2777
2789
عنوان

بکارت

2560 بازدید | 31 پست

سلام بچه ها ی سوال داشتم کیا گواهی بکارت گرفتن؟من چهار سال پیش بکارتمو دکتر گفت دچار ساییدگی شده ولی گفت بخوای بهت گواهی میدم ،چون لازم نداشتم نگرفتم،

بنظرتون الان با توجه به اون ساییدگی بهم گواهی میدن 

یا خوب نشده بعد از چند سال؟؟خیلی ذهنم درگیر شده:((((

نمیدونم

خودت را گم کنی و دیگری را زندگی کنی آسان نیست.،،،،،،،، و من زنهای زیادی را میشناسم که غمگین اند اما می‌خندند .،،،،،،،، مرده اند اما زندگی میکنند ،،،، آشوب اند اما آرامش را تظاهر میکنند،،،،،آری! من زنهای زیادی را میشناسم که دیگری را زندگی میکنند. به امید آمدن روز های خوب برای تمام زنان سرزمینم.

ساییدگی یعنی چی؟ 

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام ، بعد از ۶ ماه ساییدگیش رفع میشه ،

رفتی دکتر نگو که رابطه داشتی یا نامزد داشتی یا هر چی ، اونوقت نمی‌فهمه که ساییدگی داری ، 

من بیشتر از ۵ بار نامه سلامت گرفتم چون ورزش کارم مدام دچار آسیب میشم 

برا منم مجردی گفت ساییدگی داشته. نمیدونم دفیقا چرا

بعد چن سال برا ازدواج گواهی نگرفتم ولی خونریزی رو داشتم

⛔️ درخواست دوستی پذیرفته نمیشه⛔️ میشه برای سلامتی دخترم ی صلوات یا ی دعای کوچیک مهمونم کنی😓😞خیلی با خودم میگم این فقط ی خواب باورش نکن 😭😞 اخه منو چ ب اسیر شدن توی مطب دکترا برا دردی ک نمیدونم از کجا یهو وارد زندگیم شد😭😭خدایا راضی ام ب رضای تو. اللهم عجل لولیک الفرج🤲🏻