2821
2789
قربونت عزیزم منم این چند وقت به فکر همتون بودم  من حالم خیلی خوب شده و الان به این نتیجه رسیدم ...

به چشم یه تجربه نگاهش کن

قطعا این عشق روح تو روح خیلی بزرگتر کرده

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

تو اتاق پسر حاجی؟ خب پس قطعا میاد شک نکن🚶‍♀️🚶‍♀️

میخواستم برم تو اتاق خواهرش بچش اونجا خوابیده 🤦🏻‍♀️

حالا من اصلا خوابم نمیاد منو زوری فرستادن برو استراحت کن😂

فک می‌کردم دخترعمو نیاد ولی اومد

سلام 

عیدتون مبارک 

باهاش رودررو شدی؟

حالا باز جو نگیرتش شب یه پیام دیگه بده😑🤬

میشود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟(: به امید روزی که همیشه آرزوشو دارم تلاش میکنم 
واااای خدا ترسناک شدا، این که گفتی دل مامانت رو بدجور برده دقیقا این جمله رو جانا، بعدم یاسی قبل ...

لعنتی تاپیک جانا بخت باز کن بود انگاری 

حالا ببینم خدا چی میخواد باهاتون در ارتباط میمونم هر چی شد میگم 

اما مادرم هر حرفی میشه بهش ربط میده 

بهش میگم انگار من رو دستت مونده بودم مامان 

میگه نه این یکی فرق میکنه😐🤕

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلین عزیزم خوش اومدی ❤️ چقد خوب که یه جورایی با خودت کنار اومدی مطمئن باش همه چیزایی که برات پیش می ...

سلام به عروس خانوم ناز🧡

قربونت عزیزم ...

فعلا که داره میگذرونم ببین خدا چجوری رقم میزنه 

اما حالم خیلی بهتره

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
سلام بچه ها خوبین

سلام ممنون.. خوش بگذره عروس خانم

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
2824
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

جهیزیه

malakehhh | 1 ساعت پیش
2791
2779
2792