2789
خداروشکررررر خوشبخت بشن انشالله (تو این مرحله مادر شوهرا خیلی مهربونن)🤣🤣🤣🤣🤣 باقیشو بعد عروسی م ...

😂😂😂😂🤣🤣🤣🤣

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

این مرحله دیگه قفله فکر کن جانا محمد و با کت شلوار ببره کلاس رقص بگه تانگو برقص    

رقص پیش کش مداحی نزارن ما یه عروسی مذهبی رفتبم هیچ کس نرقصید همشم مداحی کردند بعدش ازعروس خواهرم پرسیده بودند. عروسی چطور بود گفته بود رفتیم ولیمه حاجی و اومدیم

.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

رقص پیش کش مداحی نزارن ما یه عروسی مذهبی رفتبم هیچ کس نرقصید همشم مداحی کردند بعدش ازعروس خواهرم پرس ...

اره مام از این عروسیا داشتیم بسیار مفصل و لاکچری

ولی فقط دف زن آورده بودن بدون رقص

وای یاسی باورم نمیشه تو کلاس رقص     بعدا بگو چه رقصی تمرین میکنید

من که با هدف یه تانگو جمع و جور گفتم بریم حالا شاید یه اهنگ دیگم باشه ولی انقدررر ما با استعدادیم فک کنم همین یه اهنگم زیادی باشه😂

این مرحله دیگه قفله فکر کن جانا محمد و با کت شلوار ببره کلاس رقص بگه تانگو برقص    

پسرحاجیم اوایل همش تیپ رسمی میزد امروز قشنگگگ با یه تیپ اسپرت رفتیم کلاس رقص🤣🤣🤣

یاس گل شیرین زبون بیا بگو برامون قبلنا زود میگفتی همه چیزو واسمون😂😂😍😍💜💜     &nb ...

اخه خیلی زیادن ولی مهم ترینش چند شب پیش بود 🤐😂 

فهمیدم مامان امیرعلی در ظاهر یه کناری برا خودشه ولی در باطن حسابی حواسش هست😅

پسر منو معلوم نیست کجا برده نمیاد اینجا هم چیزی بگه یاسی بدو بیا قششششننننگگگگگ همه چیو تعریف کن.منت ...

تو رو خدا جوش پسرتو نزن 🤣 

من همه جا مادرشوهر دارم مامان خودش ، مامانم خودم ، هر دو تا مامانبزرگم ، نازگل و …..🤦🏻‍♀️

یکی نیست بیاد مامان من بشه😢