2789
یاسی جونم امیدوارم امشب بهت حساااابی خوش بگذره عزیزم💜💜

الهی بگردم آذینم 😍😍😍😍

قربونت بشم عزیزدلم که این همه وقت گذاشتی و کامنتارو دونه دونه خوندی😍😍💜💜

بوس به چشمای قشنگت 😘😘😍😍

دوستت دارم دختر مهربون💜💛💞💜💛💞

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

اصن دیگه هیچ وقت نامه نمیدم براش    

چقدرم ارزش نامه رو آورد پایین 😁😉

میدونی چقدر زمان قدیم ارج و قرب داشت 😍😍

چه دلا بهم نزدیک نکرد 😎😎

قدر نمیدونه که 

دیگه نامه نده 

همون زنگُ ترجیح بده 

میگم یاسی خدایی تو دنیای امروزی بهتر نبود ایمیل میزدی😉😉😉

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

الهی بگردم آذینم 😍😍😍😍 قربونت بشم عزیزدلم که این همه وقت گذاشتی و کامنتارو دونه دونه خوندی😍😍💜 ...

فدات شم خانوم خونه😍😍😍😘😘😘💛💛💛

منم خیلی دوست دارم عزیزززم💖💖💖💖

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
ان شاءالله که مهمونی خوبی بشه و حسابی بهتون خوش بگذره عزیزم🤗🤗💜💜 داداشتو به این خاطر پرسیدم که ا ...

داداشم فقط به پسرحاجی بیچاره کار داره به بقیه کاری نداره😂😂😂

آخ عزیزم 😢😢😢😢 منم همینم مشکل هورمونی هم ندارم  دکتر پوست بهم راکوتان داد بدنم خیلی واکنش ...

تپش نمیدونم چقد وقته درگیرشونی ولی یه مدت ول کن فقط با یه ژل مناسب صورتتو بشور و بیرونم که میری سعی کن فقط ضدافتاب بزنی ارایش نکن اینجوری شاید خوب شه 

من پیش یه خانمی میرفتم برا پاکسازی پوستم خیلی تاکید داشت زیاد به پوستت ور نرو و استراحت بده 

سلام یاسی جون چطوری ؟ حتما مشغول هنرنمایی برای امشب هستی اگه تونستی عکس خوردنی هایی که خودت درست ک ...

من غذا که نپختم فقط دسر درست کردم همین 😐😂 

نمیدونم دو ماه دیگه باید چه خاکی تو سرم بریزم🫠

میگردم اگه عکس خوب پیدا کردم میدم 💕

چقدرم ارزش نامه رو آورد پایین 😁😉 میدونی چقدر زمان قدیم ارج و قرب داشت 😍😍 چه دلا بهم نزدیک نکرد ...

😂😂😂

ایمیل و پیام که فرقی نداره جفتشو خیلی تحویل نمیگیره🤦🏻‍♀️😂

1   در کنار گلای پسرحاجی 😅 دومیه رو چندتا پختم هنوز سختمه یه بزرگ درست کنم🤦🏻‍♀️&nb ...

به به 😋😋

هنرمندی که تو 😍😍

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
تپش نمیدونم چقد وقته درگیرشونی ولی یه مدت ول کن فقط با یه ژل مناسب صورتتو بشور و بیرونم که میری سعی ...

من اصلا کرم پودر اینا نمیزنم به پوستم احساس خفگی میکنم اصلا 

ولی با این حال هر چن ماه یبار یهو کلی جوش میزنم بعد انگار بدنم اروم میگیره میگه خب حسابی .... زدم تو عصابش فعلا کافیه میرم تا چن وقت دیگه دوباره برمیگردم 😐😂