2777
2789
عنوان

افسردگی 😔

636 بازدید | 30 پست

دوستان شما چه علائمی تو خودتون دیدید که فهمیدین افسردگی دارید 

من دو سالی میشه که هر جا میرم بهم خوش نمیگذره و تو فکر میرم و همش اشک از چشام میاد و گریه میکنم و  خیلی وقتا صحبت کردنی بغض میکنم و کوچیک ترین حرفا عصبیم میکنن و عصبانی شدنی به شدت رگ دست چپم مثل یه پمپ ک درد رو تلمبه میزنه تو بدنم 

خواهشا نگید دکتر برو یا با مشاور و روانشناس صحبت کن چون خودم میدونم 

میخوام بدونم کسی مثل من بوده ؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

من بودم 

فقط باید خودت بخوای تا جواب بده باید اراده کنی ، اگه خودت نخواهی حتی دکتر هم جواب نمی‌گیری 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

منم عین ت بودم خیلی بد گذشت بم ولی خب درس شدم🙋🏼‍♀️

دیگ افسردگی رو گذاشتم کنار الان ی ادم مستقل شادم! 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻
من بودم  فقط باید خودت بخوای تا جواب بده باید اراده کنی ، اگه خودت نخواهی حتی دکتر هم جواب نمی ...

شما درمان کردی؟ 

مشکل خاصی داشتی که اینجوری شدی یا چی ؟ 

منم عین ت بودم خیلی بد گذشت بم ولی خب درس شدم🙋🏼‍♀️ دیگ افسردگی رو گذاشتم کنار الان ی ادم مستقل شا ...

چطور تونستی ؟ 

من واقعا همه جوره ضعیف شدم

منم مثل توام تمرکز ندارم زود گریه ام میگیره عصبی میشم دیگه هیچی خواهشم نمیکنه از صمیم قلبم نمیخندم😔💔🥺

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

منم حدود ۵ سالی میشه ک دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی حالمو خوب نمیکنه هیچ‌جا دوس ندارم برم توی هیچ جمعی نمی‌خوام باشم و....

حتی کارایی ک قبلا با جون و دل انجام میدادم و برای انجامشون هرکاری میکردم (مث فیلم دیدن و شهربازی رفتن و...)ام دیگ برام لذت بخش نیست 

منم مثل توام تمرکز ندارم زود گریه ام میگیره عصبی میشم دیگه هیچی خواهشم نمیکنه از صمیم قلبم نمیخندم😔 ...

مشکل خاصی تو زندگیت داشتی ؟ 

چرا اینجوری شدی ؟ 

منم حدود ۵ سالی میشه ک دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی حالمو خوب نمیکنه هیچ‌جا دوس ندارم برم توی هیچ جم ...

من همه جا میرم و همه جام دوستدارم برم چون احساس میکنم حالم خوب میشه ولی اصلا بهم خوش نمیگذره 

باید بری دکتر باتوجه به شرح حالت دارو میده منم ۸ ماهه دارم میخورم خیلی بهتر شدم نسبت به قبل

دارو های عصبی و آرامبخش فقط حال آدمو بد تر میکنه 

هیچوقت نمیخورم 

چطور تونستی ؟  من واقعا همه جوره ضعیف شدم

ببین من از تو بدتر بودم خیلی بد بوددوران بدی بود 

ولی خب خودم باهاش مقابلع کردم کم کم خودمو شاد میکردم کارایی ک دوس داشتم بیشتر تنهایی سر کردم تا خب شدم 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻