2777
2789
عنوان

شمال

| مشاهده متن کامل بحث + 366 بازدید | 42 پست
ببین من با اینایی ک بدون هیچ دیتایی میگن درست کفته نرو یا نه برو خوش باش مخالفم؛ سنتون سنی هست ک قدر ...

دقیقا منم نظرم همینه ولی همه طرز فکراشون مثل شما نیست و بستس .و ازین ناراحتم خواهرم موقعی که با شوهرش دوست بود دوبار مسافرت رفتن و یه روزم نبود ناراحتم چرا فقط واسه من همه چی عیب داره 

هم بهت حق میدم که بخوای جوونی کنی بری هم نگران مسیر هستم و احتمالات. کلا خواهرتون هم خیلی بد حرف زده

اره بعدش گفت شاید اتفاقی بیوفته اگه اینو اول میگفت ناراحت نمیشدم ولی گفت بی صاحبی مزه دادع بهت اصلا بهم ریختم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خواهرت از رو نگرانی گفته بهت. ازش دلخور نشو.. لحنش ناراحت کننده بود میدونم.. ولی نگرانیش رو اینجوری بروز داده.

شما به اون آقا پسر اعتماد دارید درست.. خونوادتون هم به شما.. پس کلا همتون مورداعتماد هم هستید. و اتفاقا باورم میشه که میگید دستش هم بهتون نخورده و انسان شریفیه.

اما... راهه و هزار تا مشکل. مسافرته و هزارتا دردسر. خدای نکرده زبونم لال اتفاقی تو راه ممکنه برای هر دوی شما بیفته مثلا ماشین خراب بشه یا هر چیز دیگه ای که باید خونواده در جریان باشند و بدونند دقیقا کجا هستید که بتونند سراغتون بیان برای کمک. یا مثلا پلیس تو یکی از پلیس راه ها کافیه مدرک شناسایی بخواد و بدونه محرم نیستید و با پدرمادرتون تماس بگیره اونا شوکه میشن و...

برای همین به نظرم بهتره بدون اطلاع خونواده و رضایتشون مسافرت نرید. هرچند مسافرت و تفریح با هر شخصی که خودتون صلاح میدونید حق شماست ولی امان از محدودیت ها.. اگه میتونید خواهرتون رو راضی کنید که گاهی با ایشون مسافرت برید اگر تاکیدتون این نیست که همسفرتون حتما باید عشقتون باشه.

دقیقا منم نظرم همینه ولی همه طرز فکراشون مثل شما نیست و بستس .و ازین ناراحتم خواهرم موقعی که با شوهر ...

به نظرم خرفی ک انروز بهت زده رو فراموش کن و از این ب بعد با دقت بیشتری باهاش مشورت کن

الهی شکرت 💖
خواهرت از رو نگرانی گفته بهت. ازش دلخور نشو.. لحنش ناراحت کننده بود میدونم.. ولی نگرانیش رو اینجوری ...

پلیس مگه مدرک محرم بودن میخواد؟

اصلا بخواد، چی باید بعش بدیم؟عقدنامه مگه همیشه باهامونه؟

الهی شکرت 💖
خواهرت از رو نگرانی گفته بهت. ازش دلخور نشو.. لحنش ناراحت کننده بود میدونم.. ولی نگرانیش رو اینجوری ...

حرفتون خیلی منطقی و درسته .منصرف شدم کلا برم بخدا راست میگید خانوادمم به من اعتماد کرده من نباید سو استفاده کنم .

متاسفانه هیچکی تو خونه اهل مسافرت نیس مامانم فقط مثل من اهل خوش گذرونی و مسافرت بود که عمرشو داد به شما 

.حتی خواهرم تا سرکوچم به زور میاد باهام شوهرش اجازه نمیده چون من مجردم و تیپم یکم بده نمیزاره دیگه مسافرت که عمرا .بابامم که یادمه فقط راه شهرستانمون و بلده و یادمه 17سالم بود رفتیم شیراز دیگه بابام نیومد باهامون داداشامم که با رفیقاشون کلا نمیان 

پلیس مگه مدرک محرم بودن میخواد؟ اصلا بخواد، چی باید بعش بدیم؟عقدنامه مگه همیشه باهامونه؟

والا سال ها قبل تو پلیس راه ها دختر و پسر میدیدن نسبت میپرسیدن. عقدنامه پیش کسی نبود یا نامزد بودند با خونواده تماس میگرفتند.. الان نمیدونم چطوریاست. 

مرسی از راهنماییت دوست خوبم 🥰

فداتشم عزیز دلم، امیدوارم اگر رفتی حسابی بهت خوش بگذره و یکی از بهترین سفرای عمرت بشه اگر هم نرفتی ناراخت نباشی از نرفتنت و آرامش داشته باشی:) منا جان ببین به عنوان ی آدمی ک خودش حسابی شیطنت و جوونی و ماجراجویی کرده میگم که کلا این مدل روابط آسیب دارن برای آدم چ روحی چ‌جسمی چ برای دختر چ برای پسر، ولی درکنار این آسیب تو تجربه به دست میاری باید مراقب باشی ک تا حد معقولی تجربه کنی و تبدیل ب یک روتین نشه، برای اینکه این آسیبا کمتر بشه حتما با ی تراپیست صحبت کن من این کارو کردم و واقعاااااا راضیم

الهی شکرت 💖
حرفتون خیلی منطقی و درسته .منصرف شدم کلا برم بخدا راست میگید خانوادمم به من اعتماد کرده من نباید سو ...

بحث سواستفاده از اعتمادشون نیست عزیزم. اینجا یکم محدودیت زیاده و نگران میشن وگرنه همیشه به شما اعتماد دارند و حتی به انتخاب شما یعنی دوستتون هم اعتماد دارند.

خدا مادر عزیزت رو بیامرزه. روحشون شاد باشه.

الهی عزیزم.. چقدر سخته تنها بودن. من هم تقریبا تو همچین شرایطی بودم چند سال قبل. آخرش تصمیم گرفتم با تور چند باری برم مسافرت شمال یا کویر.. و اگه وقت نداشتم هم گاها با گروه های کوهنوردی میرفتم کوه اونم کوه های ساده یا پیاده روی که نیاز به تجهیزات خاصی نداشته باشه که از نظر هزینه هم به صرفه باشه واسم. شما هم عزیزم حتما تو شهرتون گروه کوهنوردی هست یا تور گردشگری.

الان هم هر وقت ببینم کسی پایه نیست تنهایی سوار یه تاکسی بین راهی میشم میرم شهری که یکی دو ساعت با شهر من فاصله داره و میرم اونجا رو میگردم بازار پاساژ موزه  گالری هنر یا کتابفروشی ها... اینجور جاها. دیگه اصلا جایی نتونم برم تنهایی شهر خودم رو میرم میگردم یا تنهایی کافه یا سینما میرم و.. کلا با تنهایی بیشتر راحتم الان چون برنامه تفریحم با خودمه. اینا رو گفتم چون یه زمان منم اذیت میشدم از تنها بودن و پایه نداشتن.. گفتم شاید به دردت بخوره.

بحث سواستفاده از اعتمادشون نیست عزیزم. اینجا یکم محدودیت زیاده و نگران میشن وگرنه همیشه به شما اعتما ...

مرسی عزیزم خدا رفتگان شمام بیامرزه 

ممنون که اهمیت دادین و برام وقت گذاشتین منم سعی میکنم از این تورا برم