2777
2789
عنوان

گشنمه

| مشاهده متن کامل بحث + 185 بازدید | 25 پست
وااا🦖 بهت ب نخوره 🦖 ای رفتارا چیه؟ از یه کوئین بعیده  ما هم خونمون بزرگ نیست ولی من تو آشپزخ ...

😂😂🤦🏻‍♀️متاسفانه من با ظرفا کشتی میگیریم صداشون خیلی بلند میشه مای کوئین

@alsooarmanya  

قربانت علاوه بر اینکه پسری عجیب قریبم هستی جون خودت نصف شبی دست از سرم بردار هر جا میرم میای میگی بیان تاپیکم الان درخواست دادی چون جنات ولم کن

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

😂😂🤦🏻‍♀️متاسفانه من با ظرفا کشتی میگیریم صداشون خیلی بلند میشه مای کوئین

برو تو یخچال با نور گوشی یچی دم دستی بردار بیا

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
واینایی دستشویی شدید تر شد

برو فایده نداره بسم الله رو عین ناچوکا پرتاب کن

یک عدد عاشق فیلم کره ای چینی و آسیای شرقی ‏ کراش هام 😍Zeng shunxi / Lee Jong Suk/. Gong Yoo /اوک تک یون/ رو وون/سونگ کانگ/چا اون-وو/و خیلی های دیگه که اسماشون یادم نمیاد 😂😂اگر سیدراما یا کیدراما میبینی نشناخته دوست خوب منی❤️🔥😜 در تلاش برای خواندن رمان های انگلیسی 🥴همه رو میبخشم جز اونیکه سرسفره قهر میکردم میگفت ولش کن حتما سیره 😢😂😂. عشق آلمان و فرانکفورت 🫠🫠🫠💖

منم الان رفتم آب و کشک آوردم دارم میخورم😁

مواظب باش نپره تو گلوت یه بار خوردم مهمون داشتیم درحالی که سعی داشتم خیلی باکلاس به نظر بیام تهش مث گراز بخاطر پریدن توی گلوم نفس میکشیدم آبرو برام نموند

برو فایده نداره بسم الله رو عین ناچوکا پرتاب کن

نه نمیشه بخاطر مشکل پام نمیتونم بشینم برای همین باید از این دستشویی فرهنگی ها که جا به جا میشه و وصل نیست استفاده کنم این دستشویی ام تو حموم هست میترسم

نه نمیشه بخاطر مشکل پام نمیتونم بشینم برای همین باید از این دستشویی فرهنگی ها که جا به جا میشه و وصل ...

الهی 

تنها کاری که میتونم بکنم اینه دعا کنم مثانت تحمل کنه🤌🥲