2789
عکس دیگه از در و دیوار ندارم بقیش عکس خودمونه😄

حداقل یه عکس از خودتون بدون چهره بده دلمون خوش بشه🥺

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلااممم خیلییی ممنووون😘😘 دلم واستون خیلی تنگ شده بود😘 شمام خیلی مراقب خودتون باشین ، چون از شم ...

فدات بشم عزیزم😘😘🌸🌸

قربون محبتت قشنگم 😍😍💞💞

لطفا در تاپیک من غیر از دوستان خودم کسی لایک و کامنت نگذارد. با تشکر

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خانم خونه عزیزم  اون خبری که منتظرش بودینو شنیدین؟

سلام عزیزدلم😘😘

نه تپش جونم نشد که بشه 💔💔

ماه هاست زندگی من شده هفته به هفته چشم انتظاری، اما خدارو شکر ، توکلم به خودشه، اینم میگذره 🤲🤲

تپش من خیلی نگرانی اِلی ام😭😭وقتی اینقدر طولانی نباشه میترسم😔😔 فکر میکردم من نبودم اِلی بوده، اومدم دیدم نیستش دلم ریخت💔💔 دستمم به هیچ جا بند نیست، میام چک میکنم بلکه ازش خبری بشه🤲🤲 نبودم، اومد بهش بگو طنین گفت مردم از نگرانی😔😔

سلام عزیزدلم😘😘 نه تپش جونم نشد که بشه 💔💔 ماه هاست زندگی من شده هفته به هفته چشم انتظاری، اما خ ...

انشالله مشکلتون حل بشه  هر چه زودتر و دلتون شاد بشه 💛💛💛

خانوم خونه نگین دلم ریخت 

من یادمه قبلا یه مدت طولانی خبری ازش نبود بعد که اومد نگفت که اتفاق بدی افتاده براش برا همین من گفتم شاید سرش شلوغه نمیرسه بیاد 

نمیدونم شاید شما بیشتر میدونین از مسائل زندگیش 

حقیقتش منم نگران شدم 

چقدر اینجا بده همدیگرو دوست داریم و برای هم نگران میشیم ولی دستمون به هیچ جایی بند نیست😢🥺🥺😢😢🥺

انشالله مشکلتون حل بشه  هر چه زودتر و دلتون شاد بشه 💛💛💛 خانوم خونه نگین دلم ریخت  من ...

خیلی ممنونم ازت مهربونم 🙏🙏❤❤

حلال کن تپش جان تو رو هم نگران کردم😔😔 واقعا ازت معذرت میخوام عزیزدلم🙏🙏الهی که همه ی بچه ها هر جا هستن حالشون خوب و خوش باشه و در صحت و سلامت باشن🤲🤲💚💚 امان از وقتی که دستت به هیچ جا بند نیست و تموم پل ارتباطی تو معطوف میشه به یه گوشی و اینترنت💔

خیلی ممنونم ازت مهربونم 🙏🙏❤❤ حلال کن تپش جان تو رو هم نگران کردم😔😔 واقعا ازت معذرت میخوام عز ...

عزیزم ما رو هم نگران کردی مشکل خیلی بدی داشتن خدایی نکرده ؟ 

اخه این حد نگرانی خیلی شدیده 

قطعا موضوعی هستش که مهربون بانو شما اینطور نگرانی 🥺

اما خب انشاالله خیره و اتفاق بدی نیفتاده فقط کمی مشغله های خوب زندگیش زیاد شدن 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

عزیزم ما رو هم نگران کردی مشکل خیلی بدی داشتن خدایی نکرده ؟  اخه این حد نگرانی خیلی شدیده  ...

وای بچه ها تو را خدا ببخشید، حلال کنین شما رو هم نگران کردم 🙏🙏💔💔معذرت میخوام 

نه عزیزم، نگران نباش، من خودم دلم زود نگران میشه، آخرین پیام اِلی به من واسه ۱۲، چون بعدش اومدم دیدم نیست نگران شدم، ان شاءالله بی خبری خوش خبری عزیزم🤲🤲💚💚

اِلی بیاد ببینه شما رو نگران کردم کلی از من ناراحت میشه🤦‍♀️🤦‍♀️ بزارید به پای اینکه دلتنگشم.

وای بچه ها تو را خدا ببخشید، حلال کنین شما رو هم نگران کردم 🙏🙏💔💔معذرت میخوام  نه عزیزم، نگ ...

نه عزیزم اشکالی نداره به هر حال قطعا اگه یکی از بچه ها یه مدت نباشه بقیه نگران میشن  حالا شما کمی حساس تری ، اتفاقا قطعا الی خیلی خوشحال میشه که یک نفر مثل شما با قلب مهربونش جویای احوالش باشه 💛💛 

شما ببخشید اگه پیامم طوری بود که بهتون حس عذاب وجدان  داد 🌺🙏 

این کاربری کلا واگذار شده ، از تاریخ ۱۴۰۳/۱۱/۲۰ به بعد تاپیکای منه 

نه عزیزم اشکالی نداره به هر حال قطعا اگه یکی از بچه ها یه مدت نباشه بقیه نگران میشن  حالا شما ک ...

فدای سرت عزیزدلم 😘😘

این حرفا چیه ،نگو اینطوری قربونت بشم🤗🤗❤❤

قلب زردا رو دیدم چشمام قلبی شد😍😍 خیلی ممنونم ازت مهربونم🙏🙏😘😘

من خیلی بد و ناجور نگران میشم🤦‍♀️🤦‍♀️یه خاطره میگم طولانیه ولی خب فکر کنم عمق فاجعه رو متوجه میشی😁😁🤦‍♀️🤦‍♀️ چند سال پیش سر دخترم که باردار بودم شوهرم خیلی دیر کرد، سر کار بود، بعد چون عادت خوبی که داره این که تحت هر شرایطی گوشیشو زود جواب میده، اون روز کلا خاموش بود، منم داشتم از نگرانی میمردم، گفتم خودداری کنم به خانواده ام نگم، دیگه حساب کن من کل اون مدتو دم در خونه مون ایستادم و چشمم به خیابون بود و گریه کردم🤦‍♀️🤦‍♀️😁😁 گفتم صد در صد دور از جونش مرده، همش میگفتم خدایا چرا آخه، چرا دخترشو ندید و رفت😅😅🤦‍♀️🤦‍♀️و .... تا دیدم اومدش، نگو شارژش تموم شده بود و رفته بوده خرید واسه همین کلی طول کشیده😅😅 منو که با اون حال زار دید نمیدونست بخنده، چکار کنه، کلا هر چقدر من استرسی ام ، اون ریلکسه😁😁 الان که تعریفش کردم خودم کلی خجالت کشیدم😁😁😅😅

آدمایی مثل من هم خودشونو اذیت میکنن، هم اطرافیانشونو 🤦‍♀️🤦‍♀️

اینم فقط یه نمونه اش بود😁😁 نمونه ها زیادن 😅😅

سلام 

نمیدونم چرا امشب به یادش افتادم رفتم دیدم عکس جدید گذاشته !فکر میکردم همه چی واسم تموم شدس

اما با دیدن عکسش اشکام سرازیر شد و تازه فهمیدم چقدر دلم میخواست داشتمش 

الان یکساعته دارم اشک میریزم و اصلا دست خودم نیست 

کاش میشد که بشه!

من خیلی سختی کشیدم تو زندگی کاش به جای تمام اونروزا خودش رو داشتم 

کاش قرار بود اگه بهش نرسم از اول مهرش به دلم نمی افتاد

کاش یه بار هم همه چی طبق میل من پیش میرفت 

اما نه هرگز ممکن نیست و من محکومم به اینکه همیشه این عشق رو سرکوب کنم توی دلم ...

میدونین بیشتر از چی ناراحتم؟ اینکه سالها بعد هم که بگذره من با دیدنش قلبم بلرزه و داغش رو دلم بمونه 

اینکه هر بار با دیدنش بگم کاش واسه من بود 

من حتی به زن آیندش یا نامزد الانشم حسودیم میشه 

حتی حسودیم میشه که خوشبحالش یکی اینقدر میخوادش 

تک تک سلولهای تنم دوست داشتنش رو فریاد میزنه

بچه ها الان خیلی حالم بده گرمای اشکام رو حس میکنم 

فکر کردم دیدم تنها جایی میتونم بیام حرفام رو بگم بی اینکه بترسم اینجاست 

خیلی واسم دعا کنین 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁