2777
2789

من قبل این گوشیم هواوی داشتم دقیقن اینطوری شد خاموش میشط روشنش میکردی ارم هواوی میومد و رو اون میموند.درست کردم یه دو سه ماهی کارکرد این بار دیگ کلن خاموش شد..بردش یا سوخته یا نیم سوز شده.دیگ فک نکنم برات کار کنه

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

متاسفانه از هاردشه و دیگه خراب شده من دوتا هواوی داشتم اینجور شدن

یه بار درستش کرد ولی دیگه به نظرم ارزش تعمیر نداره

پول هم ندارم عوضش کنم 🚶‍♀️

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
باتری‌ش هست باید عوض ش

باتریشو هم عوض کردن نشد بعد نمیدونم برد دوباره چیکار کردن درست شد چندماه کار کرد الان باز دوباره خراب شده

اعتقادات من خلاف چیزیه که فکر می‌کنی اکثر جامعه قبولش دارن اینکه تو این جامعه زندگی می‌کنم به این معنا نیست که تفکرات غالب بهش تفکرات منم باشه _________ درخواست دوستی نمیپذیرم
باتریشو هم عوض کردن نشد بعد نمیدونم برد دوباره چیکار کردن درست شد چندماه کار کرد الان باز دوباره خرا ...

باز عوض کن مال باتریشه

سلام من یه کنکوریم اعصابم اکثر اوقات بخاطر کنکور داغونه 🦥💚 آدم خوبیم ولی. ۱۴۰۳ هستم رشته تجربی دوست دارم راجب کنکور صحبت کنم اگه سوال دارید بپرسید. خیلی منطقی ام اگه باهام منطقی صحبت کنی . selenator هستم . همیشه تو ذهنم با یه دوست پسر زندگی میکنم ولی اگه سمتم بیای خدا بهت رحم کنه🤐 . من اصلا خوشم نمیاد تعلیق شم پس باهام دعوا نکن شما درست میگی . با نینی یار ها هم مشکلی ندارم اسم جهت فانه.اصلا نیازی نمیبینم خودمو به شما اثبات کنم که اره چی گفتم ...چی شد دروغ گفتم راست گفتم من رو تگ نکنید که جواب پس بگیری من خانوادتون نیستم ! آزادم اشتباه کنم تا جایی که به شما اسیب نزنم.!... در آخر برام دعا کنید کنکورم خوب شه💚hesoyam & uzumimw
منم هواوی داشتم اینجور شد گفت آیسی سوخته باطریش هم خرابه ،منم انداختم رفت یکی دیگه خریدم ،سامسونگ

ای بابا

منم دیگه باید عوض کنم حالا پول دستم بیاد عوض می کنم به نظر منم دیگه ارزش تعمیر نداره

ضعیف شدن هارد واسه برنامه های زیاد و استفاده زیاد از باتری هست 

عهه پس همینه احتمالا

چون من تقریبا بیست و چهار ساعت باهاش کار می کنم

باز عوض کن مال باتریشه

خب دارم میگم باتری رو عوض کردن درست نشد پس مشکل باتری نبوده

یعنی پدرت اهمیت نمیده ک‌گوشی نداری باید واست تهیه کنه؟

وقتی  درحال حاضر توان مالیشو نداره چه اجباری هست حتما بخره واسه یه نوجوون که بیشتر وقتش تو خونه اس تو بیشتر واسه سرگرمی از موبایل استفاده میکنه و مشکلی پیش نمیاد کمی صبر کنه؟

خب اگه‌خودت راضیی چ بهتر ک بشون فشار نمیاری

مجبورم راضی باشم جز اصرار کردن کاری از دستم بر نمیاد😂🚶‍♀️

مال من اینجوری شده بود بردم تعمیرگاه گفتن هاردش سوخته 

خود به خود خاموش میشد مواقعی که یکم بیشتر از گوشیم کار میکشیدم و اگه میخورد جایی خاموش میشد حتی نتم رو هم روشن میکردم خود به خود خاموش  و روشن میشد دوباره 

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

درستش کردیم ولی هنوزم وقتی یه ضربه کوچولو بهش میخوره خاموش میشه

سلام لطفا توجه کنید!!! ⚠️خواهش میکنم به  نظر من احترام بزارید وقتی تو تاپیک من شرکت میکنید خارج از بحث موضوع حرف نزنید یا بحث رو منحرف نکنید که کم کم به تعطیل شدن نزدیک بشه !از کاربرایی که با کمال میل منو به خاطر مشکلم راهنمایی میکنن  خیلی تشکر میکنم 💖.چون دقیقا تبادل نظر در اصل برای راهنمایی کردن همدیگه به طور صحیحه!یاد بگیریم اگه نظر مفیدی نداریم تو تاپیک شرکت نکنیم اصلا🙅‍♀️ که صفحات تاپیک الکی جلو نره💁‍♀️ و شلوغ نشه🤦‍♀️!از کاربرایی که اصلا مراعات نمیکنن و شرایط حال استارتر و بقیه کاربر هارو درک نمیکنن به شدت متنفرم😡 دقیقا منظورم همون کاربر هایی هستن که میان تو تاپیک بقیه مسخره بازی درمیارن اگه موضوع تاپیک جدی باشه و چله زیارت و تبلیغ میزارن یا میگن تاپیک منو گزارش کنید تورو خدا به جاش براتون دو رکعت نماز میخونم 😐🤕🗿

اره گوشی قبلیم اینجوری بود تا ایکه یه بار ک خاموش شد دیگه روشن نشد بخاطر پاورش این اتفاق میوفته

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن