2789
دقیقااا من همینکه توی دعوا سعی کنم که گریه نکنم هنر کردم😂😂

😂😂

آره گریه هم هست . 

بعد میدونی چیه ، یه سریا هستن اصلا استااااد کلکل و بحث کردنن ، اصلا یه جوابایی به هم تو بحث میگن ، بعد همیشه با خودم میگم من اصلا این جوری نیستم و نمیتونم باشم و نشدم

اینا از کجا این جوابا اون لحظه به ذهنشون میرسه ، از کما یاد گرفتن ؟ 

من ته تهش دیگه فقط بلد هیچی نگمو سکوت اختیار میکنم  ... 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واییییییی 😍😍 ان شاءالله موفق باشه .  تو یونیفرم مدرسه تصورش کردم ، چقدر گوگولی میشه 😍😍

خیلی ممنونم عزیزدلم 😍😍😘😘

والله فرمشو سفارش دادم اما هنوز آماده نشده، ولی کلا ریزه میزه ست 😂😂کیفش اندازه ی خودشه 😁😁

بزار عکس کیفشو میفرستم ، انتخاب خودش بوده😁😁

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

خیلی ممنونم عزیزدلم 😍😍😘😘 والله فرمشو سفارش دادم اما هنوز آماده نشده، ولی کلا ریزه میزه ست 😂😂ک ...

ای جانم 🥰🥰

اینایی که تعریف کردین ، یاد خودم افتادم 😍😍🥺

کلا خرید مدرسه خیییلی کِیف میده ولی برای اولین بار خییلی لذت بخش 😍

هر وقت بودین بفرستین 💛

من که دیگه با یاسی گهرم اخه گفته بودم عکس میخوای بزاری صدام کن یا  قبل ش بگو من آن بشم مثلا بگو ساعت ۷ میزارم منم بیام ولی نه تگم نه هیچی یکی برام استیکر اشک بزار با قلب شکسته

.
من که دیگه با یاسی گهرم اخه گفته بودم عکس میخوای بزاری صدام کن یا  قبل ش بگو من آن بشم مثلا بگو ...

سلام مامان مهربون 🤍💜

خوبین ؟ 

درس و برنامه هاتون خوب پیش میره ؟ 

یاسی این استیکر ها از طرف مامان مهربون :

😭💔

خوش به حالت چه حافظه ای داری😕  من دو ساله خیلی حافظه م ضعیف شده دلیلشم نمیدونم 😓  راست ...

منم همینطور شدم گلم...

از خیلی از دکترا پرسیدم ۹۰ درصدشون گفتن علتش کروناست

رو حافظه بدجور تاثیر میذاره

درخواست دوستی ممنوع...

چطوری انقد دقیق من برای دخترم با برنامه ریزی بود چهار ماه تاریخش تغییر کرد 😄

یه نکته ای داشت که نگفتم😂

دو تای اول دو قلوان

سومی هم ناخواسته بود

در اصلا دو تاشون بدون دعوت اومدن،یکی از قل ها و سومی🤦😂

سزارینی بودن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

آره من ۳تا برادر دارم که هر ۳تا ۵ دی هستن و طبیعی هم به دنیا اومدن ،سزارین نبودن که برنامه ریزی شده ...

برگهایم🍃🍃🍃🍃🍃🍃

حقیقتا کرک و پرم ریخت،مامانت و بابات خیلی کارشون درسته😂👌

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

من که دیگه با یاسی گهرم اخه گفته بودم عکس میخوای بزاری صدام کن یا  قبل ش بگو من آن بشم مثلا بگو ...

واییی ببخشید تو رو خدا🥺

یکی برام این عکسه رو امروز داد بعد دیدم هم لباسم بد نیست هم اگه چهرمو بپوشونم از انگشترم میفهمین خودمم دیگه اومدم همین جوری گفتم کسی هست براش بذارم 

حالا هروقت اومدین حتما حتما براتون میذارم❤️

بیشتر برا رنگ موهام نظر میخواستم چون اگه بخوام روشن کنم از الان باید برم تو کارش