2821
2789
سلام عزیز دلم خوبی قشنگم چه خبررر؟؟ منم دلم خیلی واستون تنگ شده  خیلی به یادتون میفتم  ...

سلام خوشگل خانم

خوبی؟ جانا این مدت گه گاهی میومد سری میزد

قرار شده بعد کنکورش یه محرمیت بخونن برا اشنایی و رفت و امد بیشتر

فردا هم منزل فردینشون مراسم عیده دعوت کردن، جانا و خانواده اش هم میرن

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

سلام خوشگل خانم خوبی؟ جانا این مدت گه گاهی میومد سری میزد قرار شده بعد کنکورش یه محرمیت بخونن برا ...

قربونت عزیز دل 

چیکار میکنی؟خودت خوبی؟

به سلامتی پس قبول کرد جانا 

امیدوارم که بهترینا واسش رقم بخوره

بالاخره فردین به هدفش رسید😂

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
امروز چه روزیه کی فکرشو میکرد جانا خونه فردینه یاسی خونه پسر حاجی

انگشتری که فردین خریده هم دستش کرده و داره با فردین میگه و می‌خنده😑😂

یاسی هم انشالله که بتونه برگرده از خونه پسر حاجی😂🚶

انگشتری که فردین خریده هم دستش کرده و داره با فردین میگه و می‌خنده😑😂 یاسی هم انشالله که بتونه برگ ...

اره الان هی داره عشوه میاد واسه فردین جون ،فردینم از خوشحالی تو آسموناس  

یاسیم حامله برنگرده صلوات    

قربونت عزیز دل  چیکار میکنی؟خودت خوبی؟ به سلامتی پس قبول کرد جانا  امیدوارم که بهترینا ...

قربونت💚

اره جانا ظاهرا نرم شده... 

سلین

امضاتو عوض نکردی که، دلتنگیش اذیتت میکنه هنوزم؟ 

قربونت💚 اره جانا ظاهرا نرم شده...  سلین امضاتو عوض نکردی که، دلتنگیش اذیتت میکنه هنوزم؟& ...

عزیزم یه بخش به امضام اضافه کردم چون خیلیا میپرسن 

اون دیگه واسه همیشه برای من تموم شد و هیچ جای زندگیم نیست 

خیلی بخاطرش اذیت شدم خیلی زیاد ...

من نمیتونم چیزایی که دوست دارم رو داشته باشم ولی یجایی از دفتر زندگیم متعلق به اونه ....

نمیدونم خوبه یا بد 

خیلی بی حس شدم ....

جدیدا خیلی موقعیت آشنایی واسم پیش اومده اما نخواستم انگار سنگ شدم دیگه 

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
قربونت💚 اره جانا ظاهرا نرم شده...  سلین امضاتو عوض نکردی که، دلتنگیش اذیتت میکنه هنوزم؟& ...

میگم رسپینا حرف خیلی دارم واسه زدن 

من قبلا بهتون گفته بودم پدر کسی که دوستش دارم طلافروشه

من همیشه از بغل مغازشون رد میشدم شاید یه بار ببینمش شاید یه توجه ازش دیدم ،یه نگاه ...اما هرگز اتفاقی نیفتاد ...

تا اینکه دو ماه پیش متوجه شدم پسر طلافروش دیگه که مغازه اش سمت همیناست منو دوست داره 

جوری که منو میبینه بی قراره 

کسی که ۱٪واسم مهم نبود اینجوری منو میخواد اونوقت کسی که من دوست داشتم هرگز پیش نیومد باهاش باشم 

مادرم و خاله ام اسرار دارن با این پسره آشنا بشم 

اما من نمیخوان اون خیابون ،مغازه یه بخشی از خاطراتم بودن 

با اینکه الان جایی از زندگیم نیست !

اما باز خیلی واسم سخته که یه روزی اون بخواد دوست شوهرم بشه و یا عروسیم دعوت بشه!

من زندگیم پر از چیزایی هست که هیچوقت حکمتشو نفهمیدم

عزیزم یه بخش به امضام اضافه کردم چون خیلیا میپرسن  اون دیگه واسه همیشه برای من تموم شد و هیچ ج ...

عزیزم♥ جزو معدود ادمهایی هستی که قصه عاشقیت و نحوه بیانت درگیرم کرده و همیشه بیادتم... چقدر منطقی برخورد کردی با موضوع، قطعا احتیاج به زمان داری...