2789
 من خیالم راحته اینجا نیست اخه کللل سفر گوشیش دست من بود😂 (چون نت خطشو روشن کرده بود و میخواس ...

نه بابا خیالت راحت  پسر حاجی نیست 😂

آخه ۳۴سالش این اقا

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلام عزیزان . خوبین همگی ؟ 

بچه ها ، امروز ساعت ۲ قرار یه کاری که از مدت ها قبل براش برنامه ریزی کرده بودم رو به امید خدا انجام بدم . 

من به دعای بقیه برای هم دیگه ، خییییلی اعتقاد دارم . 

خواهشی که ازتون دارم اینه که واسم خییییلی دعا کنید 🥺

دوستون دارم ، مرررررسی مرررررسی 🤍💜 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام عزیزان . خوبین همگی ؟  بچه ها ، امروز ساعت ۲ قرار یه کاری که از مدت ها قبل براش برنامه ری ...

موفق باشی عزیزم ♥️

انشاالله همه چی خوب پیش می‌ره 

واست دعا میکنم 🌸

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلام عزیزان . خوبین همگی ؟  بچه ها ، امروز ساعت ۲ قرار یه کاری که از مدت ها قبل براش برنامه ری ...

سلام عزیزم 💜💜

موفق باشی گلم 🤗🤗

الهی که هر چی از خدا میخوای،همون بشه برات🤲🤲💜💜

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

یاسی جان و بچه ها خوشحالم که میبینم اغلب حالتون خوبه ‌بازم کنارهم هستیم مخصوصا کنکوریامون ،خانم نیکی الهی که موفق باشید🙏🌹🌹

خانم خونه هم شکر خدا مثل قبل با استیکرا تون  میدرخشید🥰🥰 

مبارکت باشه یاسی همه خریدات مرسی که تو‌خوشیات فراموشم نمی کنی  مارو 💋🥰 مثل بعضیا 

جانا برگردی برخورد همه باهات خوبه نترس بیا کاریت نداریم 

از تولد گفتی دیشب زنگ زدم برادرزاده ام تولدشو تبریک گفتم،وسط جشنشون بود،یه شهر دیگن داداشم سه تا ب ...

چطوری انقد دقیق من برای دخترم با برنامه ریزی بود چهار ماه تاریخش تغییر کرد 😄

خیلی ممنونم عزیزدلم🙏🙏😘😘 برادر خوبه ولی میترسم ازدواج کنه ، خانمش نزاره هوای دخترمو داشته باشه😁 ...

اینکه کمتر برای بچه شما وقت بزاره طبیعیه چون درگیر زندگیش میشه

اما اگه دایی خوبی باشه تا آخر عمر هوای خواهر زاده شو داره🥰🥰🥰

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
از تولد گفتی دیشب زنگ زدم برادرزاده ام تولدشو تبریک گفتم،وسط جشنشون بود،یه شهر دیگن داداشم سه تا ب ...

آره

من ۳تا برادر دارم که هر ۳تا ۵ دی هستن و طبیعی هم به دنیا اومدن ،سزارین نبودن که برنامه ریزی شده باشه 😁 

شوهرم همیشه میگه بابات خیلی دقیقه 😂 

دختر اول منم قرار بود تولدش با همسرم یه تاریخ باشه که زودرس به دنیا اومد و نشد

اما دختر دومم با من تولدش یه روزه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
یکی برام یه عکس فرستاده ، میتونم بزارم البته پسرحاجی توش نیستا، خودم و یه خانم همو بغل کرد ...

بزار همینم غنیمته 😓 

کنجکاوی چه کارا که با آدم نمیکنه🤣🤣🤣

اینکه کمتر برای بچه شما وقت بزاره طبیعیه چون درگیر زندگیش میشه اما اگه دایی خوبی باشه تا آخر عمر هو ...

وای دلم یه طوری شد😍😍خدا کنه عمرم قد بده اون روزا رو ببینم😍😍

آره من ۳تا برادر دارم که هر ۳تا ۵ دی هستن و طبیعی هم به دنیا اومدن ،سزارین نبودن که برنامه ریزی شده ...

چه جالب 😍😍😅😅

من بچه هام بر عکس همن😁😁 پسرم ۸/۱۱ ، دخترم ۱۱/۸ 

قشنگ کل زندگیم وسط سایت 😂😂

یاسی جان و بچه ها خوشحالم که میبینم اغلب حالتون خوبه ‌بازم کنارهم هستیم مخصوصا کنکوریامون ،خانم نیکی ...

سلام عزیزدلم 😍😍😘😘

چقدر خوشحال شدم کامنتتون رو دیدم 😍😍😍😍

این چند روزه فقط لایکاتون رو میدیدم 😍😍

ممنونم ازتون بانوی مهربون❤❤ 

تغییراتی که قرار بود انجام بدید تموم شد به امید خدا ؟؟

سلام عزیزدلم 😍😍😘😘 چقدر خوشحال شدم کامنتتون رو دیدم 😍😍😍😍 این چند روزه فقط لایکاتون رو میدید ...

سلام خانم‌خونه عزیز 🥰🥰♥️♥️♥️

در حال جابجایی بودم خسته و بی رمق نای نوشتن نداشتم🤕

این وسط باید برای برنامه خواستگاری خواهرمم پیش مامان اینا میرفتم که شهر  دیگه ای هستن 🤐 😐😐  

نه کامل ولی ظاهر خونه خیلی خوب شده توی کمدا رو باید اساسی چک کنم یه تعداد وسایل رو بدم بیرون مونده. دلم نمیاد  

شماهم امیدوارم به خواستتون برسید و حتی بهتر 😘♥️

سلام عزیزم 

انشالله موفق باشی 

الهی  خدا صلاحتو همون چیزی  که خودت میخوای قرار بده ❤

سلام خانم‌خونه عزیز 🥰🥰♥️♥️♥️ در حال جابجایی بودم خسته و بی رمق نای نوشتن نداشتم🤕   این وس ...

پس حسابی خسته نباشین 🤗🤗

مبارکتون باشه عزیزم، به دلخوشی، الهی که لذتشو ببرین 🤲🤲😍😍

امر خیرتونم مبارک باشه 😍😍

خیلی ممنونم از دعای خیرتون❤❤

اگر نزدیک بودیم میومدم براتون ردشون میکردم😂😂 من خیلی راحت چیزامو رد میکنم😂😂همه بهم میگن خوش به حالت، واسه این اسباب کشی فقط چیزای مهم و ضروری رو نگه داشتم بقیه رو دادم رفت، اگر دورم شلوغ باشه کلافه میشم، مامانم همیشه میگه خوبه تا حالا شوهرتو و بچه هاتو ننداختی بیرون😂😂🤦‍♀️🤦‍♀️