2789
سلام یاسی جون خوبی حسابی کم پیدا شدی دیگه     مواظب آقا داماد باش مریض شده بیشتر باد کولر ...

مواظبم به خدااا🤦🏻‍♀️ خیلی نازنازی شده 🤣 عین پسربچه ها شده نمیدونم داره ادا میاد یا واقعا وقتی مریض میشه اینجوری میشه😑

دیروز سوپ پختم براش حالا دستور داده یه سوپ دیگه بپز بیار امشب ، نه که همه چی بلدم 🤐 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

اگه معذبی و دوست نداری نرو ولی به این فک کن به عنوان یه عروس خودشیرین چه جایگاه والایی در قلب و روح ...

دقیقا برا همین نمیخواستم برمممم

فکر کن من تا پارسال اونجا نمیرفتم حالا یهو هرشب پاشم برم دیگه خیلی ضایع میشه🤦🏻‍♀️

چه عجب از این ورا ، راه گم کردی😒🚶‍♀️ وقتی نیستی و بعد میای میگی پیش پسر حاجی بودم یاد اون موقع می ...

اینکه یهو یکی دو روز نمیام برا اینه که حس میکنم زیادی حرف میزنم خسته میشین ازم ، وگرنه حداقل روزی یبار پسرحاجی رو میبینم این روزا😄

مواظبم به خدااا🤦🏻‍♀️ خیلی نازنازی شده 🤣 عین پسربچه ها شده نمیدونم داره ادا میاد یا واقعا وقت ...

کلا مردا وقتی مریض میشن،خیلی بچه میشن، البته که پسر حاجی داره سواستفاده هم میکنه موقعیت خوبیه😂

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دقیقا برا همین نمیخواستم برمممم فکر کن من تا پارسال اونجا نمیرفتم حالا یهو هرشب پاشم برم دیگه خیلی ...

حالا هر شب نمیخواد بری

مثلا امشب برو، تا هفته دیگه دو شب آخر با نامزدت برو

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

کلا مردا وقتی مریض میشن،خیلی بچه میشن، البته که پسر حاجی داره سواستفاده هم میکنه موقعیت خوبیه😂

اره بهش گفتم داری سواستفاده میکنیا گفت چطور دلت میاد من مریضم این حرفا رو میگی😑

چقدم خوب کارشو بلده ها😐🤣 قشنگ حس عذاب وجدان میده بهت

اره همینو گفت منم پاشدم سوپ درست کردم بردم براش بعد یه لبخند ملیح میزد ( پیش خودش گفته نقشه موفقیت امیز بود🤦🏻‍♀️🤣)

اینکه یهو یکی دو روز نمیام برا اینه که حس میکنم زیادی حرف میزنم خسته میشین ازم ، وگرنه حداقل روزی یب ...

نه تو بیا اتفاقا همه استقبال میکنن و هنوز منتظر نوشتن متن های بلندت هستن😂

دقیقا برا همین نمیخواستم برمممم فکر کن من تا پارسال اونجا نمیرفتم حالا یهو هرشب پاشم برم دیگه خیلی ...

هرشب که نه 3،4بار برو از دهه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭