مولار مدیر عضویت: 1402/02/19 تعداد پست: 1806 عنوان سلام | مشاهده متن کامل بحث + 297950 بازدید | 7508 پست . 1402/04/11 | 08:57 4 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 ای خدااااا 😍😍😍😍😍 من هیچ ، من نگا 😍😍😍😍😍 خدا براتون حفظش کنه مهربون جون ؛ ایشالا که همیشه ... قربونت بشم عزیزدلم 😍😍ممنونم از دعای قشنگت 🙏🙏😘😘خدا تو رو هم برای مامان و بابات حفظ کنه الهی🤲🤲❤❤شیطون و بازیگوش که نگو😁😁 اما در کنارش خجالتی هم هست، در کل زبونش فقط واسه منه. لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 ماشالا بهش😍😍 دفعه قبل که عکسشو گذاشتی جانا به النگوهاش گیر داد، خودش عشق النگو بود😂 زنده باشی عزیزدلم 😘😘😍😍آخی آره یادته ؟؟😂😂 گفت مثل من عاشق النگوئه، جانا کجایی دختر 😍😍 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
___niki___ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 339 قربونت بشم عزیزدلم 😍😍ممنونم از دعای قشنگت 🙏🙏😘😘 خدا تو رو هم برای مامان و بابات حفظ کنه الهی🤲 ... زنده باشید مهربون جون 💛💛خیییلی نازه ، اصلا حالت نگاه کردنش و ژستش خییلی قشنگه 😍🥰
tapesh1999 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 596 یه خانمی گفته بود به خاطر چند تا چت زنتو طلاق نده و ببخش و فرصت بده و... که در جوابش گفته فرا ... خیلی برام عجیب بود اینکه همه چی توی زندگی اکی باشه و نرمال و کسی بره همچین کاری کنه ..نمیدونم شیطون میره تو جلدشون یا ذاتشون مشکل داره یا .....
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 وای خانوم خونه شبیه خودتونه ؟ چقدر با نمک و تو دل برو و نازه 😍😍😍😍😍 قشنگ معلومه از اوناس که زب ... نه تپش شبیه باباشه 😂😂هر کی میبینش میگن چقدر شبیه باباشه😁😁کلا تمام رفتارا و عادتاش مثل باباشه😅😅قربونت بشم مهربونم 😍😍😍😍خدا تو رو هم حفظ کنه واسه پدر و مادرت عزیزدلم🤲🤲❤❤ ان شاءالله عروسی خودت 😍😍😍😍👰👰👰👰 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 زنده باشید مهربون جون 💛💛 خیییلی نازه ، اصلا حالت نگاه کردنش و ژستش خییلی قشنگه 😍🥰 چشمات قشنگ میبینه عزیزم😍😍نیکی عزیزم یه چیزی یادم اومد 😁😁کامنت منو یادته که گفتم یه شعری رو واسه عروسی تپش بخونم😍😍یعنی خودش گفت دوست دارم برام بخونین😁😁 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
رسپینا۹۲ عضویت: 1401/12/05 تعداد پست: 1644 خیلی برام عجیب بود اینکه همه چی توی زندگی اکی باشه و نرمال و کسی بره همچین کاری کنه .. نمیدونم شیط ... واقعا نمیدونم مصداق خوشی زده زیر دلش هستانقد اطرافمون از این موردا میبینیم، که عادی شده و از شنیدن این چیزا تعجب نمیکنیم # یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱
tapesh1999 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 596 نه تپش شبیه باباشه 😂😂 هر کی میبینش میگن چقدر شبیه باباشه😁😁 کلا تمام رفتارا و عادتاش مثل باباشه ... ینی چی خب من میخواستم تصور کنم شما رو 😢😂خدا براتون حفظش کنه 😍💛ممنونم از دعای خیرتون🙏🙏
___niki___ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 339 چشمات قشنگ میبینه عزیزم😍😍 نیکی عزیزم یه چیزی یادم اومد 😁😁 کامنت منو یادته که گفتم یه شعری رو و ... مررررسی عزیز جان 🤍💜واسه عروسی همه دیگه یادمه یه آهنگایی رو میگفتین ، ولی اینی که گفتین رو که نه ، شاید اگه که بگین یادم بیاد 😉😉
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 [QUOTE=301047933]ینی چی خب من میخواستم تصور کنم شما رو 😢😂 خدا براتون حفظش کنه 😍💛 ممنونم از دعای خیرتون🙏 ...[/QUOTEمن تو تصوراتتون نمیگنجم 😅😅😂😂یه خانم تصور کن تو مانتو و شلوار اداری با مقنعه و چادر و عینکی 😂😂 این میشم من لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
tapesh1999 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 596 [QUOTE=301047933]ینی چی خب من میخواستم تصور کنم شما رو 😢😂 خدا براتون حفظش کنه 😍💛 ممنونم از دعای ... عه کارمندین ؟چرا میتونم تصور کنم شما رو 😍
___niki___ عضویت: 1402/04/24 تعداد پست: 339 چشمات قشنگ میبینه عزیزم😍😍 نیکی عزیزم یه چیزی یادم اومد 😁😁 کامنت منو یادته که گفتم یه شعری رو و ... اینکه تپش گفته بود از آهنگه خوشش میاد رو یادم اومد ، ولی اینکه چه آهنگی بود دارم فکر میکنم 😂
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 مررررسی عزیز جان 🤍💜 واسه عروسی همه دیگه یادمه یه آهنگایی رو میگفتین ، ولی اینی که گفتین رو که نه ... 😁😁 جینگه جینگه رو گفتم لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر
tapesh1999 عضویت: 1399/06/04 تعداد پست: 596 واقعا نمیدونم مصداق خوشی زده زیر دلش هست انقد اطرافمون از این موردا میبینیم، که عادی شده و ا ... 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
khanomekhone2 عضویت: 1402/01/19 تعداد پست: 1199 عه کارمندین ؟ چرا میتونم تصور کنم شما رو 😍 نه والله نیستم، کاش بودم 😅😅کلا همیشه این مدلی لباس میپوشم 😅😅هر جا میرم بهم میگن معلمی ، میگم نه 😭😭😁😁 لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر