سلام عزیزم
من از اخر ۱۴۰۰ تحت درمانشون بودم و همسرم مشکل داشت که با دارو حل شد و بعد از دو بار ای یو ای منفی و یه دوره پانکچر قبل از انتقال باردار شدم خداروشکر
اینارو گفتم که بگم تو این دوسال دکتر هردفه یه داروی جدید امتحان میکرد و البته گفت که ای وی اف کنید اما من و همسرم زیر بار نمیرفتیم چون من یه بچه دارم ک خیلی راحت باردار شدم و این ناباروری ثانویه بود و علتشم معلوم نبود درواقع از نظر من علت علمی نداشت وگرنه خواست خدا بود چون بارداری من معجزه ای بود که بعد از ۱۳ روز از تاریخ پریودیم تازه تو ازمایش خون خودشو نشون داد و به قبلش همش منفی بود
تمام این دو سال که میرفتم برای درمان اگه هر دکتر دیگه ای بود من بیخیال میشدم اما انقدر این دکتر از نظر اخلاق و برخورد عالی و خوش برخورد هستن که باعث شد پشت قضیه رو بگیرم و ادامه بدم
و اینم بگم از نظر دارو هیچی کم نمیذارن و دکتر بیخیالی نیستن و همه داروهاشو با توجه به ازمایشایی که میگیره حتما میده
میگم بیخیال نیست چون من بخاطر نظر دکتر بوستانی که گفت بارداری نرمالی داری و نیازی به استراحت نداری برو سرکار و استعلاجی بهم نداد باعث شد سرویکسم انقدر کوتاه بشه که اورژانسی سرکلاژ شدم و کلا استراحت مطلق شدم تا زایمان
یه چیزی روخواهرانه بگم تو مسیر درمان ناباروری نباید بیخیال بشی و جا بزنی چون بدن با بدن فرق میکنه و باید به دکتر اجازه داد تا با واکنش بدن شما به داروها اشنا بشه
از این دکتر به اون دکتر نرید و حرف بقیه براتون مهمنباشه و مهمتر اینکه توکلتونو از دست ندید
ایشالا هرچی خیر همون براتون اتفاق بیفته