2777
2789
عنوان

افسردگی 😔

636 بازدید | 30 پست

دوستان شما چه علائمی تو خودتون دیدید که فهمیدین افسردگی دارید 

من دو سالی میشه که هر جا میرم بهم خوش نمیگذره و تو فکر میرم و همش اشک از چشام میاد و گریه میکنم و  خیلی وقتا صحبت کردنی بغض میکنم و کوچیک ترین حرفا عصبیم میکنن و عصبانی شدنی به شدت رگ دست چپم مثل یه پمپ ک درد رو تلمبه میزنه تو بدنم 

خواهشا نگید دکتر برو یا با مشاور و روانشناس صحبت کن چون خودم میدونم 

میخوام بدونم کسی مثل من بوده ؟ 

قَوی شُدَن قَشَنگِه ؛ وَقتی "ت‌ُ" بِشی نُقطِه قُوَت مَن.⛓️

من بودم 

فقط باید خودت بخوای تا جواب بده باید اراده کنی ، اگه خودت نخواهی حتی دکتر هم جواب نمی‌گیری 

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم عین ت بودم خیلی بد گذشت بم ولی خب درس شدم🙋🏼‍♀️

دیگ افسردگی رو گذاشتم کنار الان ی ادم مستقل شادم! 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻
من بودم  فقط باید خودت بخوای تا جواب بده باید اراده کنی ، اگه خودت نخواهی حتی دکتر هم جواب نمی ...

شما درمان کردی؟ 

مشکل خاصی داشتی که اینجوری شدی یا چی ؟ 

منم عین ت بودم خیلی بد گذشت بم ولی خب درس شدم🙋🏼‍♀️ دیگ افسردگی رو گذاشتم کنار الان ی ادم مستقل شا ...

چطور تونستی ؟ 

من واقعا همه جوره ضعیف شدم

منم مثل توام تمرکز ندارم زود گریه ام میگیره عصبی میشم دیگه هیچی خواهشم نمیکنه از صمیم قلبم نمیخندم😔💔🥺

🚫دوستی ممنوع🚫🖤مادر 🖤مرا ببخش بخاطر شکست هایم... انتخاب هایم...تنهایی هام...گریه هایم...که همه بخاطره کسی دیگر بود! اما تو غصه ام را خوردی... مامان قشنگم دلخوشی زندگی ام پناه و تکیه گاه روزهای سخت رفیق روزهای شاد و غمگینم تو بودی 🖤مامان🖤 قشنگم رفتی منو تو دنیا بی رحم تنها گذاشتی💔🖤🕯️😢🥺😭😭😭😭 من ببخش حلالم کن اصلا باورم نمیشه تو واقعا رفتی  واقعا اسمت بهت می اومد یه پری واقعی بودی من قدرتو ندونستم  دوستت دارم خواهم داشت یه عشق فقط یار من و یار من و یار خودم باش عشقم❤️دوستت دارم❤️

منم حدود ۵ سالی میشه ک دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی حالمو خوب نمیکنه هیچ‌جا دوس ندارم برم توی هیچ جمعی نمی‌خوام باشم و....

حتی کارایی ک قبلا با جون و دل انجام میدادم و برای انجامشون هرکاری میکردم (مث فیلم دیدن و شهربازی رفتن و...)ام دیگ برام لذت بخش نیست 

منم مثل توام تمرکز ندارم زود گریه ام میگیره عصبی میشم دیگه هیچی خواهشم نمیکنه از صمیم قلبم نمیخندم😔 ...

مشکل خاصی تو زندگیت داشتی ؟ 

چرا اینجوری شدی ؟ 

منم حدود ۵ سالی میشه ک دیگ هیچی خوشحالم نمیکنه هیچی حالمو خوب نمیکنه هیچ‌جا دوس ندارم برم توی هیچ جم ...

من همه جا میرم و همه جام دوستدارم برم چون احساس میکنم حالم خوب میشه ولی اصلا بهم خوش نمیگذره 

باید بری دکتر باتوجه به شرح حالت دارو میده منم ۸ ماهه دارم میخورم خیلی بهتر شدم نسبت به قبل

دارو های عصبی و آرامبخش فقط حال آدمو بد تر میکنه 

هیچوقت نمیخورم 

چطور تونستی ؟  من واقعا همه جوره ضعیف شدم

ببین من از تو بدتر بودم خیلی بد بوددوران بدی بود 

ولی خب خودم باهاش مقابلع کردم کم کم خودمو شاد میکردم کارایی ک دوس داشتم بیشتر تنهایی سر کردم تا خب شدم 

#م‍‌گ ب‍‌ی‍‌ک‍‌ارم‍ בن‍‌ب‍‌ال‍ ب‍‌ی‍‌و #ب‍‌گ‍‌ـَرـבم‍ ت ب‍‌خ‍‌ون‍‌ی‍‌ش!‌؟↻