2789
فدای تو عزیزدلم 😍😍 راستش نیکی جان اون مشکلم که بهتون گفتم برام دعا کنین به طرز معجزه آسایی شکر خد ...

خدارو شکر 🙏🙏😍😍😍 

ان شاالله بقیه مشکلات هم حل میشن

منم با وجود مشکلات زیاد معجزه های زیادی از خدا دیدم و الان واقعا به این نتیجه رسیدم فقط به خدا توکل کنم و همه چیز رو با خیال راحت به خودش بسپارم🙏🤗🤗

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
نه بابا باعث ترکیدن تاپیک نمیشه اصلا

لیزر رفتی .؟..من بچه مثبتم  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

@marianas     @arameshtranquility     این دو تا عزیز هستن تپش ج ...

سلام گلم 

ممنون از اینکه به یادم بودید🌺🌺😘😘😘

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
نه قربونت عنبرنسا و ابجوش دردی از من دوا نمیکنه😂

سلام یاسی خوبی؟

چه خبرا چیکار کردی به سلامتی کارا خوب پیش میره؟🤩🤩🤩

من چن وقتی تو تاپیک نبودم یعنی سرم خیلی شلوغ بود 

نرسیدم بخونم🙈🙈

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
سلام یاسی خوبی؟ چه خبرا چیکار کردی به سلامتی کارا خوب پیش میره؟🤩🤩🤩 من چن وقتی تو تاپیک نبودم یع ...

سلام عزیزم خوبم شما چطورین؟ 

منم درگیر کارامم دیگه وقت کم و برنامه ها بسیاااار😄

بچه ها بحثمون سر این بود که پسرحاجی همون اوایل بعد مراسم یه کارت به من داده بود منم گذاشته بودمش یه کناری ( حتی جاشم یادم رفته بود که کجا گذاشتم 🤦🏻‍♀️) بعد گذشت و گذشت تا جمعه هفته پیش که سوپ پخته بودم بردم براش ، یهو گفت چطوری یکاری کردی پیاماش برا خط خودت بره وقتی حساب به نام منه؟ منم که اصلا تو باغ نبودم گفتم چی میگی😂 ….. خلاصه کلیییی غر زد گفت الان بابات فکر میکنه من چقدر بی حواسم و تو چرا هنوز از بابات پول میگیری🤦🏻‍♀️ منم گفتم خب برا اینکه ما هنوز ازدواج نکردیم و خیلیم مسئله مهمی نیست ( به همین چند تا جمله ختم نشدا یه نیم ساعتی طول کشید حالا یادم نیست دقیق بگم) بعدم پسرحاجی برا اولین بار قهر کرد یه روز جواب پیامامو نمیداد منم رفتم باهاش اشتی کردم به بدبختی کارتو پیدا کردم ، دوشنبه هم رفتم با اون کارته بستنی خریدم خوردم خیلیم حال داد😐🤣

فحش ازاد 😄 

بچه ها بحثمون سر این بود که پسرحاجی همون اوایل بعد مراسم یه کارت به من داده بود منم گذاشته بودمش یه ...

نوش جونت عزیزم ،مال خودته 😂😂😂😂😂😂

انگار جمله من که با یه نیت دیگه گفته بودم درست از آب در اومد.😁😁😁

نه من نزدیک دو ساله دارم میرم لیزر ، این دفعه سر لیزر نبود ولی یادم انداختین سر اینم یه بار بحث کردی ...

بازم که معمای جدید انداختی تو سر ما 😂 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
بچه ها بحثمون سر این بود که پسرحاجی همون اوایل بعد مراسم یه کارت به من داده بود منم گذاشته بودمش یه ...

پس هممونو یه بستنی مهمون کن،یکم از حرارتمون کم بشه🚶🚶

به خصوص منو میرا و بقیه بچه های جهنمی👀

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه من نزدیک دو ساله دارم میرم لیزر ، این دفعه سر لیزر نبود ولی یادم انداختین سر اینم یه بار بحث کردی ...

عزیزم موفق باشی

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
بازم که معمای جدید انداختی تو سر ما 😂  

معما نیست 

وقتی فهمید لیزر میرم گفت چرا میری و …. منم قانعش کردم الان اکثر خانما میرن ربطیم به مذهبی و غیر مذهبی نداره ،از اون موقع یه جلسه رفتم دیگه چیزی نگفته 😅

مامانِ مامانم میگه کاش یکم کوتاه بیای ولی به نظر خودم بعضی چیزا از اول درست بشه بهتره….

پس هممونو یه بستنی مهمون کن،یکم از حرارتمون کم بشه🚶🚶 به خصوص منو میرا و بقیه بچه های جهنمی👀

بفرماییید 🍦🍨🍦🍨🍦🍨🍦🍨🍦🍨🍦🍨🍦🍨🍦🍨 

ایموجی بستنی شکلاتی نداره 😢

معما نیست  وقتی فهمید لیزر میرم گفت چرا میری و …. منم قانعش کردم الان اکثر خانما میرن ربطیم به ...

یعنی می‌گفت لیزر نرو گناهه ؟ تا این حد؟😳

آخه لیزر رفتن یاس چه ربطی به مذهبی و غیر مذهبی بودن داره واسه مرتب بودن  و آراسته نشون دادن آدمه 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه