2777
2789
عنوان

خاهشا وقتی جنبه ندارید نرید خ

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 55 پست
تولد یک روز در ساله حالا کمی کوتاه بیاین 

اخرین تولدشون باشه ایشالا برا اینا فقط تولد نیس اینا هرروز اهنگ میزارن خستمون کردن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

یاد اون ویسه افتادم که خانمه از صومعه سرا زنگ زده بود پلیس میگفت اینا ترقه میندازن به من میگن فضول😂😂😂

همون قدر با حرص گفتی

لطفا اگه دوست داشتین برای مامانم صلوات بفرستین🖤🙏

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیوارها نازک هست و صدا نیره بیرون

واقعا خیلی بده گیر همچین آدم های زبون نفهم بیفتی

بنظرم فرهنگ نیست ، عقل هست

آدمی که عقل داشته باشه درک می کنه ، مراعات می کنه

می دونه ممکن یه روز خودش هم مریض بشه

اصلا این بکنار همه مون روزی میمیریم

حداقل طوری زندگی کنید بگه خدا رحمتش کنه

نه که بگم بهتر که مرد از دستش راحت شدیم

کاش فقط تو مدرسه ، دین رو اون طوری که باید یاد می گرفتیم

چقدر روایت داریم درباره آداب همسایه داری..

بعد اگه همینا تو یه کتاب خارجی نوشته بود ملت می خوندن ، 

قسم به روزی که دلت را می شکنند و جز خدا مرهمی نیست .
اخرین تولدشون باشه ایشالا برا اینا فقط تولد نیس اینا هرروز اهنگ میزارن خستمون کردن

حالا هر روز اهنگ رو بله حق دارین کلی نفرین نکن خودت بارداری تولد بچه ست چطور میگی اخرین تولدش باشه 

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

منم واحد بغلیم یه مرده از وقتی خونه میاد عربده میکشه تا بخوابه خدا لعنتش کنه منم زن تنها نمیتونم چیزی برم بگم بقیه ام اعتراض میکنن میگه خونه ی برادرمه دوشت دارم داد بزنم 

کاربر نیلای  از سال۹۷ ام .یهو اومدم دیدم نمیشه وارد کاربریم شم😒😒

و بچه‌ی ۴ ساله‌ی  همسایه‌ی ماکه بیشتر عمرش با جیغ زدن و گریه گذشته.صبح،ظهر،شب،نصفه شب.با صدای رسا و غرّااااااا

لنگه کفشهاشونو باید از تو کفشهامون،از جلوی واحدمون،پرت کنیم اونور تا رد شیم‌🤦‍♀️

حسین جان❤️سلام من بر تو باد در تک تک روزهایی که جهان هست،ماه و خورشید هست،آسمان هست،...امااااا من نیستم😍امام زمانم،اگر مرگ‌ به سراغم آمد و هنوز یکدیگر را ندیده بودیم،فراموش نکن من خیلی دیدنت را آرزو میکردم🥹🌸وقتی غبار فتنه نشست/رحمی مباد بر ستم مزدور جیره خوار کنید👊💪 امروز(۲/بهمن/۱۴۰۲)نگران از دست دادن کاربریم نیستم🍂🍂خدای قشنگم؛خدای من♥️این روزها بیشتر حواست به من باشد!میگویند بزرگترین شکست از دست دادن ایمان است...حواست باشد که من شکست نخورم!من هنوزم تو را به نام قاضی الحاجات میخوانم؛حتی اگر همه‌ی التماس‌هایم را نادیده بگیری...هنوز هم تو را الرحمن الراحمین میدانم؛حتی اگر سخت بگیری...هنوز هم تو همان خدایی! اما من...نگذار که از دست بروم عزیز دلم😍من امیدم به توست...برای دلم امن یجیب بخوان!امن یجیب بخوان تا آرام شود این مضطرب...تا آرام گیرد این قلب نا آرام من...♥️❤️❤️،یادمان باشد که ما خون داده‌ایم🇮🇷یک بیابان مرد مجنون داده‌ایم🇮🇷یادمان باشد پیام آفتاب🇮🇷دست نااهلان نیفتد انقلاب🇮🇷هالووین جن میشن،ولنتاین رل میشن،کریسمس مسیحی...محرم که میشه همه آریایی هستن،عرب نمی‌پرستن😆

خب اگه بد موقع نبود چه اشکال داره غروب بوده دیگع تولد داشتن خب کجا جشن بگیره 

بره یجا دیگه من تولد دخترم یکساعت اهنگ گذاشتم تمام گفتم مردم اذیت نشن 

تاالان دارن اهنگ گوش میدن جیغ میزنن لی لی میکنن از غروب تاالان کی حوصلش میگیره این همه وقت سردرد گرفتم

آپارتمان نشینی کلا بیخوده

چه برای کساییکه زندگی شلوغ و مهمونی و اینا زیاد دارن چه کساییکه زندگی آروم و بی سروصدا دارن،قششششنگ هر دوطرف در عذابن

منکه از همین الان همش فکرم اینه روزیکه برم خونه ی خودم اگر نتونم ویلایی بگیرم چیکارم کنم که هرروز دوست دارم پارتی بگیرم و دوستامو دعوت کنم🤦🏻‍♀️😂

،باید یه آپارتمانایی بذارن فقط به جوونا و خوشگِذرونا بدن،اینجوری همه در صلح باهم میمونن😂

من تحمل میکنم  بلخره منم یه روزایی سر و صدا و آهنگ دارم البته تا 12 قطع میکنیم

خب من ندارم من اهنگ نمیزارم من اجازه نمیدم بچم بدو بدو کنه من رعایت میکنم چون میفهمم مردم اذیت میشن 

ما یازده میخابیم یکی ده میحابه مگه قراره همه ۱۲بخابن

آپارتمان نشینی کلا بیخوده چه برای کساییکه زندگی شلوغ و مهمونی و اینا زیاد دارن چه کساییکه زندگی آرو ...

اپارتمان مسخره ترین مزخرف ترین اختراع بشره 

من عاشق ویلایی ام هیچ سر و صدایی هم ندارم شهر غربتم احدی ندارم که حتی بهم سر بزنه چه برسه مهمونی و پارتی ولی از اپارتمان متنفرم جبر روزگار اپارتمان نشینم کرد ویلایی دو سه برابر اپارتمان بودجه میخواد

🪴💮دیگه حتی تراپیستمم نمیتونه منو بتراپه🥹💮🪴

پول ندارن وگرنه منتظر دستور تو نبودن ک ولی خدایی همسایه بد خیلی رو مخ وایییی اگر فضول باشه ک دیگ هیچ ...

اون دیگه مشکل اوناس پول ندارن شعورم ندارن خانواده تربیت نداده بهشون 

منم پولشوندارم وگرنه همچین حیوونایی و تحمل نمیکردم 

تولد یک روز در ساله حالا کمی کوتاه بیاین 

ترو خدا این حرفو نزنید یه روز تولد مادرست یه روز بچه یه روز پدر یه روز جشن دیگه دارن 

کسی که این کارست همیشه بهانه داره 

دیدم که میگم 

همسایه ی ما که ما رو بیچاره کرد خدا رو شکر از اون خونه رفتیم 

هر شب تازه یازده شب مهمون هاش میومدن برای شب نشینی ما هم کارمند بودیم هر دو 

من مامان دو تا عــــــشقم💞 دخترم تــــ،مام زندگی من👸 ...پسرم تمام وجــــــودم 👼
به نظرم بری در خونه شون بگی بهتره،،این جا برای ما می گی چه فایده!!

نمیزاره شوهرم میگه حامله ای حق نداری عصبی بشی برا این حیوونا