2789
ای خدااااا 😍😍😍😍😍 من هیچ ، من نگا 😍😍😍😍😍 خدا براتون حفظش کنه مهربون جون ؛ ایشالا که همیشه ...

قربونت بشم عزیزدلم 😍😍ممنونم از دعای قشنگت 🙏🙏😘😘

خدا تو رو هم برای مامان و بابات حفظ کنه الهی🤲🤲❤❤

شیطون و بازیگوش  که نگو😁😁 اما در کنارش خجالتی هم هست، در کل زبونش فقط واسه منه.

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

ماشالا بهش😍😍 دفعه قبل که عکسشو گذاشتی جانا به النگوهاش گیر داد، خودش عشق النگو بود😂

زنده باشی عزیزدلم 😘😘😍😍

آخی آره یادته ؟؟😂😂 گفت مثل من عاشق النگوئه، جانا کجایی دختر 😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قربونت بشم عزیزدلم 😍😍ممنونم از دعای قشنگت 🙏🙏😘😘 خدا تو رو هم برای مامان و بابات حفظ کنه الهی🤲 ...

زنده باشید مهربون جون 💛💛

خیییلی نازه ، اصلا حالت نگاه کردنش و ژستش خییلی قشنگه 😍🥰

یه خانمی گفته بود به خاطر چند تا چت زنتو طلاق نده و ببخش و فرصت بده و...  که در جوابش گفته فرا ...

خیلی برام عجیب بود اینکه همه چی توی زندگی اکی باشه و نرمال و کسی بره همچین کاری کنه ..‌

نمیدونم شیطون میره تو جلدشون یا ذاتشون مشکل داره یا .....

وای خانوم خونه شبیه خودتونه ؟ چقدر با نمک و تو دل برو و نازه 😍😍😍😍😍 قشنگ معلومه از اوناس که زب ...

نه تپش شبیه باباشه 😂😂

هر کی میبینش میگن چقدر شبیه باباشه😁😁

کلا تمام رفتارا و عادتاش مثل باباشه😅😅

قربونت بشم مهربونم 😍😍😍😍

خدا تو رو هم حفظ کنه واسه پدر و مادرت عزیزدلم🤲🤲❤❤ ان شاءالله عروسی خودت 😍😍😍😍👰👰👰👰

زنده باشید مهربون جون 💛💛 خیییلی نازه ، اصلا حالت نگاه کردنش و ژستش خییلی قشنگه 😍🥰

چشمات قشنگ میبینه عزیزم😍😍

نیکی عزیزم یه چیزی یادم اومد 😁😁

کامنت منو یادته که گفتم یه شعری رو واسه عروسی تپش بخونم😍😍یعنی خودش گفت دوست دارم برام بخونین😁😁

خیلی برام عجیب بود اینکه همه چی توی زندگی اکی باشه و نرمال و کسی بره همچین کاری کنه ..‌ نمیدونم شیط ...

واقعا نمیدونم 

مصداق خوشی زده زیر دلش هست

انقد اطرافمون از این موردا میبینیم، که عادی شده و از شنیدن این چیزا تعجب نمیکنیم

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

نه تپش شبیه باباشه 😂😂 هر کی میبینش میگن چقدر شبیه باباشه😁😁 کلا تمام رفتارا و عادتاش مثل باباشه ...

ینی چی خب من میخواستم تصور کنم شما رو 😢😂

خدا براتون حفظش کنه 😍💛

ممنونم از دعای خیرتون🙏🙏

چشمات قشنگ میبینه عزیزم😍😍 نیکی عزیزم یه چیزی یادم اومد 😁😁 کامنت منو یادته که گفتم یه شعری رو و ...

مررررسی عزیز جان 🤍💜

واسه عروسی همه دیگه یادمه یه آهنگایی رو میگفتین ، ولی اینی که گفتین رو که نه ، شاید اگه که بگین یادم بیاد 😉😉

[QUOTE=301047933]ینی چی خب من میخواستم تصور کنم شما رو 😢😂 خدا براتون حفظش کنه 😍💛 ممنونم از دعای خیرتون🙏 ...[/QUOTE

من تو تصوراتتون نمیگنجم 😅😅😂😂

یه خانم تصور کن تو مانتو و شلوار اداری با مقنعه و چادر و عینکی 😂😂 این میشم من 

چشمات قشنگ میبینه عزیزم😍😍 نیکی عزیزم یه چیزی یادم اومد 😁😁 کامنت منو یادته که گفتم یه شعری رو و ...

اینکه تپش گفته بود از آهنگه خوشش میاد رو یادم اومد ، ولی اینکه چه آهنگی بود دارم فکر میکنم 😂

مررررسی عزیز جان 🤍💜 واسه عروسی همه دیگه یادمه یه آهنگایی رو میگفتین ، ولی اینی که گفتین رو که نه ...

😁😁 جینگه جینگه رو گفتم 

عه کارمندین ؟ چرا میتونم تصور کنم شما رو 😍

نه والله نیستم، کاش بودم 😅😅

کلا همیشه این مدلی لباس میپوشم 😅😅

هر جا میرم بهم میگن معلمی ، میگم نه 😭😭😁😁