2789
معما نیست  وقتی فهمید لیزر میرم گفت چرا میری و …. منم قانعش کردم الان اکثر خانما میرن ربطیم به ...

ولی در مورد اینکه بعضی چیزا بهتره همون اول درست شه کار درستی می‌کنی ، مامان مامانت هم قدیمیه طبق چیزی که خودشون بهشون گفتن تو رو راهنمایی کرده .

اگه بخوای واسه خاطر اون در مورد چیزی که هیچ لطمه ای به رابطتتون نمیزنه و واقعاً هم ضرری نداره کوتاه بیای عادت می‌کنه اون وقت داخل زندگی همیشه انتظار داره به خاطر اون خیلی کارا که دوست داری انجام ندی و نظر اون اولویت باشه

مثلا بخوای کلاس موسیقی ثبت نام کنی  اما اون از تو بخواد که کلاس موسیقی نری بجاش کلاس نقاشی بری اگه نظر اونو رد کنی ناراحت بشه (البته این فقط مثاله ) ، نمیگم نسبت به نظرش بی تفاوت باشی اما خب یکسری چیزا واقعاً آدم دوست داره آزادی عمل داشته باشه حالا اگه پیشنهادش خوب بود مشکلی نیست میتونی اونو انتخاب کنی 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

معما نیست  وقتی فهمید لیزر میرم گفت چرا میری و …. منم قانعش کردم الان اکثر خانما میرن ربطیم به ...

به نظر منم راهی که خودت در پیش گرفتی بهتره

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خدارو شکر 🙏🙏😍😍😍  ان شاالله بقیه مشکلات هم حل میشن منم با وجود مشکلات زیاد معجزه های زیاد ...

زنده باشی عزیزدلم 😘😘🤗🤗

کاملا درست میگی عزیزم، من هم پارسال تابستون، هم امسال کلا دیگه ناامید شده بودم اما تو اوج ناامیدی خدا دستمو گرفت که از این بابت همیشه شاکرشم🤲🤲💚💚

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام گلم  ممنون از اینکه به یادم بودید🌺🌺😘😘😘

سلام جانم 😍😍😍😍

کاری نکردم که عزیزم وظیفه بود بانو 🤗🤗😘😘

سلام و صد سلام به همگی😍😍😍😍 وقتتون بخیر و خوشی باشه خوشگلا🤗🤗🤗🤗 امیدوارم حال همگی خوب باشه ...

سلاممم حالتون خوبه😍 قربونتون برم که اینقدر مهربونید

ایشالا مشکلاتتون به زودی حل بشه😘😘💛💛💛💛💛

بچه ها بحثمون سر این بود که پسرحاجی همون اوایل بعد مراسم یه کارت به من داده بود منم گذاشته بودمش یه ...

گفتم پسر حاجی بی منطق حرف نمیزنه 😂😂😉😉

البته حق با دوتاتون ، ۵۰ ، ۵۰ 😁😁

نوش جونت باشه عزیزم ، هر روز به نیابت یکیمون بستنی بخر نوش جان کن 😂😂😋😋

البته از طرف من چیپس بخور حتما 😂😂😋😋

یاس لذت میبرم میبینم اصلا اهل مادیات نیستی عزیزم😍😍 خوش به حال پسر حاجی😍😍

قدر خودتو خیلی بدون عزیزم 🤗🤗💜💜

بنظرم هر کار زیبایی که تغییر محسوسی تو چهره ایجاد نمیکنه رو نباید به آقایون گفت😂😂

یا قبلش هرکاری میکنن که منصرف شی 

با بعدش ایراد در میارن

در صورتی که نگی اصلا نمیفهمن😂💔

سلاممم حالتون خوبه😍 قربونتون برم که اینقدر مهربونید ایشالا مشکلاتتون به زودی حل بشه😘😘💛💛💛💛💛

سلام عشقم 😍😍😍😍

تو خوب باشی منم خوبم عزیزدلم 🤗🤗

خدا نکنه عزیزم ، الهی سلامت باشی همیشه مهربون🤲🤲💝💝

خیلی ممنونم از دعای خیرت قشنگم 🙏🙏😘😘

یعنی می‌گفت لیزر نرو گناهه ؟ تا این حد؟😳 آخه لیزر رفتن یاس چه ربطی به مذهبی و غیر مذهبی بودن داره ...

احتمالا یاسی کل بدن میره

که خب بیکینی رو خیلیا مشکل دارن حتی غیرمذهبیا هم بعضیا دیدم همسراشون حساسن

وگرنه که ساق پا و دست و صورت که تو خیابونم دیده میشه😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

گفتم پسر حاجی بی منطق حرف نمیزنه 😂😂😉😉 البته حق با دوتاتون ، ۵۰ ، ۵۰ 😁😁 نوش جونت باشه عزیزم ، ...

قربونتون برم🥰

هر روز بستنی بخورم که میترکم 🤦🏻‍♀️ ولی عاااشق بستنی ام یعنی میتونم روزی ده بیستا بخورم قشنگ 😅

امروز یکی منو دید گفت واااای چه چاق شدی دم عروسیت😢اصلا اعصابم خورد شد نمیدونم چرا رو ترازو کمتر شدم ولی به چشم اون تازه چاق تر شدم

بنظرم هر کار زیبایی که تغییر محسوسی تو چهره ایجاد نمیکنه رو نباید به آقایون گفت😂😂 یا قبلش هرکاری ...

اخه نمیشه نگم  یعنی یه جوریه چون خودش همه چیو میگه من نمیتونم نگم 

قربونتون برم🥰 هر روز بستنی بخورم که میترکم 🤦🏻‍♀️ ولی عاااشق بستنی ام یعنی میتونم روزی ده بیستا ب ...

عزیزدلمی 😍😍💜💜

نوش جونت باشه عزیزم 😋😋من زیاد بستنی خور نیستم، بیشتر عاشق چیزای شور و ترشم😋😋🤤🤤

غمت نباشه عزیزدلم 😘😘 حتما اشتباه دیده😊😊

من اگر میفهمیدم آدما چکار به چاقی و لاغری و زشتی و قشنگی و پیری و جوونی و .....همدیگه دارن خیلی خوب میشد بخدا🤦‍♀️🤦‍♀️

اخه نمیشه نگم  یعنی یه جوریه چون خودش همه چیو میگه من نمیتونم نگم

منظورش پنهان کاری نیست که هنوز نرفتی زیر سقف عمق مطلب و نمی گیری گاهی بهش بگم فلان کار کنم  فوری می گه نمی خواد اصلام مهم نیست کاره چیه یه وقتایی میخوان بگن حرف ما باشه همین

به حس اقتدار نیاز دارن ولی نگی و کاری که درسته رو انجام بدی هیچی نمی گن 

مثلا من رفتم دندونامو کامپوزیت کردم اصلا نفهمید یعنی فهمید یه چیزی فرق کرده ولی چیشو نه دیگه منم جلوش به زن داداشم توصیح دادم متوجه شد مطمئنم میگفتم یه چیزی میگم که خودم نرم البته نه همیشه ولی گاهی این کار و می کنن که حال گیریه

.