مولار مدیر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 297947 بازدید | 7508 پست . 1402/04/11 | 08:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 از صمیم قلبم میخوام که خدا همیشه و همیشه حافظ خودتون و خانوادتون باشه هیچ غم و غصه ای تو دلتون نباشه ... خیلی ممنونم نیکی مهربونم از دعای خیرت 🙏🙏💜💜🦋🦋الهی هزار برابر دعایی که کردی به خودت و زندگیت برگرده🤲🤲😍😍💜💜از خدا میخوام که همیشه حال دلت عالی باشه گل دختر 🤲🤲💜💜🤗🤗 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 عزیزم برای خودت و بچه ها آرزوی سلامتی دارم چقدخوب که تو اون اوضاع سخت دوستت مثل فرشته کن ... از شما هم ممنونم بابت دعای زیبا و خیرتون بانوی مهربون🙏🙏😘😘❤❤الهی که همیشه خودتون و عزیزانتون سالم و سلامت باشین 🤲🤲😍😍🌸🌸لطف و محبت دارین به من بانو 🤗🤗😘😘 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
نازگل9530 عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 164 خیلی ممنونم نیکی مهربونم از دعای خیرت 🙏🙏💜💜🦋🦋 الهی هزار برابر دعایی که کردی به خودت و زندگیت ب ... جوابمو نمیدی بعد میخای من باهات مهربونم باشم😒😒😒😂😂
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 یه چیز دیگه اگه دقت کنی همیشه این قانون هست که وقتی دوستی به زندگیت وارد میشه که وجودش براتون لازمه ... مثالاتون برام جالب بود مهربانو🌸🌸🏵🏵💜💜تا حالا از این دید به این موضوع نگاه نکرده بودم.الآن منم این نکته رو از شما یاد گرفتم🤗🤗چون منم همیشه پولو واسه بیماری پس انداز میکنم🤦♀️🤦♀️ از این به بعد دیگه به این عنوان اصلا پس انداز نمیکنم👌👌 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 خانوم خونه چرا هربارمینویسید ببخشید زیاد حرف زدم 🤬 یعنی نمیدونید ما چقدر شما رو دوست داریم 😌 ا ... خدا نکشت میرا 😂😂😂😂😂😂😂😂منم تو رو خیلی دوست دارم عزیزدلم 😍😍😍😍همتونو دوست میدارم فراوون🤗🤗😍😍اتفاقا منم وقتی میبینم شماها چت کردین خوشحال میشم و خیالم راحت میشه که خوبین😍😍😁😁ان گلا و قلبا تقدیم قلب مهربونت💖💕💓❤💜🧡💛💚💙💗💝💞💟💌🌺🌹🏵🌸💐⚘🌷🌼🌻 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
nilou_far عضویت: 1402/01/30 تعداد پست: 282 مرسی عزیز دلم 💙🦋🫂 منم خوبم 🤗 به به ، خیلی هم عالی 😁😁 همیشه به سفر و شادی ؛ کلی خوش بگ ... مرسی عزیزم❤️❤️❤️
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 جوابمو نمیدی بعد میخای من باهات مهربونم باشم😒😒😒😂😂 نازگل با منی 😂😂😂😂😂چی شده ؟؟ چه خطایی مرتکب شدم ؟؟😂😂💜💜 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
نازگل9530 عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 164 نازگل با منی 😂😂😂😂😂 چی شده ؟؟ چه خطایی مرتکب شدم ؟؟😂😂💜💜 بعله با شمام😒😘دلم برات تنگ شده بود💛💜
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 بعله با شمام😒😘دلم برات تنگ شده بود💛💜 الهی که من قربون دلت بشم 😍😍💜💜نبینم دلتنگ باشی عزیزم ، بیا بغلم 🤗🤗💜💛جوووووونم هر چی دل تنگت میخواد بگو عزیییییزم 😍😍 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
نازگل9530 عضویت: 1401/12/15 تعداد پست: 164 الهی که من قربون دلت بشم 😍😍💜💜 نبینم دلتنگ باشی عزیزم ، بیا بغلم 🤗🤗💜💛 جوووووونم هر چی دل تن ... خدانکنه عزیزممم😘😘😘😘چرا خصوصی نمیشه پیام داد؟
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 مهربون جون 🌼💛 این عکسارو تو نت دیدم ؛ رنگ مورد علاقه شما با تم گل آفتاب گردان 🌼💛🌼💛🌼💛 ... خیلی ممنونم ازت نیکی مهربونم😍😍😍😍😍😍خیلی قشنگن 😍😍😍😍😍😍یه عالمه به دلم نشستن 😍😍😍😍😍😍اولی رو میدم که بزارنش برای پروفایلم 😍😍 فقط خدا کنه سایت قر و قاطی نباشه 😁😁ممنونم ازت گل دختر که منو یادت بود 😍😍💜💜🦋🦋 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 خدانکنه عزیزممم😘😘😘😘 چرا خصوصی نمیشه پیام داد؟ نمیدونم بخدا نازگل 🤦♀️🤦♀️خودمم چند روزه میخوام بهت پیام بدم اصلا خصوصیم برام باز نمیشه 😢😢حتی تاپیکایی هم که ذخیره دارم برام بالا نمیان، از رو اعلانا میام اینجا لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 فکر کنم همه ما آدما این مشکل روداریم.منم این تجربه رو دارم😔ولی باید کنار بیایم واقعا آدما میان که چ ... سر بالا نازگلم 😍😍💜💜خدا بزرگه عزیزم 😍😍دقیقا درست میگی آدم هر چه قدرم دورش شلوغ باشه بازم انگاری تنهاست.الهی که خدا همیشه و همه جا کنارت باشه عزیزدلم🤲🤲😍😍🤗🤗 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 گل گفتی میرا جان همش میایم اینجا کیف میکنیم از مهربونی و خوش صحبتی خانوم خونه😍😍😍😘😘😘💛💛💛💛💛 ... نازگل خجالتم میدی بخدا 😁😁💜💜یهو دیدی از خجالت لغو کاربری کردم رفتم😁😁همتون گل و مهربون و دوست داشتنی و عزیز هستین 😍😍😍😍 خدارو همیشه شاکرم چون همیشه انسانهای بی نظیری رو سر راهم قرار داد 😍😍😍😍 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر