود از اون مادرشوهرایی نیست که یه کناری باشه برا خودش

حالا تعریف کن ببینم؟