2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

احتمالا درگیر خرید باشه 😍 

اره احتمالا درگیر خریده عروس خانوم 🤭💜

انشاالله این روزا واسش جزو بهترین روزای زندگیش بشه ، واز لحظه به لحظه اش خاطره های خوب داشته باشه  ♥️☺️

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

مولانا چه قشنگ میگه:

«اگه ابرها گریه نمی‌کردن، جنگل ها نمی‌خندیدن..»

یعنی اگه ناراحتی داری، غصه داری، نگرانی و فکرت مشغوله ولی داری سخت تلاش میکنی، مطمئن باش اخرش خوب میشه، قشنگ میشه زیبا میشه..

اره دیگه درگیر خرید و کارای دیگه ام ، این وسط پسرحاجیم سرماخورده🤦🏻‍♀️( واقعا نمیدونم چطوری میشه تو این گرما سرماخورد🤣) 

یه چیز جالب بگم حساب کردم خودم اخرین باری که مریض شدم مال قبل کرونا بوده 😐 چون کرونا نگرفتم بعدشم مریض نشدم😂

مامان پسر حاجی بیشتر شبا میره خونه مامانبزرگم( هر شب مراسم دارن) به نظرتون منم باید برم؟؟ 

خودم میخواستم فقط اخر هفته دیگه که اصلشه رو برم ولی حالا میگم اینکه نمیرم زشت نیست؟ 

مامان پسر حاجی بیشتر شبا میره خونه مامانبزرگم( هر شب مراسم دارن) به نظرتون منم باید برم؟؟  خود ...

سلام یاسی جون خوبی حسابی کم پیدا شدی دیگه  

مواظب آقا داماد باش مریض شده بیشتر باد کولر آدم رو مریض میکنه، 

یاس اگر تونستی این هفته تا عاشورا حداقل دو سه بار برو به نظرم

مامان پسر حاجی بیشتر شبا میره خونه مامانبزرگم( هر شب مراسم دارن) به نظرتون منم باید برم؟؟  خود ...

بری بهتره احترامه الانم امتحان نداری 

مخصوصا که مادرشوهرت حسابی پشتت بود تا الان بری خیلی خوبه

.

بری قشنگتره همراه مادرشوهری 

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
اره دیگه درگیر خرید و کارای دیگه ام ، این وسط پسرحاجیم سرماخورده🤦🏻‍♀️( واقعا نمیدونم چطوری میشه تو ...

سلام

ما هم خانوادگی سرماخوردیم

کولرو سرویس کردن انقد سرد شده ،همون مثل پنکه باد میزد بهتر بود🤦🤦

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اگه معذبی و دوست نداری نرو

ولی به این فک کن به عنوان یه عروس خودشیرین چه جایگاه والایی در قلب و روح مادرشوهر میتونی باز کنی😂 صد پله از جاری جلو میفتی😎😎 

به اینا میگن سیاستتتتتتتت🤣

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

اره دیگه درگیر خرید و کارای دیگه ام ، این وسط پسرحاجیم سرماخورده🤦🏻‍♀️( واقعا نمیدونم چطوری میشه تو ...

چه عجب از این ورا ، راه گم کردی😒🚶‍♀️

وقتی نیستی و بعد میای میگی پیش پسر حاجی بودم یاد اون موقع میفتم که میگفتی نههههه من سنم کمهههه عمراااااا ازدواج کنم ، اصلاااا امکان نداره ،کیییی منننننن؟!🙂