2789
نه عزیزم به دل نگرفتم❤️😂  شما خوبین؟  ولی جدی حالا ما همش میگیم جانا با فردینن و این ...

عزیزم ممنون خداروشکر..انشاالله که خیره واتفاقی نیوفتاده براش....شمام انشاالله به همه کارهات برسی وهمه چی خوب پیش بره به امیدخدا

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
نه عزیزم به دل نگرفتم❤️😂  شما خوبین؟  ولی جدی حالا ما همش میگیم جانا با فردینن و این ...

یاسی کلاس رقص میری برا عروسیت؟ 

رقص یه نفره و دو نفره و این قرتی بازیا منظورمه😄

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یاسی کلاس رقص میری برا عروسیت؟  رقص یه نفره و دو نفره و این قرتی بازیا منظورمه😄

نمی‌دونم فکر کنم مجبور شیم بریم 

ولیییی از فیلم فرمالیته و اینا متنفرم امیرعلیم مطمئنم استقبالی نمیکنه، حالا به هرکی میگم نمیخوام فیلم فرمالیته بگیرم میگه اخیییی چرا 😐

رقص یه نفره هم که حرفشو نزن اصن اعتماد به نفسشو ندارم🤦🏻‍♀️

نمی‌دونم فکر کنم مجبور شیم بریم  ولیییی از فیلم فرمالیته و اینا متنفرم امیرعلیم مطمئنم استقبال ...

فرمالیته رو احتمالا مجبور بشید برید، چون همه میرن و طبق اصل هر کی هر کار کرد منم بکنم!!!  باید برید... 

میتونی فقط کلیپشو برید، آلبوم عکسشو حذف کنید، یا برعکس...  چند تا عکس تو طبیعت بگیرید، کلیپ رو بیخیال

البته اگه بخواید شهر خودتون نباشه مثلا لب دریا برید یا جنگل یا...  که خیلی دنگ و فنگ داره

تازه گزینه ترکیه و تفلیس هم هست خیلی رو بورسه الان همه میرن😄

خوبم عزیزم  خداروشکر که جانا یه فرصت داد کاش میومد یه خبر از خودش میداد  ما اینقدر تاکی ...

خداروشکر که خوبی سلین جونم💔

کاش جانا بیاد،خودمم حسابی دلم هواشو کرده💔

آره منم خیلی خوشحالم که جانا به محمد فرصت آشنایی داد،واقعا پسر خوب و متشخصیه

نه آجی الکی به دلمون صابون نزنیم، جانا النگو خیلی دوس داره عمراااا بزاره محمد النگو هارو به ماها بده😅

این نیـــز ، بُگـــذَرَد!... 
فرمالیته رو احتمالا مجبور بشید برید، چون همه میرن و طبق اصل هر کی هر کار کرد منم بکنم!!!  باید ...

اره میدونم ، دیروز با خانمی که برای عکس و اینا میخوایم باهاش کار کنیم داشتم حرف میزدم بهش گفتم فقط عکس میخوام و آلبوم و یه فیلمم از همون مراسم بگیرین 

اصلا نمیتونست قبول کنه میگفت چطوری نمیخواین برین یه جای قشنگ روی یه آهنگ کلیپ درست کنین😐 منم گفتم والا ما بازیگر نیستیم 🤦🏻‍♀️ 

اره میدونم ، دیروز با خانمی که برای عکس و اینا میخوایم باهاش کار کنیم داشتم حرف میزدم بهش گفتم فقط ع ...

خداییش چه کلیپایی هم میسازن قشنگ با صنعت فیلمسازی سینماییمون قابل رقابته😂

دو هفته قبل عروسی پسر خالم بود

این پسر خالم خیلی آقا و خجالتی و نسبت به بقیه فامیل یکم مذهبی تر هم هست، ولی خانمش نه

اخر مراسم که کلیپ فرمالیتشون پخش شد منو دختر خاله دختر داییام دهنامون باز مونده بود 🤣🤣انگار یکی دیگه جای پسرخالم بود

بنظرم اون صحنه های بوس و عشقولانه اش دیگه خیلی زیادیه، تازه جلو کلی ادمم پخش میکنن نمیدونن دو تا ادم کرمو مثل منو دخترداییام اونجا هستیم تا اخر عمر عروس و داماد رو دست میندازیم😂😂

جانا کاش بیای یه خبر از خودت بدی و اگه میخوای بری ، باهامون خدافظی کنی عزیزم🥺

دیشب خواب دیدم

نوردخت اومده میگه جانا بهش پیام داده، گفته اخر تابستون میام😐