2789
سلام  نمیدونم چرا امشب به یادش افتادم رفتم دیدم عکس جدید گذاشته !فکر میکردم همه چی واسم تموم ش ...

یرای قلبت از خدا تقاضای سکینه دارم امیدوارم این آتیش چراغی باشه که راهتون روشن کنه نه خرمن تو بسوزونه 

امیدوارم خدایا این قدر قلبت تو پر از عشق کنه که هیچ طوفانی آرامشش و بهم نریزه برات از خدا کافی بودن رو آرزو می کنم 

آرزو می کنم غمت کافی و شادیت کافی باشه خودت برای خودت کافی باشی این قدر دنیات پر بار باشه که رشک برانگیز بشه 

دعا می کنم این سیلاب غم هم بگذره و گونه هات فقط از اشک شادی خیس بشن جای صورتت قلبت گرم باشه 

دعا میکنم دستی پیدا کنی که اشکاتو پاک کنه موهاتو نوازش کنه اونقدر بهت شادی بده که ندونی غم چیه 

گاهی وقتی به دلم میفته به کسی چیزی بگم حرفی میزنم که مال من نیست میگم خدا بدلم انداخت عزیزم این چند سطر هم انگار من ننوشتم حداقل مغزم فرمان نوشتن نداد دل نوشت

.

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

خیلی ممنونم ازت مهربونم 🙏🙏❤❤ حلال کن تپش جان تو رو هم نگران کردم😔😔 واقعا ازت معذرت میخوام عز ...

نه عزیزم این چه حرفیه 💛

انشالله الی زود تر بیاد همه خیالمون راحت بشه 😍❤

سلام  نمیدونم چرا امشب به یادش افتادم رفتم دیدم عکس جدید گذاشته !فکر میکردم همه چی واسم تموم ش ...

سلین جونم چند بار نوشتم و پاک کردم ، واقعا هیچ چیزی بلد نیستم برای تسکین دردت بگم 😕 امیدوارم خدا این غماتو به شادی تبدیل کنه❤️ تو لایق بهترینا هستی 

خیلی کار خوبی کردی اومدی اینجا گفتی یکم خالی شدی ، واقعا از دست کسی کاری برنمیاد ولی حداقل تو خودت نمیریزی😘😘😘

حداقل یه عکس از خودتون بدون چهره بده دلمون خوش بشه🥺

پیامتو دیروز دیدم عکس دوتایی خوب نداشتم بعد رفتیم یه جا مجبورش کردم عکس بگیریم( کلا با عکس رابطه خوبی نداره😑) اما اومدم اینجا یه سریامون نیستن یه سریامون دل و دماغ ندارن دیگه ولش کنین تا بعدا 💕

سلام به همگی 🤍💜

من نیکی ام 🤗

من از ۵ سال پیش اتفاقی با نی نی سایت آشنا شدم ولی اینجوری نبود که کاربری داشتم باشم یا یه کاربری رو دنبال کنم و خییییلی کم به صورت خاموش میومدم . 

تا اینکه از زمستون که تاپیک جانا رفت گوگل و من وارد شد و خوندم و ناخودآگاه رفتن تو فکرش و دنبال کردم ولی خاموش و بدون کاربری . امیدوارم الان خیییلی خوش حال باشه و بیاد و بهمون سر بزنه . 

بعدشم که داستان آشنایی و خواستگاری و نامزدی یاسی و منم همشو دنبال کردم و کلی هم ذوق می کردمو واسش خوش حال بودم 💜

من از صفر تا صد ماجرا جانا و یاسی رو میدونم و تک تک شما عزیزان رو میشناسم و خیییلی هم دوستون دارم 🤍💜

این مدت همیشه ماجرایی که واسه بچه ها پیش اومده یا هر کدوم از کاربرای عزیز دیگه که مشکلی داشتن و بیانش کردن ، منم کلی ناراحت میشدم و از صمیم قلبم واسه همه دعا می کردم . ولی هر چی که گذشت دیدم واقعا دوست دارم که کاربری بزنم و بیام پیشتون . دیگه دلم طاقت نیاورد و کاربری ساختم و اومدم تا کنارتون باشم . اینم بگم که من تو این مدت کلی چیزا از شما قشنگا یاد گرفتم 😘

سلین عزیزم ، در جریان این پستی که گذاشتی کامل هستم و هر دفعه که تعریف میکردی ، دلم میخواست پیشت بودمو محکم بغلت می کردم 🤍💜 از خدا میخوام فقط و فقط  آرامش به قلب مهربونت هدیه بده . 

یرای قلبت از خدا تقاضای سکینه دارم امیدوارم این آتیش چراغی باشه که راهتون روشن کنه نه خرمن تو بسوزون ...

زمزمه جان از شما خیلی ممنونم بابت تمام آرزوهای قشنگی که کردین و حرف های قشنگی که زدین به من مثل یه مادر مهربان 💕

نمیدونم حکمت خداوند چی بوده اما من حس میکنم دیگه واقعا نمیتونم عاشق بشم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلین جونم چند بار نوشتم و پاک کردم ، واقعا هیچ چیزی بلد نیستم برای تسکین دردت بگم 😕 امیدوارم خدا ای ...

قربونت بشم یاسی جان 🧡حرفی هم واقعا نمیشه نوشت 

من همش فکر میکنم بقیه میگن این دختره دیوانه اس!یا چقدر عقده داره که این مدلی عاشق شده!

اما من واقعا نمیدونم چرا باید این مدلی دل میبستم 

اگه عاشق این نبودم تو همین ماه میتونستم با دو نفر آشنا بشم که همسطح خودش بودن!

اما انگار اصلا نمیتونم و یجور خیانت میدونم با کسی آشنا بشم درحالیکه قلبم جای دیگه اس 

دیروز قبل دیدن عکس اون باز قلبم شکست 

خالم همش میگه تو سردی !بی احساسی !تهش تنها میمونی همه رو رد میکنی 

کاش میتونستم همه چیو بهش بگم 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁

سلام عزیزم 

میدونم چی میگی 🥺🥺🥺

فقط دعا میکنم خدا به قلبت ارامش بده  و از این حال بیای بیرون 

بعضی وقتا که یه موضوع ناراحت کننده ای  برامون طولانی میشه  و خبری از حل شدنش هم نیس یه جورایی ما انگار اونو میفرستیم یه جاایی ته ذهنمون فقط برا اینکه بار منفیش برامون کم بشه و کمتر ناراحتی بکشیم بعد که توی یه موقعیت قرار میگیریم انگار اون زخم قدیمی سر باز میکنه و اشکامون روون میشن مثل همون روزای اولی که براش غصه میخوردیم 

میخوام بگم این حالی که فک میکردی همه چی برات تموم شده ولی امشب با دیدن عکس جدیدش حتی به هم ریختی کاملا طبیعیه 

در واقع تو فراموش نکرده بودی تو فقط عادت کرده بودی به اون شرایط 

اماااا زمان ، حلال مشکلاته 

اگه تلاش کنی به فراموش کردن مطمئن باش هم اون بالایی هم زمان هم شرایطی که بر حسب مقطع جدید زندگیت برات قراره رخ بده کمکت میکنه که واقعا فراموش کنی ...

سلین عزیزم ما دخترا روحیمون با پسرا خیلی فرق داره 

وقتی از یه نفر  خوشمون بیادحتی ممکنه از اون ادم هیچ چراغ سبزی هم نگرفته باشیما شایدم یه سری رفتار های کاملا عادی اونها رو تعبیر به چراغ سبز کرده باشیم و فکر کنیم که این حسی که به وجود اومده متقابله و این فقط به خاطر تفاوت ساختار ذهنی ما با پسراست  !

اما همین رفتار عادی که از طرف اونا رخ داده و بی منظوره یا حتی اصلا هیچی هم نبوده و صرفا فقط ما ازش خوشمون اومده کافیه !

تا تهش میریم خودمونو توی لباس عروس و اونو توی لباس دامادی تصور میکنیم یه زندگی رویااااایی توی ذهنمون باهاش میسازیم حتی توی ذهنمون بچه دار هم میشیم حتی ممکنه به نوه هامون هم فکر کنیم !

اما این فقط قدرت و طبعیت ذهن ماست همین....

اون پسر هااا اصلا روحشونم خبر نداره از این رویا پردازی های ذهن ماا  ! 

واقعیت با ساخته ذهن ما خیلی فرق داره ! ذهن ما همه چی رو قشنگ رویا پردازی میکنه  و همه چی رو ارمانی میبینه !

اون ادم رو بی نقص و کامل میبینه !

همه ی اینا باعث میشه که ما فکر کنیم این ادم تنها ادمیه که باهاش احساس خوشبختی میکنیم و اگه اون نباشه  هیچوقت طعم خوشبختی رو نمیچشیم در اینده !

و خوشبختی و حال خوب خودمون رو فقط معطوف به حضور اون ادم میبینیم !

اما سلین عزیزم واقعیت با اون چیزی که ما تو ذهنمون ساختیم با رویا پردازی های قشنگی که حتی فکر کردن بهش قندو تودلمون اب میکنه فرق داره !

ممکنه اصلا سر انجام اون به هم رسیدن خیلی خیلی تلخ باشه و اون ادم اصلا اونی که ما فکر میکنیم نباشه !

برای همینه که اون بالایی با اینکه غم و غصه و اشک و ناراحتی مارو میبینه امااااا برامون رقم نمیزنه چون اون بهتر از همه میدونه سرانجام اون رسیدن ممکنه چقدر تلخ باشه و اون تلخی رو برای ما نمیخواد ...

سلین جان  میدونم که همه چی رو سپردی دست خدا پس هر چی که رقم میخوره بهش راضی باش مطمئن باش که بهترین ها رو برات میخواد اگه نرسیدن رو رقم زد قطعا صلاحت همین بوده ....

من دختری رو میشناسم که عاشقااانه پسری رو میخواست خیلی زیاد !

پسره کس دیگه ای رو میخواست اما خانوادش ناراضی بودن 

در اخر خانوادش این دختری رو که عاشقش بود رو گرفتن !

اما به جرئت میتونم بگم که هیچوقت طعم خوشبختی رو نچشید نه خودش که در ظاهر به عشقش رسید و نه همسرش 

و الان بعد چند ماهی که از زندگی دونفرشون میگذره پیشبینی همه اینه که اینا از هم جدا میشن  ....

گاهی واقعا باید سپرد به اون بالایی و زوری چیزی رو نگرفت ازش ...

سلین عزیزم ، در جریان این پستی که گذاشتی کامل هستم و هر دفعه که تعریف میکردی ، دلم میخواست پیشت بودم ...

ممنونم عزیز دلم که هستی 

منم گاهی اوقات دوست دارم یکی پیشم باشه که بتونم بهش بگم چی داره بهم میگذره!

اما همه منو یه دختره مغرور و بی احساس میبینن که همه پسرا رو رد میکنه 

و این تظاهر به اینکه هیچ خبری تو دلم نیست بیشتر یجوریه واسم

سلام عزیزم  میدونم چی میگی 🥺🥺🥺 فقط دعا میکنم خدا به قلبت ارامش بده  و از این حال بیای ...

تپش جان من واقعا ممنونم ازت که این همه زحمت کشیدی و واسه من تایپ کردی🧡

کاش میتونستم حکمتش رو بفهمم و یکم آروم بشم 

ببین من مادرم اون پسره رو میبینه میگه تو دیوانه ای !فلانی که تورو میخواست خیلی از این بهتر بود 

ولی قلب من کلا منطق نمیفهمه 

و اینکه تا زمانی که نمیبینمش عادی ام 

اما امان از زمانیکه میبینمش!

انگار قلبم داره از دهنم بیرون میاد 

یه جوری میشم انگار هیچ فراموشی در کار نبوده

باز قبلا سنم کمتر بود ،بچه تر بودم واسه خودم بهش فکر میکردم و بقیه رو رد میکردم حرفی نبود

اما الان دیگه همه جدی شدن و یجورایی میگن تو مثل یخ میمونه قلبت و بی احساسی و این حرفا!! و مادر منم که خدایی پشت منه اما جدیدا معلمای خیلی خوبی پیدا کرده و بهش حرف یاد میدن!

من فقط ترس از این دارم چجوری با یکی دیگه آشنا بشم !

چند وقت پیش پسر همکار بابای همین پسری که دوستش دارم اومده بود برای آشنایی 

پسره خیلی دوستم داشت و از نظر منم بد نبود!

اما یه لحظه به این فکر کردم که این پسره با اون دوسته 

حتما هم عروسیمون دعوت میشه !

اینجوری شد که رد کردم هر چند پیگیرن

تپش جان من واقعا ممنونم ازت که این همه زحمت کشیدی و واسه من تایپ کردی🧡 کاش میتونستم حکمتش رو بفهمم ...

واقعا پسره انقدر خوبه ؟

یا ذهن تو انقدر ایده آلش میدونه؟

کاش اگه صلاحته زودتر بیاد 

اگرم نیس خدا یه جوری بهت نشون بده و اروم بشی 🧡