2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط یه سوال این دوستت ازواجش سنتی که نبود؟؟ آخه هیج جوره تو مخم نمیرع ازدواج سنتی به این زودیا روشون ...

سنتی  نبود 

ولی اینکه چند ماه باهم باشن هم نبود 

خیلی زود به ازدواج ختم شد 👀

یاسی یه شعر دیدم یاد تو افتادم😑حرف دل بچم به تو:

من مشکلم با بوسه هایت حل نخواهد شد
چندی ست در سر ،
فکر جنگی تن ب تن دارم ...

والبته مستر محمد به جانا😂😂😂😂 

جفتشون 🔥🔥🔥معلومه 😑😂😂😂

من گفتم والا 😂 حامله نشه فقد هنوز عقده👀

🤣🤣یاد حرف مامانم افتادم 

پریشب داشتم با مامانم حرف میزدم بعد میگفت خیلی خب فقد بپا حامله نشی من الان نوه نمیخوام😑😂

یاسی یه شعر دیدم یاد تو افتادم😑حرف دل بچم به تو: من مشکلم با بوسه هایت حل نخواهد شد چندی ست در ...

میگم خوبه حالا که اینجا نیست اینو براش بدم 👀 البته فردا میاد ولی واکنشش جالب میشه😅

یه چیزی بگم

اشنایی به قول دوستم چه سنتی چ صنعتی

تو هردوشون مردا روشون بازه

فقط کافیه ازمایش خون بدی و نامزد کنی

همون شب اول ک نگن از طبعشون شب دوم رو دوام نمیارن تا تهش میرن

😅😉

درخواست دوستی ممنوع...

سلام کنکوری های عزیز خوبید؟

گل کاشتید یا... 

داداش من میگه یا... 

خیلی باهوشه امسال هم شاگرد اول مدرسه شون بود خیلی هم خونده بود اما میگه خیلی سخت بود نتونستم بنویسم

چطوری دلداریش بدم؟🥲

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام کنکوری های عزیز خوبید؟ گل کاشتید یا...  داداش من میگه یا...  خیلی باهوشه امسال هم ...

بچه های اینجا که فکر کنم تجربی باشن ولی بله سخت بوده خصوصا درس حسابان خیلی سخت بوده ، فیزیک و شیمی هم از دی سخت تر بوده بهش بگین برا همه اینجور بوده 

2824
2823
2791
2779
2792