2789
دیشب خواب دیدم نوردخت اومده میگه جانا بهش پیام داده، گفته اخر تابستون میام😐

لامصب این چه خوابی بود       

نه بابا هیچ خبری نیس از جانا واقعا انگار دیگه نمیاد ،کاش یه خدافظی میکرد،

فقط خدا کنه مشکلی پیش نیومده باشه دنبال عشق بازی با فردین باشه

سلام بچه ها

بچمو دیروز بردم دکتر گف عقب زدگی زانو داره

من نابود شدم

تو دوتا تاپیک قبلم در موردش نوشتم

شما کسی بوده از اطرافیان یا خانواده این مشکلو داشته باشن 

بتونین راهنماییم کنین 

درخواست دوستی ممنوع...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام بچه ها بچمو دیروز بردم دکتر گف عقب زدگی زانو داره من نابود شدم تو دوتا تاپیک قبلم در موردش ن ...

سلام عزیزم دخترمنم وقتی دوسالش بود بغل زانوهاش داشت برامدگی به داخل میشدتوراهرفتن مشخص بود بعد دکتربردم .معاینه که کرد گفت روزی نیم ساعت بذارتوآفتاب بمونه بعد ورزشی که گفت انجام دادم وافتاب خوب شد...ورزشم اینبود که صاف بخوابه بعد با دوتا دست پاهاش سفت بگیر دستشم بگیر صاف بلندش کن مثل بکشی بجلو. تودستت پاهاش تکون نخوره.راحته فقط باید انجام بدی..البته دکتربه دخترم نگفت نرمی استخوان داره ها .حالا شمام چندتا دکترببر به حرف یکی اکتفا نکن .انشاالله خوب میشه چیزخاصی نیست

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
سلام عزیزم دخترمنم وقتی دوسالش بود بغل زانوهاش داشت برامدگی به داخل میشدتوراهرفتن مشخص بود بعد دکترب ...

این دکتر گف استخونش خوبه

ولی ماهیچه و غضروفش ضعیفن

البته اپارتمان نشینم

افتاب نمیبینه دخترم

یه پاش داره خم میشه به سمت داخل یعنی داره پرانتزی میشه

به خدا از دیروز کارم شده گریه ..

دخترتون زانوش عقب میزد؟

دخترم قورباغه ای هم میشینه که امروز سفت و سخت نذاشتم هنوز بشینه فقط ۴زانو گذاشتمش

ببخش یاسی جان اینجا مشکلمو گفتم

فک کردم اینجا دوستان میتونن کمکم کنن😢😢😢

درخواست دوستی ممنوع...

این دکتر گف استخونش خوبه ولی ماهیچه و غضروفش ضعیفن البته اپارتمان نشینم افتاب نمیبینه دخترم یه پ ...

آفرین دقیقا دخترم قورباغه ای مینشست ترکش دادم آفتاب نداری درسته.من دامن کوتاه یاشلوارک پاش میکردم میبردمش خرید خونه انحام میدادیم افتاب میخورد .ببرش پارکی جایی فضای باز آفتاب بخوره .شلوارنپوشه..شورنزن بخدا همین ورزش انجام بده انشاالله خوب میشه .احتمالا لاغرم هست زانوش بیشترتوچشمه من دخترتپل شد اوکی شد.اتفاقا چندروز پیش داشتم میگفتم چقدرحرص خوردم عمت گفت اینچرا زانوش اینجوریه ببرش دکتر ...  

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
این دکتر گف استخونش خوبه ولی ماهیچه و غضروفش ضعیفن البته اپارتمان نشینم افتاب نمیبینه دخترم یه پ ...

وقتی وایمیستاد زانوش پرانتزی بود ..الان دخترعموش همینجوره زانوش به عقب میره تو ایستادن  که من گفتم چقدرنرمه پاهاش وبدنش بذارورزش رزمی الان داره میره کاراته ۱۸۰همون جلسه دوم باز میکنه مربیش میگه بدنش عالیه استخوناش نرمه ۶سالشه.....ورزشه مهمه 

وقتی وایمیستاد زانوش پرانتزی بود ..الان دخترعموش همینجوره زانوش به عقب میره تو ایستادن  که من گ ...

اره دخترم همینطوریه

دکتره کل امید رو ازم گرف

رفتم عکس از پاهاش گرفتم

دکتر ارتوپدی که اولین بار بردمش گف خداروشکر شکل استخوان تغییر نکرده ولی این کاروزی نابودم کرده

گف چقد بدنش نرمه غضروف و ماهیچه نرم

اینا درست نمیشن به طور دائم

منم فقط گریه میکردم با حرفاش

شوهرم گف پول همین فیزیو تراپی و کاردرمانی رو دادیم ببرش تمام که شد میبریمش یه جای دیگه

درخواست دوستی ممنوع...

آفرین دقیقا دخترم قورباغه ای مینشست ترکش دادم آفتاب نداری درسته.من دامن کوتاه یاشلوارک پاش میکردم می ...

ممنونم عزیزم که اینا رو گفتی

باعث روحیم بهتر شه

خداپشت و پناهت باشه

کلا از دیروز من شدم یه مرده متحرک...یه چشم اشکه یه چشم خون

ورزش خاصی به عیر از اون یکی هم انجام میدادی براش؟

درخواست دوستی ممنوع...

اره دخترم همینطوریه دکتره کل امید رو ازم گرف رفتم عکس از پاهاش گرفتم دکتر ارتوپدی که اولین بار بر ...

عزیزم توکل بخدا کن .درست میشه الکی گریه نکن روحیه بچه هم خراب میکنی.آرامش داشته باش به امیدخدا اوکی میشه

ممنونم عزیزم که اینا رو گفتی باعث روحیم بهتر شه خداپشت و پناهت باشه کلا از دیروز من شدم یه مرده م ...

عزیزم زنده باشی . ..نه فقط همون که گفتم 

عزیزم واسه نشستن خیلی خوب کردی جلوشو گرفتی پسر بزرگم همون دانشجوه اینجوری می نشست بعد یکی بهم گفت بده و جلوشو گرفتم ولی یکمی هنوز اثراتش مونده یعنی تو دویدن قشنگ معلومه می دونستم هرگز اجازه اونجور نشستن و بهش نمی دادم در مورد آفتابم کوتاهی نکن دخترای فامیل ما هم مین طور بود وقتی آوردن جلو آفتاب کم کم بهتر شد مواد غذای حاوی ویتامین D. هم بهش بده

.
اره دخترم همینطوریه دکتره کل امید رو ازم گرف رفتم عکس از پاهاش گرفتم دکتر ارتوپدی که اولین بار بر ...

خوب کردی همشون کاسبن دلیلش فقط کمبود آفتاب و زندگی تو آپارتمانه ما رو پشت بوم باغچه داریم میرم آفتاب میگیرم همون حرف دوستمون باخودتوببر بیرون خرید و پارک بزار آفتاب بخوره 

.
عزیزم واسه نشستن خیلی خوب کردی جلوشو گرفتی پسر بزرگم همون دانشجوه اینجوری می نشست بعد یکی بهم گفت بد ...

فداتم مهربون بانو

دیروز قرص ویتامین دی بهش دادم امروزم نیم ساعتی بردمش پشت بوم ساختمون

شربت کلسیم هم براش گرفتم

باهاش این ورزشا رو انجام میدم ببینم خدا چی میخواد

دختره نگران جنسیتشم و این مشکل

خودشم میگه مامان نگاه کن درست نشستم

جگرم خون میشه با حرفاش

درخواست دوستی ممنوع...

فداتم مهربون بانو دیروز قرص ویتامین دی بهش دادم امروزم نیم ساعتی بردمش پشت بوم ساختمون شربت کلسیم ...

عزیزم شیرین زبون 🥰🥰🥰 

گفتین دخترتون چند سالشه؟ 

ان شاالله به زودی با همین راهنمایی های دوستامون خوب میشه

چقدر مادر بودن سخته🥺🥺 

دختر من به دنیا که اومد دکتر گفت کلاب فوته یعنی از مچ پاش کجه

خیییلی استرس و ناراحتی کشیدم چند روز بعد که پیش یه متخصص خوب بردم گفت نه فقط تو رحم به پاش فشار اومده و خوب میشه که الحمدلله خوب شد

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
عزیزم شیرین زبون 🥰🥰🥰  گفتین دخترتون چند سالشه؟  ان شاالله به زودی با همین راهنمایی ها ...

خداروشکر که دخترتون خوب شد عزیزم

۵ سالشه

یه کم پاشو میده تو وقتی راه میره

وقتی وایمیسه حواسش نباشه زانوشو میره عقب

این کاردرمان که میبرم فک کنم تا بخواد تموم شه خودم تمام شدم از حرفاش

قراره ببرمش یه شهر بزرگتر پیش فوق تخصص ارتوپد کودکان

خودمون شهرستان کوچیکیم

در واقع خودم نابود شدم قبل از اینکه بدونم دخترم چی میشه گلم

درخواست دوستی ممنوع...