یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
قالیشویی ونک خیییلی خوبه❤❤🙏🙏. فرشهای دستبافت کرک گل ابریشم دادم برای شستشو البته زمانی که کارشناسشون اومد بهم توصیه کرد ریشه فرشامو تعویض کنم آخه ریشه ها همشون پوسیدگی داشت دست میزدی در میومد این پوسیدگی در اثر مواد شیمیایی که ۳ سال پیش دادم یه قالیشویی به وجود اومده بود .امروز فرشامو آوردن هم شستشو و ریشه بافیشون خیلی خوب شده اصلن معلوم نیست ریشه ها عوض شده چون ریشه فابریکی برام زدن خیلی خیلی ممنونم از مجموعه کارخونه قالیشویی ونک ومدیریت خوبشون جناب مقدسی واقعا انسان شریف و مردم داری هستن تخفیف خوبی هم بهم دادن محبت کردن و منم وظیفه دونستم تجربمو به اشتراک دوستان بذارم
فرشهای دستبافت خودمو و فرش ماشینی خونه مادرمو به سفارش یکی از همکارام دادیم مخصوصا فرشهای خودم که بار اول بودکه شسته میشد و استرس داشتم ولی خداروشکر کارشون تمیز و عالی و بدون هیچ آسیبی بود.چون من کارمندم همکاری لازم جهت تحویل فرشام انجام شد وصداقت در گفتار و کردار(تعرفه ثابت) این برام خیلی مهم بود .پرسنل محترم و اپراتورها با حوصله بودن.ضمنا چون کارخونست کل تهران شعبه و سرویس داره.شماره تلفنی که دارم و لینک سایتشو میذارم. ۲۶۱۰۰۸۸۶
عزیزم من آذر ماه فرشامو دادم قالیشویی ادیب خیییییلی تمیز شستن
خیلی راضی بودم
متری ۶۰ تومن شستن ۵ روزه آوردن برام
ولی چه فایده بچه هام دوباره کثیفش کردن
پسر ۲ سالم با مداد مشکی روش کشیده 😁
خدایا حسرت خاله شدن و به دل من نذار 💔دامن همه منتظرا رو سبز کن،خواهر منم جزوشون باشه....آمین یا رب العالمین 🤲پروردگارا دو تا پسرام نفسای منن،،،،مراقبشون باش👨❤️💋👨