2789
رسپینا به پیر به پیغمبر من این مرحله رو رد کردم 👀 چند بار تعریف کردم که یه خواستگار این مدلی داشتم ...

قبول نیس که

طبق کارما الان باید ور دل پسره میبودی

به حجابتم گیر میداد؟ مثلا مثل فردین بگه چادر بپوش، یا مثل پسر حاجی بگه تو مهمونیا پوشبده تر بگرد؟؟ 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

رسپینا به پیر به پیغمبر من این مرحله رو رد کردم 👀 چند بار تعریف کردم که یه خواستگار این مدلی داشتم ...

تپش من یادم نیس اینو

با جزئیات دوباره تعریف کن🤐

واقعا که، یعنی کارما رو هم دور زدی؟! 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بقیه بچه های کنکوری قرار بود بیاین دیگه☹️ به خدا حرف کنکور نمیزنیم نترسین❤️

نمیدونم چرا بچه ها گارد گرفتن همه 

منم کنکور دادم امسال دوست نداشته باشم جوابی در این باره نمیدم

دیگه چرا پنهان بشم

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
تپش من یادم نیس اینو با جزئیات دوباره تعریف کن🤐 واقعا که، یعنی کارما رو هم دور زدی؟! 

خیلی طولانیه هااااا 

یکی رو تعریف کردم اونو یادته که بعدش تا مدتها دپرس بودم ؟

این پسره چند روز بعد اینکه قضیه اون به هم خورد اومد 

منم روحیم داغوووووون بوداااااا  فک کن هر روز گریه میکردم  بعد یهو یه خواستگار اشنا که بابام مث چشماش بهشون اعتماد داشت پاشد اومد خواستگاری 

بابامم فک میکرد ازدواج کنم حالم خوب میشه 

میگف الا و بلا بااااااید ازدواج کنی روحیت عوض شه😐

وقتی بابام گف فلانی میخاد بیاد گفتم خب بیان گف نه برا خواستگاری من همونجا شرو کردم به گریه که نمیخوام حالا هی بابام میگف حالا بیاد ببینش  من پسررو ندیده بودم تا اون موقع

حتی روز خواستگاری هم نگاهش نکردم یعنی اصلا نمیتونستم

وقتی رفتن گفتم خوشم نیومده 

مامانم میگف مگه میشه کسی از این پسر خوشش نیاد مگه میشه  به دل کسی نشینه ؟(خوشگل بود)

حالا من اصلا نمیدونستم چه شکلیه فقط یکی دوبار یه نیم نگاهی کردم بهش اونم نیمرخ فقط رنگ کت شلوارش تو ذهنم هک شده از بس که به صورتش نگا نکرده بودم😂

حالا هی من میگفتم بابامن الان بایدارووم بشم فعلا میگف نه که نه 

پسر رفیقش بود نمیگم فاب ولی خیلی ارتباط داشتن باهم

هی میگف  من تضمین میکنم خوشبخت میشی 😐

فلانی (خواستگار قبلی) رو ندیدی فلان بود خانوادش بهمان بود

اینا رو من سالیان ساله که میشناسم و .. مطمینم بری تو اون خانواده خوشبخت میشی و...

ببین هر چقدر که جانا اذیت شد من کشیدم و اذیت شدم سر این جریان  واقعا کارما دگ نباید بیاد سراغ من دگ کشش ندارم💔

حلال کن استارتر آشوبم 

من شش ماهه مشکلاتی زیادی دارم 

خواهش میکنم دعا کنید برای حفظ آبروم و زندگیم، اینکه همسرم طلاقم نده و آرامشمون برگرده و مشکلاتم ختم بخیر بشن،الهی آمییین 🥺🥺🙂یارب کمکم کن

« یه مشکل خیلی بزرگ دارم توروخدا از ته دلتون خواهرانه برام دعا کنید خدا کمکم کنه ،دستمو بگیره ، یکبار دیگه بهم فرصت بده و آبرومو حفظ کنه مشکلم ختم به خیر بشه.بخاطر بچم و خونوادم دعام کنید »»