2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

فقط کاش بهش میگفتی خواستگاری بعدی با لباس فرمش نره😬🤦🏻‍♀️

نمیدونم براچی با این لباسا اومده بود 😐 تازه خواهر بزرگترم داره یا مادرش چرا بهش نگفتن حداقل لباساشو عوض کنه😐 بقول کاربرا یا مامانش به زور آوردش خواستگاری😂 یا ازماموریتی چیزی برگشته یا داشته می‌رفته که با همین لباسا اومده

راستی بچه ها دلیل اینکه هفته پیش روز عید قربان امتحان داشتم برا این بود ک یه امتحان چهارشنبه این هفته داشتیم ولی نمیدونستن کنکوره انداختن روز عید قربان😑🤦🏻‍♀️ دانشگاهمون حوزه کنکوره امروزم ک رفتم داشتن صندلی و اینا میچیدن

سلام عزیزم بهتری؟ 

چه خبر از پسر حاجی ؟

اولین باره بعد از نامزدی از هم دورین دلتنگ شدی؟

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
سلام عزیزم بهتری؟  چه خبر از پسر حاجی ؟ اولین باره بعد از نامزدی از هم دورین دلتنگ شدی؟

سلام اره خوبم خیلی ممنون😘

دیگه دیشب به مامانم اینا گفتم فکرامو کردم دلیلی نداره بهم بزنم اونام گفتن وقتی برگشت بیاد باهاش حرف بزنیم دیگه قضیه جمع شه بره

2790
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز