1995fati1995fati مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 4399 عنوان تو خونه به چه زبان یا لهجه ای حرف میزنید؟؟؟ 516 بازدید | 48 پست ما عربیم.پدر مادرم باهم عربی حرف میزنند.ولی با بچه هاشون از اول فارسی حرف زدند.برای همین عربی بلد نیستم.و ما بچه ها فارسی حرف میزنیم . خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست 1402/04/11 | 04:24 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18112 بجنوردی غلیظ🤣🤣 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
zeynnaabb عضویت: 1400/02/15 تعداد پست: 4161 لری هر گامی که یک زن برای حقش برمیدارد، راهی تازه برای نسلهای بعد باز میکند تا آزادی را نفس بکشند.
435266222 عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 698 واقعا؟ منم عربم کدوم شهری؟ ما خونوادم همش عربی حرف میزنن اما منو خاهرام بعضی وقتا فارسی اکثر وقتا
ترمه_24 عضویت: 1396/11/02 تعداد پست: 89556 ولی من جای تو بودم ازشون شاکی میشدم چرا یادم ندادن خودشناسی DNA plus
1995fati1995fati مدیر استارتر عضویت: 1400/03/28 تعداد پست: 4399 واقعا؟ منم عربم کدوم شهری؟ ما خونوادم همش عربی حرف میزنن اما منو خاهرام بعضی وقتا فارسی اکثر وقتا خوزستان ..امیدیه خدایا شکرت بابت همه چیزخدایا شکرت اگر من گاهی تو رو یادم میره اما تو حواست بهم هست
leeeili عضویت: 1399/03/17 تعداد پست: 1003 ما کلا هیچ جوری بلد نیستیم حرف بزنیم فارسیم ولی عرب بودنو دوست داشتم خیلی خوبه میشه ی طوری حرف زد که هیچچ کس نفهمه🤣
shabnamy عضویت: 1392/06/25 تعداد پست: 13126 خوزستان ..امیدیه ببین بلد نیستین حرف بزنید ولی قطعا متوجه ی حرفا میشید
avaro عضویت: 1398/06/12 تعداد پست: 18112 عاشق اصطلاح خودتو چی نکن هستم😄 هآ یه😅🤣 اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»
435266222 عضویت: 1402/04/03 تعداد پست: 698 خوزستان ..امیدیه خوشبختم عزیزم شما با بچه هات عربی حرف بزن ک یاد بگیرن عزبی واقعا نعمته
دختر_بلقیس_خانوم عضویت: 1395/02/17 تعداد پست: 8157 ولی من جای تو بودم ازشون شاکی میشدم چرا یادم ندادن من پدر و مادرم آمریکایی صحبت میکنن .ولی چون بلد نیستم خودم و همسرم شیرازی صحبت میکنیم عااااااموووو
zartoshtiam56 عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 5004 دری، میگن خدا روز قیامت ازتک تک کارات میپرسه واااای ب اون لحظه که ازم بپرسه کی دلتاااااااشکست ؟قیااااامت میکنم
shabnamy عضویت: 1392/06/25 تعداد پست: 13126 هآ یه😅🤣 شوهرم بجنوردیه من جنوبی . جاریم یه اصطلاح داره وقتی بنظرش یه چیزی خیلی بده میگه بیییییی جَوِر سِتم 😄 اونم خیلی بامزه اس