2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

خانوما اطلاع دارید چرا جانا لغوکاربری شده؟؟؟

واقعا تواین سایت  به این نتیجه رسیدم که طرف تا مشکلی داره میادخوب که با فکرو دل یه عده بازی میکنه وبعد که مشکلش حل شددیگه میره وحتی براش مهم نیست بیاد ازحال خودش یه خبربده  واین در صورتی که تازه طرف راست گفته باشه و اونیم که دروغ میگه که دیگه واویلا  
حس میکنم حوصله اینکه جواب بده که کنکور خوب بوده یا نه رو نداشته 😢 جانا بیا ما ب حریم شخصیت احتر ...

من ولی این فکرو نمیکنم

چون بنظرم اصلا مهم نیست خوب داده یا نه، تلاششو کرده اصلا نتیجه مهم نیست صدشو گذاشته وسط، تازه خرابم کرده باشه فردین گردن شکسته هی و حاضر هستش که همه کاسه کوزه هارو سرش بشکنن... 

برعکس شما، من فک میکنم جانا لغو کاربری کرده تا بعد محرمیتشم نمیاد، که جزئیات نگه برامون قشنگ تو خماری بزاره😐😐 

# یک _ مینیمالیستِ _ دارا 🌱 

من ولی این فکرو نمیکنم چون بنظرم اصلا مهم نیست خوب داده یا نه، تلاششو کرده اصلا نتیجه مهم نیست صدشو ...

فردین گردن شکسته گنا داره تازه داشت روز خوش میدید 

جانا با اون کاری نداشته باش😢

من ولی این فکرو نمیکنم چون بنظرم اصلا مهم نیست خوب داده یا نه، تلاششو کرده اصلا نتیجه مهم نیست صدشو ...

اگر به خاطر جزئیات نمیاد من یکی ازش نمیگذرم خون دل ها خوردم    بیچاره فردین تازه دو روز بود داشت روز خوش میدید البته فردا جانا میره خونشون عید دیدنی

بچه ها من دلم براتون تنگ شده💔 اگه میشه بیاین ببینمتون @ستیا_سلین   ‍  @میرا۹   ...

سلام عزیز دلم خوبی قشنگم چه خبررر؟؟

منم دلم خیلی واستون تنگ شده 

خیلی به یادتون میفتم 

میگم چه روزایی بود کارآگاه باری در میاوردیم😂🤦‍♀️

جانا خبرش رو داری چیکار کرد؟

و پاییز زنی اصیل و عاشق بود که برای معشوق ،گیسوان خود را طلایی کرده بود🧡🍁و معشوقِ بی اعتنا ،نه عشق او را دید ، نه موهای تازه رنگ شده را...🧡🍁سالهاست که از مرگ پاییز میگُذَرد ،اما هنوز هم از هر تارِ مویِ طلایی رنگِ پاییز ،درختانی میرویند به وسعت عشق و تنهایی🧡🍁و از هر کدامشان غربتی میریزد به اندازه ی احساسی مدفون شده...🧡🍁آری پاییز همان زنیست که عاشقانه هایش دیده نشد🧡🍁
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز