2777
2789
عنوان

آی وی اف گرگان

| مشاهده متن کامل بحث + 13232 بازدید | 136 پست
تعیین جنسیت میخوای کنی ؟  بچه داری؟  من وسط سیکلم

اره  تعیین جنسیت می خوام کنم 

دختر می خوام  یه پسر دارم 

شما چی ؟ تعیین جنسیتی ؟ دکترتون کیه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره منم تعیین جنسیتم  جهانشاهی دیگه

عه  ان شالله هر چی می خوای برات بشه 

بهم میگی چه طوریه ؟ مراحلش ؟ 

من یکم تو نت خوندم 

خود جهانشاهی چه طوریه ؟  

شما دختر می خوای یا پسر ؟ 

نگفت چقدر هزینشه ؟ 

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
عه  ان شالله هر چی می خوای برات بشه  بهم میگی چه طوریه ؟ مراحلش ؟  من یکم تو نت خون ...

انشاله 

خود جهانشاهی مهربونه 

چند تا ماما داره و راهنمایی میکنن 

چی رو توضیح بدم؟ داروها ؟ یا روال کار جهانشاهی رو 

انشاله  خود جهانشاهی مهربونه  چند تا ماما داره و راهنمایی میکنن  چی رو توضیح بدم؟ ...

روال کارشو  مراحلشو ؟ 

چقدر تا خالا هزینه کردی ؟ 

نگفت چقدر هزینش میشه تا انتها ؟ 

مرحله اول همین سونو داروهاش  هزینه ها هم بستگی به بیمه پایه و تکمیلیت داره  تا انتها ۵۰ ...

خیلی خوبه من رو دور ۱۰۰ حساب کرده بودم

سلام عزیزم 

من از اخر ۱۴۰۰ تحت درمانشون بودم و همسرم مشکل داشت که با دارو حل شد و بعد از دو بار ای یو ای منفی و یه دوره پانکچر قبل از انتقال باردار شدم خداروشکر 

اینارو گفتم که بگم تو این دوسال دکتر هردفه یه داروی جدید امتحان میکرد و البته گفت که ای وی اف کنید اما من و همسرم زیر بار نمیرفتیم چون من یه بچه دارم ک خیلی راحت باردار شدم و این ناباروری ثانویه بود و علتشم معلوم نبود در‌واقع از نظر من علت علمی نداشت وگرنه خواست خدا بود چون بارداری من معجزه ای بود که بعد از ۱۳ روز از تاریخ پریودیم تازه تو ازمایش خون خودشو نشون داد و به قبلش همش منفی بود

تمام این  دو سال که میرفتم برای درمان اگه هر دکتر دیگه ای بود من بیخیال میشدم اما انقدر این دکتر از نظر اخلاق و برخورد عالی و خوش برخورد هستن که باعث شد پشت قضیه رو بگیرم و ادامه بدم

و اینم بگم از نظر دارو هیچی کم نمیذارن و دکتر بیخیالی نیستن و همه داروهاشو با توجه به ازمایشایی که میگیره حتما میده 

میگم بیخیال نیست چون من بخاطر نظر دکتر بوستانی که گفت بارداری نرمالی داری و نیازی به استراحت نداری برو سرکار و استعلاجی بهم نداد باعث شد سرویکسم انقدر کوتاه بشه که اورژانسی سرکلاژ شدم و کلا استراحت مطلق شدم تا زایمان 

یه چیزی رو‌خواهرانه بگم تو مسیر درمان ناباروری نباید بیخیال بشی و جا بزنی چون بدن با بدن فرق میکنه و باید به دکتر اجازه داد تا با واکنش بدن شما به داروها اشنا بشه 

از این دکتر به اون دکتر نرید و حرف بقیه براتون مهم‌نباشه و مهمتر اینکه توکلتونو از دست ندید 

ایشالا هرچی خیر همون براتون اتفاق بیفته

سلام عزیزم  من از اخر ۱۴۰۰ تحت درمانشون بودم و همسرم مشکل داشت که با دارو حل شد و بعد از دو با ...

مرسی از وقچقتی گذاشتی و برام نوشتی  امیدوارم کردی 

ممنونم 

ان شالله موفق باشی 

بازم بستگی داره به داروها و بیمه ای که دارین 

مثلا تامین اجتماعی نامه میداد خیلی هزینه ها رو میداد 

یا تکمیلی بودن فرق داره قضیه 

بهر حال آزمایش و رفت و آمد و … همه هس دیگه 

سلام عزیزم  من از اخر ۱۴۰۰ تحت درمانشون بودم و همسرم مشکل داشت که با دارو حل شد و بعد از دو با ...

خداروشکر عزیزم 

بله خیلی دکتر مهربونی هستن و خوبیش اینه که سعی میکنه راه اصلی رو بزاره برات ،وقتی نمیشه الکی دارو نمیده ی راست میگه ای وی اف اما اگه جا داشته باشه حتما دارو ها رو تست میکنن 

بازم بستگی داره به داروها و بیمه ای که دارین  مثلا تامین اجتماعی نامه میداد خیلی هزینه ها رو م ...

منم تامین اجتماعیم  و و تکمیلی 

بچه های گرگان ببخشید دیر دیدم 

جهانشاهی دکتر خیلی خوبیه واسه تعیین جنسیت چون گرگان فقط یه مرکز دولتی داره و دولتی ها هم تعیین جنسیت انجام نمیدن می‌فرسته تهران ولی واسه آی وی اف معمولی خود گرگان انجام میده