2789
به به سلام مهتاب خانوم گل 😍😍 خوشحال میشیم که کنارمون باشی و با هم حرف بزنیم🤗🤗 تو و نیکی مثل بق ...

منم خیلی خوشحال میشم که کنارتون باشم😍❤️

جریان قلب زرد را دقیق نمیدونم فقط میدونم شما قلب زرد دوست دارین ولی نمیدونم چرا💛💛😂😂

من هروقت بتونم و بیام سایت میام تاپیکتون😍❤️

خیلی خیلی ممنونم از لطف و مهربونیتون💛💛💐

سلام عزیزم😍😍 خوب باشی همیشه الهی 🤲🤲💜💜 منم خوبم قربونت شکر خدا 🤗🤗 فدای تو عزیییییزم 💜💜( ...

قربون شما 💛🦋💛

شما هم نبودین ، ولی میدونستم که یهو میاین 😍

خیلی حس خوبی بهم‌ میدین 🥺💛

همیشه سلامت و با حال عالی باشین 😘🤗

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم خیلی خوشحال میشم که کنارتون باشم😍❤️ جریان قلب زرد را دقیق نمیدونم فقط میدونم شما قلب زرد دوست ...

فدات بشم عزیزدلم 😍😍🤗🤗

قلب زرد رو دوست دارم چون رنگ زرد رو دوست دارم😂😂

از آشنایی باهات خوشبختم عزیزم🤗🤗😘😘

قدمت روی چشم 😍😍

در تاپیک همیشه به روت باز 😂😂اگرم دیدی بسته بود زنگ بزن تا برات باز کنیم 😂😂🤗🤗

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

چه داستان های پشت اسم کاربری بی معنی من بوده😂😂😂

سلام عزیز دلم . خوب هستین ؟ 🤍💜

منم از اول ماریا میخوندم 🤭 ولی همش میگفتم اون ناس آخرش دیگه برای چیه آخه ؟؟ 😅

ولی از این بعد با اجازتون ماریا جون صداتون میزنم 🥰 خییلی هم قشنگه 😍

قربون شما 💛🦋💛 شما هم نبودین ، ولی میدونستم که یهو میاین 😍 خیلی حس خوبی بهم‌ میدین 🥺💛 همیشه ...

عزیزدلمی 💜💜💛💛

راستش یه مقدار گرفتارم، ولی سعی میکنم زیاد بیام پیشتون🤗🤗چون دلم براتون خیلی تنگ میشه 🤗🤗

منم از تک تک شما حس خوب و انرژی میگیرم😍😍

هر چی آرزوی خوبه مال تو گل دختر 🤲🤲💌💌💝💝

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

فدات بشم عزیزدلم 😍😍🤗🤗 قلب زرد رو دوست دارم چون رنگ زرد رو دوست دارم😂😂 از آشنایی باهات خوشبخت ...

خدا نکنه❤️❤️ عزیزین💛💛

آهان💛💛💛💛💛💛💛😂

منم خیلی خوشبختم💛

خیلی ممنونم❤️😍

عزیزدلمی 💜💜💛💛 راستش یه مقدار گرفتارم، ولی سعی میکنم زیاد بیام پیشتون🤗🤗چون دلم براتون خیلی تنگ ...

زنده باشید 🤗🤗

همچنین برای شما 😘😘😘

ان شاءالله که زودتر حل بشه مهربون جون 💛🦋💛

سلام عزیز دلم . خوب هستین ؟ 🤍💜 منم از اول ماریا میخوندم 🤭 ولی همش میگفتم اون ناس آخرش دیگه برای ...

سلام نیکی عزیزم ،قربانت تو خوبی؟❤️❤️❤️ 

اون ناس آخرش یک داستان خیلی پرمحتوایی داره (الکی 😂)

هر طور راحتی صدا بزن عزیزم فقط اینو بگم که سن زیادی ندارم

راحت باشید لازم نیست وقتی پست میزارید جمع ببندید😘😘😘

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من میخوندم « ماریانا ها » 😂 ماریانا + s جمع 😐🤦🏻‍♀️

😐😐😂😂😂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭