2789
نیومده؟😣

نه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

باید لینک بزاری قرار بود عکس خودتونو بزاری بدون چهره🙂

اره ولی همین سایته که همیشه لینک میذارم باهاش میگه فقط تو ایران لینک میده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

عکس خودمو و پسرحاجی رو هروقت بذارمم یه سری نیستن حالا برگشتم شاید با لینک بدم

اره ولی همین سایته که همیشه لینک میذارم باهاش میگه فقط تو ایران لینک میده🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️ ...

باشه پس برگشتی منتظریم😜😅

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیززززم 😍😍😍 اولین هدیه ای که تو اولین قرارتون به مناسبت تولدت واست خریده بود 😍😍😍 مبارک باشه ...

من اون موقع نبودم 

مرسی که تو گفتی ، حداقل منم متوجه شدم 😅

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

سلام سلام من بیرون بودم چقد جلو رفتین  پیداست پا قدم کاربر جدید نیکی خوب بوده ها💕😂

یاس حلال کن💜💜دلم میخواد از خجالت محو بشم 🙈🙈😅😅

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

عزیززززم 😍😍😍 اولین هدیه ای که تو اولین قرارتون به مناسبت تولدت واست خریده بود 😍😍😍 مبارک باشه ...

خوش به حالت چه حافظه ای داری😕 

من دو ساله خیلی حافظه م ضعیف شده دلیلشم نمیدونم 😓 

راستی از منم چیزی میدونی؟😬

نیکی جون میشه بگی عزیزم چند سالته ؟

فقط کنجکاوم همین باور کن

آخه هیچی از تو نمی دونیم 😅

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

خیلی از همگی ممنونم که یادم بودین عزیزای دلم🙏🙏😍😍😘😘 مواظب خودتون و خوبیاتون و سلامتیتون خیلی ب ...

خانوم خونه شمام حسابی مراقب خودتون باشید💛😘💞

ایشالله خیلی زود همچی اوکی میشه نگران نباشید❤ 

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
خوش به حالت چه حافظه ای داری😕  من دو ساله خیلی حافظه م ضعیف شده دلیلشم نمیدونم 😓  راست ...

عکس دختر کوچولوی شمارم دیدم 🙈🙈🤭

خدا براتون حفظش کنه ، ایشالا که عاقبت بخیر بشه 🥰🥰😍

حلال کنید 🤍💜

سلااااااااااام عزیزدلم😘😘😘💛💛💛خیلی خوشحالم که میبینمتون💖 دورت بگردم مهربون ❤ ممنون بابت دعای ...

قربونت بشم دختر دوست داشتنی 😍😍😍😍

عشق منی تو 😍😍💜💜

خودم دورت میگردم 🤗🤗💜💛💞💞

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نیکی جون میشه بگی عزیزم چند سالته ؟ فقط کنجکاوم همین باور کن  آخه هیچی از تو نمی دونیم 😅

دلم میخواد بگماااا ، ولی از درونم یه صدایی مدام میگه نگو نگو نگو 😂😂😂 جلومو میگیره دیگه 😂😂😂🙈