2777
2789
عنوان

شوهرم...

| مشاهده متن کامل بحث + 3089 بازدید | 120 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب باشه اصلا شما درست میگی بیمار دو قطبیه اما دلیل نمیشه شماها انقد بی ادبی کنید فحش و حرفای زشت به ...

الان تو خیلی با ادبی ...؟😐

اتفاقا چون عقده نداریم حق رو دادیم به شوهرش...

اگه مثل شما گیر شوهر بد بودیم استارتر رو تایید میکردیم ...

دقیقا مشکلم همینه ، جایی که خودم بخوام براش کاری میکنم و به شرایط اون اصلا توجه نمیکنم 

سلام عزیزم اولا امیدوارم زندگیتون روز به روز شیرین تر بشه ومحبت بینتون موج بزنه.

گلم اینو بدون تکرار رفتار شما به مرور باعث عادی شدن اون برای همسرتون میشه،الان ایشون به خاطر شرایط گذشته ی خودشون،دنبال از هم نپوشیدن زندگی وتکرار نشدن تجربه تلخ گذشتشون هستن ولی رفتار نسنجیده شما میتونه این مورد رو رقم بزنه.عزیزم وقتی مشکل جدی نداری برای بهتر شدن زندگیت تلاش کن،حس اقتدار برای همسرتون ایجاد کنید تا خودتون آرامش پیدا کنید.به نظرم بد نیست اگه ایتا داری عضو کانال تنها مسیر آرامش وکلاس همسر داری مومنانه شو،منم اینجا باهاش آشنا شدم وفهمیدم چقدر مبشد زندگیم رو زیباتر کنم ومتاسفانه ۲۰سال رو با رفتاری تقریبا شبیه شما به تلخی واسترس گذروندم.

آینده ات به روشنایی نور گلم🌹

باید از سمت خدا معجزه حاصل بشود😔تا دلم، باز دلم،باز دلم دل بشود💙
وااا شماها چتونه چرا انقد شخصیته نداشتتونو به رخ بیچاره اسی میکشید… فقد اومده درد دل نه اینکه هرچی ا ...

دردو دل نیس تایپکای قبلیو بخونی میدونی

#زندگی‌ خیلی کوتاه تر از اونیه که بخوای بدون عشق‌ بگذرونیش🦋🌼
الان تو خیلی با ادبی ...؟😐 اتفاقا چون عقده نداریم حق رو دادیم به شوهرش... اگه مثل شما گیر شوهر بد ...

😐وااا کلا شما خوب نیستی برو تاپیکمو بخون تا ببینی شوهر من در چه حد خوب بود که یبار بعد عمری قهر الکی کردم داشتم میمردم🥴

اسی ارزش داشت سر یه دروغ و توهم کاربریت بترکه 

البته الان که فکرش رو میکنم شاید خودش کاربریشرو ترکوند ...

چون همه داشتن میرفتن توی تاپیکای قدیمیش دنبال سرنخ ..

دروغاش داشته لو میرفته...