2777
2789
عنوان

خاهشا وقتی جنبه ندارید نرید خ

| مشاهده متن کامل بحث + 1004 بازدید | 55 پست

وایییی😂

خدایا نیم ساعته دارم میخندم معلومه دلت حسابی پره ها ما الان ویلایی هستیم ولی بچه که بودم آپارتمانی بودیم حتی بعضی وقتا من تا دیروقت بیدار میموندم نمیتونستم برم سرویس چون مامانم میگفت درو که باز میکنی صدای دستگیره میره طبقه پایین بد خوابشون میکنی😬 

جواب دادن به اجنبی ، مذهبیون افراطی و از این قبیل افراد که سعی در تحمیل عقایدشون داشته باشن رو در حد خودم نمیبینم و درصورت شناسایی جواب نخواهم داد .                                           بیا قرارمان این باشد سبز بمانیم در میان هزاران تاریکی 🌱 کاربری از ۰۳/۰۳ دست ینفر دیگس 🫠 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مدسر ساختمون ندارین

ماهم این روزگارارو داشتیم... ب دیوار ضربه میزدن ساعت دو نصف شب شش صبح... منه بدبخت یه وجب میپریدم یا شب یلدا روبروییمون انقد مشروب خورده بودن ک تا دو نصف شب صدای قهقه زنا و اهنگ شون پدرمونو دراورده بود 

یعنی حالم بهم خورد ک باگاوایی مثه ایما شان و منزلت زن رو درک نمیکنن همجنسم بعضی زنا تهوع اورن

بزرگوار خواهش میکنم لایک نکن. لطفا وقتی به کسی  تو نی نی سایت راهکار میدید برای زندگیش، حواستون ، ب کلمه کلمه جمله هاتون باشه چون توشه میشه برای اخرتتون. زبان ۵ سانت گوشته ولی هفتاد گناه رو یک تنه  میتونه انجام بده پس حواستون ب زبونتون باشه
توف به روش بیاد عوضیی خاک تو سرش

فقط نفرینش میکنم انشالله آخرین تولدشون باشه خستمون کردن خودم ازناراحتی فقط داره دستوپام میلرزه باباماهم آدمیم اینارو کجا پس انداختن انقدر بیشعورن

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖

به نظرم بری در خونه شون بگی بهتره،،این جا برای ما می گی چه فایده!!

هر چی بیش تر می گذره،بیش تر به این شعر می رسم که می گه:غرض رنجیدن ما بود از دنیا که حاصل شد....  //خدا گر پرده بردارد ز روی کارِ آدم ها....چه شادی ها خورد بر هم....چا بازی ها شود رسوا....یکی خندد ز آبادی....یکی گرید ز بر بادی....یکی از جان کند شادی....یکی از دل کند غوغا....چه کاذب ها شود صادق....چه صادق ها شود کاذب....چه عابد ها شود فاسق....چه فاسق ها شود عابد....چه زشتی ها شود رنگین....چه تلخی ها شود شیرین....چه بالا ها رود پایین....عجب صبری خدا دارد که پرده بر نمی دارد!! //سر بر شانه ی خدا بگذار،تا قصه ی عشق را چنان زیبا بخواند که نه از دوزخ بترسی و نه از بهشت،به رقص درآیی،قصه ی عشق،انسان بودن ما ست!!//
خب ادم باشن ماهاهم پول نداریم بریم ویلایی بچمو نمیزارم بدوبدو میکنه که پایینی اذیت نشه اهنگ نمیزارم ...

خب حالا یه شبه تحمل کنید هرروز همین نیست که ...دیگه چکار میشه کرد 

🧿🧿 الهی برقصاند خدا بساز دلت جهانت را 🧿🧿

وااای از دست این اپارتمان نشینا ما ی همسایه داریم دقییییقاتختم زیر حموشون هست هرررشب سر تایم ساعت دو حموم میکن انقد صدای پا میاد خدا وکیلی من فک میکنم اینا دارن تو حموم میرقصن یاچی  حتی صدای آبی ک از دوش میریزه زمین هم میاد اصلا آسایش نداریم تازه تا ساعت سه سه و نیم همچنان تو حموم هستن

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
من که صبر ندارم با ۱۱۰تماس میگرفتم میگفتم‌ بابت صدای بلند آهنگ و مزاحمت صوتی بیان صورتجلسه کنن برا ش ...

گفتم شوهرم بزنگ گفت همسایه اس تحمل میکنم یکم دیگه 

هرکس امضامو میبینه دعا کنه پسرم صحیح و سالم باشه وبدون هیچ مشکلی به دنیابیاد💖