2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزان 🤍💜 خوبین ؟  هی میام چک میکنم میبینم خبری نیست .  چیکارا میکنین ؟ اگر که و ...

سلام گلم تو خوبی؟ 

فکر کنم همه چک میکنن و میرن 

مهمونی که بدون صابخونه صفا نداره😅 

@جانا۳۶۹

دوهفته شد که نیستی من همش با خودم میگفتم بعد دوهفته از تعلیق درمیای 🥺

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام گلم تو خوبی؟  فکر کنم همه چک میکنن و میرن  مهمونی که بدون صابخونه صفا نداره😅  ...

سلام عزیز دلم 🤍💜

قربون شما ، شما چطورین ؟ دخترای گلتون حالشون خوبه ؟ 🥰

صابخونه که بله ؛ حسااابی سرش شلوغه 😉🥰 

سلام عزیز دلم 🤍💜 قربون شما ، شما چطورین ؟ دخترای گلتون حالشون خوبه ؟ 🥰 صابخونه که بله ؛ حسااابی ...

اونا هم دست بوسن 😘 

بعد عروسی سرش خلوت میشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
از طرف ببوسینشون 😘😘 آره ، چیزی هم نمونده ها ، دو ماه فقط ...  چقدر زود گذشت 😍😍

😘😘 

سرعت عمل پسرحاجی زیاده😄😄 

فکر کنم بعد عروسی هم هرروز پاگشا باشه 

😘😘  سرعت عمل پسرحاجی زیاده😄😄  فکر کنم بعد عروسی هم هرروز پاگشا باشه

جالبه بگم با پسرحاجی دیشب بحثمون شد بعد امروز رفتم خونشون از دلش در بیارم ( فک نکنین همیشه من قهر میکنم اون ناز میکشه🤦🏻‍♀️)

خیلیم شاکی بود چرا نتونستیم زودتر مراسم بگیریم😑 

بعد من اینجوریم که هنوز کلییییی کارام مونده😢😢😢

به حرفتون گوش کردم امشب با مامانش رفتیم خونه مامانبزرگم خلاصه همه کفشون بریده بود منو اونجا دیدن….

یه نفرم خیلی لطف کرد جلو مامانش بهم گفت امسال خیلی عوض شدی مراسم احیا کامل اومدی الان برا محرم میای ، تا پارسال که فقط موقع نذری دادن مامانبزرگت براتون نذری میفرستادن😑😑😑

هیچ کسم نبود، هیچ کدوم از زن عموهام یا زن پسرعموهام نبودن فقط یه عمم بود که اونم خیلی سرش شلوغ بود منم غریب یه گوشه بودم. خیلی مسخرست یکی خونه مامانبزرگش انقدر غریبه باشه ها 

هیچ کسم نبود، هیچ کدوم از زن عموهام یا زن پسرعموهام نبودن فقط یه عمم بود که اونم خیلی سرش شلوغ بود م ...

عزیزم اگه خودت دوست داری تو مراسماشون شرکت کن نه به خاطر مادرشوهرت

مدل زندگیتو به خاطر کسی عوض نکن بزار همون طور که هستی بپذیرنت

عزیزم اگه خودت دوست داری تو مراسماشون شرکت کن نه به خاطر مادرشوهرت مدل زندگیتو به خاطر کسی عوض نکن ...

منم با نظر ایشون موافقم 

خودت و ارامشت همیشه اولویتت باشه 

اگه دوست داری برو، مجبور نیستی 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه