مولار مدیر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 297947 بازدید | 7508 پست . 1402/04/11 | 08:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
_مهتاب_ عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1598 به به سلام مهتاب خانوم گل 😍😍 خوشحال میشیم که کنارمون باشی و با هم حرف بزنیم🤗🤗 تو و نیکی مثل بق ... منم خیلی خوشحال میشم که کنارتون باشم😍❤️جریان قلب زرد را دقیق نمیدونم فقط میدونم شما قلب زرد دوست دارین ولی نمیدونم چرا💛💛😂😂من هروقت بتونم و بیام سایت میام تاپیکتون😍❤️خیلی خیلی ممنونم از لطف و مهربونیتون💛💛💐
___niki___ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 339 سلام عزیزم😍😍 خوب باشی همیشه الهی 🤲🤲💜💜 منم خوبم قربونت شکر خدا 🤗🤗 فدای تو عزیییییزم 💜💜( ... قربون شما 💛🦋💛شما هم نبودین ، ولی میدونستم که یهو میاین 😍خیلی حس خوبی بهم میدین 🥺💛همیشه سلامت و با حال عالی باشین 😘🤗
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 منم خیلی خوشحال میشم که کنارتون باشم😍❤️ جریان قلب زرد را دقیق نمیدونم فقط میدونم شما قلب زرد دوست ... فدات بشم عزیزدلم 😍😍🤗🤗قلب زرد رو دوست دارم چون رنگ زرد رو دوست دارم😂😂از آشنایی باهات خوشبختم عزیزم🤗🤗😘😘قدمت روی چشم 😍😍در تاپیک همیشه به روت باز 😂😂اگرم دیدی بسته بود زنگ بزن تا برات باز کنیم 😂😂🤗🤗 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
___niki___ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 339 چه داستان های پشت اسم کاربری بی معنی من بوده😂😂😂 سلام عزیز دلم . خوب هستین ؟ 🤍💜منم از اول ماریا میخوندم 🤭 ولی همش میگفتم اون ناس آخرش دیگه برای چیه آخه ؟؟ 😅ولی از این بعد با اجازتون ماریا جون صداتون میزنم 🥰 خییلی هم قشنگه 😍
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 قربون شما 💛🦋💛 شما هم نبودین ، ولی میدونستم که یهو میاین 😍 خیلی حس خوبی بهم میدین 🥺💛 همیشه ... عزیزدلمی 💜💜💛💛راستش یه مقدار گرفتارم، ولی سعی میکنم زیاد بیام پیشتون🤗🤗چون دلم براتون خیلی تنگ میشه 🤗🤗منم از تک تک شما حس خوب و انرژی میگیرم😍😍هر چی آرزوی خوبه مال تو گل دختر 🤲🤲💌💌💝💝 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
مولار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 ما تو جهنمیم به تپش بگو نهایتا یه عنبر نسا یا آبجوش بتونیم جور کنیم نه قربونت عنبرنسا و ابجوش دردی از من دوا نمیکنه😂
مولار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 سلام خوب هستین؟💛 راستش من قبلا تاپیک های جانا جون را میخوندم ولی بعد کار داشتم دیگه نیومدم گمتون ... سلام عزیزم بیا حرف بزن خوشحال میشیم💕
مولار مدیر استارتر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 چه داستان های پشت اسم کاربری بی معنی من بوده😂😂😂 من میخوندم « ماریانا ها » 😂ماریانا + s جمع 😐🤦🏻♀️
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 من میخوندم « ماریانا ها » 😂 ماریانا + s جمع 😐🤦🏻♀️ 😂😂😂😂🤦♀️🤦♀️ لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
_مهتاب_ عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1598 فدات بشم عزیزدلم 😍😍🤗🤗 قلب زرد رو دوست دارم چون رنگ زرد رو دوست دارم😂😂 از آشنایی باهات خوشبخت ... خدا نکنه❤️❤️ عزیزین💛💛آهان💛💛💛💛💛💛💛😂منم خیلی خوشبختم💛خیلی ممنونم❤️😍
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1644 نه قربونت عنبرنسا و ابجوش دردی از من دوا نمیکنه😂 نمیگی؟! # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
_مهتاب_ عضویت: 1401/05/16 تعداد پست: 1598 سلام عزیزم بیا حرف بزن خوشحال میشیم💕 سلام😍😍 خیلی ممنونم ❤️💐
___niki___ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 339 عزیزدلمی 💜💜💛💛 راستش یه مقدار گرفتارم، ولی سعی میکنم زیاد بیام پیشتون🤗🤗چون دلم براتون خیلی تنگ ... زنده باشید 🤗🤗همچنین برای شما 😘😘😘ان شاءالله که زودتر حل بشه مهربون جون 💛🦋💛
marianas عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 8057 سلام عزیز دلم . خوب هستین ؟ 🤍💜 منم از اول ماریا میخوندم 🤭 ولی همش میگفتم اون ناس آخرش دیگه برای ... سلام نیکی عزیزم ،قربانت تو خوبی؟❤️❤️❤️ اون ناس آخرش یک داستان خیلی پرمحتوایی داره (الکی 😂)هر طور راحتی صدا بزن عزیزم فقط اینو بگم که سن زیادی ندارمراحت باشید لازم نیست وقتی پست میزارید جمع ببندید😘😘😘 خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭
marianas عضویت: 1397/12/01 تعداد پست: 8057 من میخوندم « ماریانا ها » 😂 ماریانا + s جمع 😐🤦🏻♀️ 😐😐😂😂😂 خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏 موهامو ناز کنی؟🙏. گریه کنم 🥺 گریه کنم 🥲 گریه کنم 😭