2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده... تو خواستگاریم...

1227 بازدید | 46 پست

با خواستگارم فامیلیم

وقتی اومدن خونمون تقریبا نمیدونستم واسه خواستگاریه از قبل هماهنگ نکرده بودن مناسبت چیه فقط گفتن میایم خونتون

من تو ساده ترین حالت با بدترین لباس رفتم شیرینی دادن دستم حالم بد شد نشستم توی اتاقم بیرون نرفتم که باباش پاشد رفت گفت کارم دارن، فقط پسر موند و مادرش

مادرش هم رفتارش خیلی سرد بود یجور بدی نگاهم میکرد آخرش هم که اصلا نگاهم نمیکرد حالم به شدت بد بود از خجالت در حال مرگ بودم و خجالتم اجازه نمیداد مثل همیشه مهمون داری کنم 

رفتیم باهم حرف زدیم آخرش مادرش گفت چیه جوابت خودم بپرسم یا دخترم بپرسه گفتم هرطور راحتین ولی توی دلم میگفتن یعنی اینقدر بی ارزشم که یه بزرگتر نباید زنگ بزنه جواب بگیره، پس فرداش هم فامیلشون فوت کرد دیگه خبری نگرفتن

خیلی حالم بده دارم میمیرم😖😖😔

غرورم پیش خانوادم شکسته و‌نمیخوام هیچکسو ببینم

خانوادت باید به خاطر بی احترامی که کردن یه چیزی بگن

تو چرا؟

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خودشون بی ارزش بودن

شما یه انسان کامل و بدون عیبی چرا فک میکنی بی ارزش شدی

اونا بی احترامی کردن

اتفاقا چه خوب که خبری نشده ازشون چون اگه الان اینحور بی احترامن بعدا چطور میخواد بشه

آرام من بمان کنارم بمان بنگر مرا که میدهم بی جان _ هر جا روم تو سایه ای از منی تو غم گسارم تو دنیای منی_ دریای من ز موج گیسوی تو روانه ام سوی تو تمام من تو_ ای ماهم به چشم من نگاهی تا باران به جان من ببارد_ میخواهم نفس که در هوایت نایی بر نوای من بیارد_چشمان تو چشمه امید است بر حال خراب ناامیدم_ آوازت غزل ترین کلام است من با تو به آسمان رسیدم_آغوش تو پناه طوفان من جان میدهد به جان تو جان من _ چشمان من کنار دنیای تو فقط تماشای تو تو آرزو تو....

فدای سرت عزیزم

اینو بدون تو هیییییییچ تقصیری نداری

بعدشم از خدات باشه زنگ نزدن همچین خانواده ای یه ذره شعور ندارن که زنگ بزنن هماهنگ کنن 

به جهنم بذار برن 

چه قد مردم وقیح شدن

بیشه ها اگر تاریکند،آسمان هنوز آبیست🌱

دفعه اوله؟.اصلا ناراحت نباش اونها شعور پایین خودشونو نشون دادن.

تو فکر کن ب من میگفتن فلان روز میایم خواستگاری من آماده میشدم ولی نمیومدن ازین موارد چندین بار به نحویی پیش اومد ناراحتی نداره 

https://harfeto.timefriend.net/17567192787641🍁

بابا فامیلش مرده بزار تا چهل بعدم فمر نکن بهشون زوری جور نشه که زوری حور کردمش ریده شده بهم

دلم پر از غمه ولی با یه صلوات برای بچم و زندگیمو نورانی کنید،دلیل صلوات انحراف چشم بچمه دوسالشه،خدایا معجزه ای این بچرو دادی خودتم خوبش کن،زندگی با یه شوهر پارانوئیدی سخته ولی من باید بجنگم برای آینده بچم هیچ چیز مهم تر از بچم نیست.دوستم @هناسه۱۳۷۳.نمیام اینحا چون گوشی ندارم دلتنگ دوری از روژینم

عزیزم اونا بیشعور بودن ببخیال بابا یعنی چی بخان بیان خاستگاری مهمونی به این مهمی باید ب شما اطلاع میدادن

به هرحال ازین موردا برا همه دخترا پیش میاد فراموششون کن

واسه خوشبختیمون ی صلوات مهمونم کنید 💚کاربری سوممه به لطف نی نی یار جونا😁مربی آینده باشگاه بدنسازی 💪.  قلب من به عشق پرسپولیسم میتپد❤️#تا ابد قرمزززز💪❤️
چی بگن؟

خبر ندادن که واسه چه کاری میان

بعد ایتقدر بی احترام با تو حرف زدن

نمیدونم من بودم که یه چیزی میگفتم

در غدیر گفتند زنها هم بیایند بیعت کنند. این یعنی خیلی قبل تر از آن که فمینیست ها بخواهند منت #حق_رأی و مشارکت سیاسی را بر سر ما بگذارند، به ما گفتند یک پای حیات سیاسی اسلام زن ها هستند. پیام غدیر تنظیم کردن زندگی با ولایت است. پیام غدیر هماهنگ کردن زندگی با نیازهای حکومت و جامعه است. باید پرسید زن های کوفه و شام کجا کم گذاشتند که ولی خدا به مسلخ  رفت؟

اصلا بحث خواستگاری و شوهر کردن ب کنار همیشه وقتی مهمون میاد شیک و مرتب بیا پیششون ، اعتماد ب نفس خودت میره بالا

در بدترین ما انقدر خوبی و در بهترین ما آنقدر بدی هست، که هیچکس نمی‌تواند از دیگری عیب جویی کند...
اصلا بحث خواستگاری و شوهر کردن ب کنار همیشه وقتی مهمون میاد شیک و مرتب بیا پیششون ، اعتماد ب نفس خود ...

خب نمیدونستم که میان

حتی وقتی گفته بودن میایم و مناسبتو نگفته بودن خانوادم بهم نگفته بودن