2789
🤣🤣🤣 دیگه چی🤐

بدون چهره 😭😭😭

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

سلام به همه دوستان ممنون از دوستانی که یادم کردین❤️ یاسی برای‌منم بذار😶

نبودین ، دلمون واستون تنگ شده بود ♥️

کاشکی مامان نیوش هم میومد 🌸

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

رفتم گشتم یه عکس دارم از سفر که بغل پسرحاجیم ولی نمیتوونم بزارم🤣 خیلی عکس باحالیه

بزااار دیگه 😭😭😭 

میگی عکس باحالیه دلمونو آب کنی؟ تو که اینجوری نبودی 😭😭 (وی تمام تلاشش رو برای دیدن عکس می‌کنه🤣🤣) 

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
 رفتم گشتم یه عکس دارم از سفر که بغل پسرحاجیم ولی نمیتوونم بزارم🤣 خیلی عکس باحالیه

یاسی کمی از من یاد بگیر از وقتی یاد گرفتم داخل سایت عکس بزارم ، عکس گذاشتم 😂

اگه بد نمیشد باور کن یه تاپیک میزدم هر چی عکس گل و گیاه داخل موبایل هست رو میذاشتم 🤐🤦

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

عروس حاجی خوبی عزیزم

سفرتون بخیر و خوشی تمام شده ایشالله همیشه دل خوش بگردی عزیزم

من اسممو تو گینس باید نوشت اونم ب خاطر بد اقبال بودن تو دیدن عکس

به خدا ندیدم هیچ عکسی😭😢

درخواست دوستی ممنوع...

بزااار دیگه 😭😭😭  میگی عکس باحالیه دلمونو آب کنی؟ تو که اینجوری نبودی 😭😭 (وی تمام تلاشش رو ...

چیز خاصی نیس به خدا ، من رفتم بغل پسرحاجی همین🤦🏻‍♀️

میگم باحاله چون تصورتون از پسرحاجی عوض میشه 😂 حالا خودمو دیگه تا حدودی میشناسین