2789
وای فکر کن چه حرصی خورده مادرت 😂😂  دختر منم ۳روز صبر میکرد میشد ۹۸٫۸٫۸ شد۹۸٫۸٫۵

مامانم به دکتره میگفته من چند ساعت دیگه صبر میکنم بره تو فردا ، دکتره گفته خانم پای بچه بیرونه چی میگی🤣🤣

نگفتههه بودی😐😂 پیامامون با کاربری قبلیم خونده مامانت؟  خودت مشکلی نداری؟👀

کاربری قبلیم رو ندارع 

اما نه کلا با مامانم خیلی راحتم 

اگه بگم چیا پیشش گفتم کرک و  پرت می‌ریزه 😂

دوستام میگن خوشبحالت که اینقدر راحتی با مامانت 

اما یکسری چیزا رو نه نمیدونه 👀

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامانم به دکتره میگفته من چند ساعت دیگه صبر میکنم بره تو فردا ، دکتره گفته خانم پای بچه بیرونه چی می ...

وای چقدر شبیه من بوده مامانت 😂😂 

منم دخترم بریچ بود (سرپا بود) گفتم دکتر بزار برم دو روز دیگه بیام گفت بلند شی پای بچه اومده بیرون 😂😂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
مامانم به دکتره میگفته من چند ساعت دیگه صبر میکنم بره تو فردا ، دکتره گفته خانم پای بچه بیرونه چی می ...

وای 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂مامانت ❤

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یاسی عکس گذاشتییی؟

زود بزار تا هستم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
منم هرکسی که تو واقعیت میشناستم اگه بفهمه اینجام ….

منم مامانم احساس میکنم بخاطر همین گیر میده گوشی دست نگیرم 

میگه همش میری داخل این سایت چی توشه همش میگن خیانت و .. 

چیز بدرد بخوری توش نیست ، من هر بار میگم تاپیک مولار رو چک میکنم اونم فقط کمی کوتاه میاد 

ولی من دختر خیلی خوبی بودم ۱۲/۱۲/اومدم دنیا اونم کاملا طبیعی😂

سمت چپی منم

خسته نباشی خییلی زحمت کشیدی 😕 

من عکس قدی میخوااام از خودتو پسر حاجی 😁

خسته نباشی خییلی زحمت کشیدی 😕  من عکس قدی میخوااام از خودتو پسر حاجی 😁

بعد میشه از اونایی که گفتن خیلی موی تیره بهت میاد بپرسم از کجا فهمیدن 🤔