2777
2789
عنوان

حالم خیلی بده... تو خواستگاریم...

| مشاهده متن کامل بحث + 1227 بازدید | 46 پست
این همه از وجناتشون و اخلاق قشنگشون گفتی که بگی میخاستی قبول کنی؟

مثل من جوش نخور. تاپیکهای دیگه رو بخون. فاطی پاتیه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم
ای بابا🤦‍♀️اصلا نمیشه ب یکی کمک کرد🤔

خوندی  ... میگه خواستگارم جایی منم دید لبخند زد  یا یکی از فامیلامون چند ماهه دوستیم.  بعد اینجا میگه همون فامیلا  اومدن خونه  نگفتن خواستگاری لباس ام مناسب نبود ...

چرا مادرش بد نگاه میکرد 

چرا ارزش قایل نشد خودش بپرسه

من مامان  دو تا  فرشته  ام .دخترم  هلن  و  پسرم کارن.... معجزه  های خدا  تو  زندگی  ایم..خدایا  ممنونم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چند سالته. دختر خوب.  کسی که قبلاً تو رو ندیده و باهاش حرف نزدی بیاد خونتون به عنوان خواستگار ن ...

مگه من گفته بودم منو ندیده 

چی میگی تو اصلا 

مثل اینکه خودت توهم داری 

چه حوصله ایم داری هرکی بهم جواب داده ریپلای زدی

تو خوبی بابا

الهی حال من سرت بیاد تا این‌چیزارو نگی

از اون تاپیکی که گفتم چندماهه دوستیم اسکرین بده وگرنه نمیبخشمت

همون تاپیکی که نوشتی عشقم پیام نداده فکر  کردم فامیلتون هست. .نه روز بعد نوشتی.نامزدم ...  از کجا بدونم عشقت زود تموم میشه 

دختر خوب تاپیک قبلی گفتی نامزدم تو‌مهمونی دید که مادرم رو بغل کردم خجالت کشیدم.اون مهمونی بعد خواستگاری بوده اونجا حرفی راجبه نظر‌شما نشد ....  بعد هم میگی فردای خواستگاری فامیلشون فوت کرد نتونستن نظرمپ بپرسن. همه اینا هم  ظرف سه چهار روز اتفاق افتاده چرا قاطی پاتیه 

همون تاپیکی که نوشتی عشقم پیام نداده فکر  کردم فامیلتون هست. .نه روز بعد نوشتی.نامزدم ...  ...

تو مریضی ای چیزی داری بخدا 

مگه من اینجا وایسادم تا به تو ثابت کنم راست میگی

خودت مریضی دیگه به بقیه ریپلای نزن هی بگو تو رویاست و دروغ میگه.

من تو اون تاپیک گفتم نامزدم همه پریدن بهم که هنوز نامزدت نیست و بله برون نگرفتین منم گفتم خواستگارم 😐

واقعا دیوانه‌ای شما 

تو مریضی ای چیزی داری بخدا  مگه من اینجا وایسادم تا به تو ثابت کنم راست میگی خودت مریضی دیگه ...

خوب راست گفتن. . آشنایی که نمیشه خواستگاری و نامزدی. اینجوری خودت آسیب میبینی .. اگه بعد خواستگاری اونا رو  دیدی و ازشون خجالت  میکشی روشون نگاه کنی ... چرا نظرت رو  راجبه جوابت نپرس

شمام که تا تکون میخورین غرورتون له میشه🙄🙄🙄 مشکل از اونا بوده

در خدمت پیغامگیر آقای مار هستیم 🐍 پند امروز برای پاکسازی روح شما : باید از تفاوت ها عبور کرد و به اشتراکات رسید 😌ناماسته قربت الا الله بااااااااااااااای🐍

منم تاپیکاتو خوندم نوشتی عشقم‌ بهم پیام نداده ۸ ماه تو رابطه ایم میخوام رسمی کنم! بعد به ما میگی دیوانه😐 مشخصه سنت خیلی کمه

احتمالا کار با نی نی سایتم بلد نیستی نمیدونی همه تاپیکات هست و بقیه میتونن بخونن.

ازدواج واست زوده 

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋