2789
پریماه جون نذار عزیزم  من خودم حواسم پرت شد  ریپلای کردم خدا رحم کرد نیلو زودی گفت پاک کر ...

باشه عزیزم ، حقیقتش اگه عکس هم میموند زیاد واسم مهم نبود چون چیز خاصی هم داخل تاپیکام نگفتم 

کاربری قبلیم فقط لو نره ، اینو حتی مامانمم داره 😅

اما مرسی از مهربونیت ، اره دیگه نمیزارم 

الآنم ذوق زده شدم بعد از یک سال عضو بودن داخل این سایت(کاربری قبلیم ) تازه یاد گرفتم عکس بزارم 😂😂😂

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

چند نفر از دوستام وقتی خونمون اومدن اولین چیزی که پرسیدن فرشمون بود! 😂

طرحش خیلی خاصه و اصلاً شبیه فرش‌های معمول بازار نیست. من از فرش زانیس خریدم، قبل از خرید هم با پرو مجازی، فرش‌ها رو داخل خونه خودمون دیدم و خیلی راحت‌تر تونستم انتخاب کنم.

راستی خرید قسطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم دارن.

اینجا کلیک کن تا سایتشون رو ببینی.

بنده خدا یاسی هم نیستش  آش نخورده و دهن سوخته میشه

منم فکر همینم 🤦‍♀️🤦‍♀️ میگم میاد ازمون ناراحت میشه💔💔

من دیگه سکوت میکنم 🤐🤐

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

سلام سلام من بیرون بودم چقد جلو رفتین  پیداست پا قدم کاربر جدید نیکی خوب بوده ها💕😂

سلام یاسی جون منتظر عکسما 😜نکنه بزاری نباشم🥺

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلااااااااام آذین قشنگ و مهربونم😍😍😍😍 امیدوارم حالت خوبِ خوب باشه قربونت بشم🤲🤲 خیلی خیلی ممنو ...

سلااااااااااام عزیزدلم😘😘😘💛💛💛خیلی خوشحالم که میبینمتون💖

دورت بگردم مهربون ❤

ممنون بابت دعای قشنگت💜

خانوم خونه مرسی که هستین😍😍💛💛💞

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
چن تا عکس دیگم گرفته بودم ولی الان هی خطا میده نمیاد☹️ همینارم به بهونه اینکه برا مامانم بفرستم گرف ...

باید لینک بزاری

قرار بود عکس خودتونو بزاری بدون چهره🙂

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
اینو یادتونه؟👀 امشب انداختمش بچه کلی ذوووق کرد 😂❤️

چی رو ؟